ا

  • ابراهیمی ملاطی.علی ترکیبات تری گلیسیریدی، فسفولیپیدی و توکوفرولی روغن هسته انگور استخراج شده با روش های پرس سرد و حلال هگزان [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • ابراهیمی.ندا تاثیر زمان مایکروویو و نوع اسید بر بازده و ویژگی‌های کیفی پکتین متوکسیل پایین استخراج شده از میوه "به" [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • احمدی.محمد تاثیر عصاره ریز پوشانی شده با نانو لیپوزوم و عصاره آزاد برگ بو بر ماندگاری گوشت چرخ‌کرده گاو طی مدت زمان نگهداری در یخچال [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • احمدی.محمد تاثیر دمای نگهداری بر کیفیت میکروبی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر میگوی تولیدی به روش خشک کردن کف پوشی [ دوره14, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • استیری.سید حسین بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره برگ گیاه کرچک( Ricinus communis) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • اشرفی یورقانلو.رقیه ارزیابی امکان تولید پنیر سفید کم کلسترول بااستفاده از بتاسیکلودکسترین [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • اطهری.مهدی بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره برگ گیاه کرچک( Ricinus communis) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • اقا خانی.علی تولید پودر تخمیری و پروبیوتیک غیرلبنی برپایه جنین‌گندم با به‌کارگیری باکتری‌های لاکتیکی اسیدوفیلوس و پلانتاروم [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • الهامی راد.امیر حسین تأثیرآرد ذرت پیش‌ژلاتینه شده با مایکروویو بر ویژگی‌های بافتی و حسی نان قالبی بدون گلوتن [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • الهامی راد.امیر حسین ارزیابی ترکیبات فنولی و فعالیت مهارکنندگی رادیکال‌های آزاد عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس حاصل از روش‌های مختلف استخراج [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • امیری حسینی.سارا بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی کیتوزان و نانوذره کیتوزان بر روی خواص فیزیکوشیمیایی بادام زمینی [ دوره14, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • انصاری.سارا تاثیر درصد و اندازه ذرات هسته خرما بر ویژگی های کیفی خمیر و کیک اسفنجی فاقد گلوتن [ دوره14, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • اولیایی.احمد رضا مقایسه ترکیبات عمده و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریشه هفت‌بند ژاپنی (Polygonum cuspidatum) با ریشه هفت‌بند افغانی (Polygonum afghanicum) [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]

آ

  • آریایی.پیمان تاثیر عصاره ریز پوشانی شده با نانو لیپوزوم و عصاره آزاد برگ بو بر ماندگاری گوشت چرخ‌کرده گاو طی مدت زمان نگهداری در یخچال [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • آریایی.پیمان استخراج و ریز پوشانی عصاره گیاه زوفا و تاثیر آن بر پایداری اکسیداتیو سیستم مدل غذایی (روغن سویا) [ دوره14, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • آزادفر.الهام بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره برگ گیاه کرچک( Ricinus communis) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • آصفی.نارملا مقایسه اثر‌خشک‌کردن همرفت و تحت خلاء‌ بر‌ برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی لواشک زغال‌اختهی فرموله‌شده [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • آصفی.نارملا تاثیر زمان مایکروویو و نوع اسید بر بازده و ویژگی‌های کیفی پکتین متوکسیل پایین استخراج شده از میوه "به" [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • آقاجانی.عبدالرضا ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم‌چرب پروبیوتیک حاوی نشاسته ذرت و عصاره گیاه چویل [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • آقاجانی.عبدالرضا بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس و عصاره گیاه چویل (Ferulago angulate) بر خواص شیمیایی و پایدارسازی حرارتی روغن آفتابگردان [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • آقاجانی.عبدالرضا پیش‌گویی فعالیت رادیکال‌گیرندگی، شمارش آغازگرها و خواص حسی ماست پروبیوتیک حاوی عصاره‌های هیدروالکلی اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل با شبکه عصبی مصنوعی [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]

ب

  • باشی.عباس بررسی تأثیر زمان خیساندن و جوانه‌زنی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت چاودار به کمک روش سطح پاسخ [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • بحری.بهرام تاثیر درصد و اندازه ذرات هسته خرما بر ویژگی های کیفی خمیر و کیک اسفنجی فاقد گلوتن [ دوره14, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • بشارتی.زهرا اثرات پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) بر پایداری اکسیداسیونی و خواص کاربردی گوشت چرخ شده آن طی نگهداری به صورت منجمد [ دوره14, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • بشیری.پرویز بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس و عصاره گیاه چویل (Ferulago angulate) بر خواص شیمیایی و پایدارسازی حرارتی روغن آفتابگردان [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • بصیری.حمید رضا تعیین ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی سرکه حاصل از تخمیر میوه عناب [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • بوژمهرانی.ابولفضل مدل‌سازی فرایند پخت در حین استخراج روغن از جوانه ذرت با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]

پ

  • پدرام نیا.احمد ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم‌چرب پروبیوتیک حاوی نشاسته ذرت و عصاره گیاه چویل [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • پدرام نیا.احمد بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره برگ گیاه کرچک( Ricinus communis) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • پرندوارمنش.منیره مقایسه ترکیبات عمده و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریشه هفت‌بند ژاپنی (Polygonum cuspidatum) با ریشه هفت‌بند افغانی (Polygonum afghanicum) [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • پورعاشوری.پرستو اثرات پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) بر پایداری اکسیداسیونی و خواص کاربردی گوشت چرخ شده آن طی نگهداری به صورت منجمد [ دوره14, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • پورفرزاد.امیر ترکیبات تری گلیسیریدی، فسفولیپیدی و توکوفرولی روغن هسته انگور استخراج شده با روش های پرس سرد و حلال هگزان [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • پیراوی.زهرا ترکیبات تری گلیسیریدی، فسفولیپیدی و توکوفرولی روغن هسته انگور استخراج شده با روش های پرس سرد و حلال هگزان [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]

ج

  • جعفرپور.درنوش تولید و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سوسیس بر پایه گیاهی با استفاده از صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac) [ دوره14, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • جعفرپور.درنوش ارزیابی تاثیر استفاده از صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac) به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • جلالوند.پگاه بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی صمغ دانه شاهی و جلبک اسپرولینا پلاتنسیس [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • جلالی.مهدی تأثیرآرد ذرت پیش‌ژلاتینه شده با مایکروویو بر ویژگی‌های بافتی و حسی نان قالبی بدون گلوتن [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • جلیلی.سحر مقایسه عملکرد ویتامین (ث) و بوتیل هیدروکسی آنیزول بر کنترل شاخص های فساد چربی در فیله ماهی دریایی ( Diagramma pictum) درطول دوره انجماد(18ċ-) به مدت 4 ماه [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]

چ

  • چرمچیان لنگرودی.مهدی استخراج و ریز پوشانی عصاره گیاه زوفا و تاثیر آن بر پایداری اکسیداتیو سیستم مدل غذایی (روغن سویا) [ دوره14, شماره 3 - پاییز سال 1401]

ح

  • حاجی رستملو.بهاره مدل‌سازی فرایند پخت در حین استخراج روغن از جوانه ذرت با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • حاجی زاده.مرجان تاثیر درصد و اندازه ذرات هسته خرما بر ویژگی های کیفی خمیر و کیک اسفنجی فاقد گلوتن [ دوره14, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • حداد خداپرست.محمد حسین تأثیرآرد ذرت پیش‌ژلاتینه شده با مایکروویو بر ویژگی‌های بافتی و حسی نان قالبی بدون گلوتن [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • حقانی.محمود مدل‌سازی فرایند پخت در حین استخراج روغن از جوانه ذرت با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • حقانی.محمود بررسی ویژگی‌های شکلات تلخ حاوی عصاره و میکروکپسول‌های گیاه چای سفید [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • حقایق.غلامحسین مدل‏سازی نرخ تنفس پرتقال رقم والنسیا حاوی پوشش اسانس آویشن شیرازی به منظور طراحی سیستم بسته‏بندی اتمفسر اصلاح شده [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • حقیقی.مریم تاثیر پوشش‌دهی ماهی قزل‌آلا با عصاره‌های‌چای، کیتوزان و‌چای دارچین-کیتوزان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی‌آن [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • حمزه.شبنم تاثیر دمای نگهداری بر کیفیت میکروبی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر میگوی تولیدی به روش خشک کردن کف پوشی [ دوره14, شماره 3 - پاییز سال 1401]

خ

  • خادمی شورمستی.داریوش تاثیر جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) به عنوان جایگزین پروتئین سویا بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی و کیفی همبرگر [ دوره14, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • خاقانی.رقیه مقایسه برخی ویژگی‌های بیولوژیک عسل‌های تولیدی مناطق دماوند و ایذه با بکارگیری تصاویر ماهواره‌ای جهت پایش گونه‌های گون و آویشن [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • خمیری.مرتضی تاثیر شرایط خشک کردن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکی، عملکردی و بازده تولید پودر آب ماست [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • خندقی.جلیل کاربرد روش میکرواستخراج مایع-مایع پخشی مبتنی بر تمرکزسازی سرمایشی، کوپل‌شده به کروماتوگرافی‌گازی به‌منظور اندازه‌گیری تعدادی از آفت‌کش‌های ارگانوفسفره در نمونه‌های آب‌میوه [ دوره14, شماره 3 - پاییز سال 1401]

د

  • داوری.فاطمه شناسایی پروفایل میکروبی پنیر شهری پگاه گلپایگان و بهینه سازی روند کاهش طعم تلخ آن از طریق افزودن ترکیبات پری‌بیوتیک [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • دلفان.پریسا ارزیابی ترکیبات فنولی و فعالیت مهارکنندگی رادیکال‌های آزاد عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس حاصل از روش‌های مختلف استخراج [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • دیدار.راضیه تولید و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سوسیس بر پایه گیاهی با استفاده از صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac) [ دوره14, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • دیدار.زهره بررسی ویژگی‌های شکلات تلخ حاوی عصاره و میکروکپسول‌های گیاه چای سفید [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • دیوان خسروشاهی.احسان تولید پودر تخمیری و پروبیوتیک غیرلبنی برپایه جنین‌گندم با به‌کارگیری باکتری‌های لاکتیکی اسیدوفیلوس و پلانتاروم [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]

ر

  • رضایی سرشت.اسماعیل مقایسه ترکیبات عمده و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریشه هفت‌بند ژاپنی (Polygonum cuspidatum) با ریشه هفت‌بند افغانی (Polygonum afghanicum) [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • رضایی سرشت.حسن مقایسه ترکیبات عمده و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریشه هفت‌بند ژاپنی (Polygonum cuspidatum) با ریشه هفت‌بند افغانی (Polygonum afghanicum) [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • رضایی سوادکوهی.نگین استخراج و ریز پوشانی عصاره گیاه زوفا و تاثیر آن بر پایداری اکسیداتیو سیستم مدل غذایی (روغن سویا) [ دوره14, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • رضوی.سید محمد علی اثر افزودن کربوکسی متیل سلولز، صمغ دانه مرو و میزان چربی بر خصوصیات خامه کم چرب شیر شتر [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • رئیسی.مجتبی غنی‌سازی نان قالبی با عصاره و پودر عصاره مالت جو خشک شده به روش پاششی: ویژگی‌های کیفی،حسی و قابلیت ماندگاری [ دوره14, شماره 3 - پاییز سال 1401]

ز

  • زاوه زاد.نفیسه مدل‏سازی نرخ تنفس پرتقال رقم والنسیا حاوی پوشش اسانس آویشن شیرازی به منظور طراحی سیستم بسته‏بندی اتمفسر اصلاح شده [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]

س

  • سرحدی.حمید بررسی تاثیر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیای و بیاتی نان حجیم [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • سعیدی اصل.محمد رضا ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم‌چرب پروبیوتیک حاوی نشاسته ذرت و عصاره گیاه چویل [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • سنجری.سمیه بررسی تاثیر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیای و بیاتی نان حجیم [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • سنگ سفیدی.محجوبه بررسی تاثیرجایگزینی شکر با پوره موز بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]

ش

  • شاکر اردکانی.احمد بررسی تأثیر نوع دستگاه نم‌گیر(طبقه‌ای وکالسکه‌ای) روی ویژگی‌های کیفی پسته رقم کله‌قوچی طی دورۀانبارمانی [ دوره14, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • شاکریان.امیر بررسی خصوصیات ضد باکتریایی اسانس‌های خوشاریزه، مرزه بختیاری و پوشش‌خوراکی کیتوزان بر لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • شاهی.زهرا اثر نوع آنزیم و زمان فرآیند بر ویژگی‌های عملکردی پروتئین‌های هیدرولیز شده حاصل از کنجاله روغن‌گیری شده زیره سیاه (BuniumpersicumBioss.) [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • شریفی.اکرم بررسی تاثیر استفاده از اسانس آویشن‌شیرازی بر بار میکروبی و ماندگاری زیتون پرورده [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • شریفی.مهدی تاثیر عصاره ریز پوشانی شده با نانو لیپوزوم و عصاره آزاد برگ بو بر ماندگاری گوشت چرخ‌کرده گاو طی مدت زمان نگهداری در یخچال [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • شعایی.سونا بررسی اثر استویا و صمغ قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • شعبانپور.بهاره اثرات پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) بر پایداری اکسیداسیونی و خواص کاربردی گوشت چرخ شده آن طی نگهداری به صورت منجمد [ دوره14, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • شفافی زنوزیان.مسعود ارزیابی ترکیبات فنولی و فعالیت مهارکنندگی رادیکال‌های آزاد عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس حاصل از روش‌های مختلف استخراج [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • شکری تومتری.سارا تاثیر عصاره ریز پوشانی شده با نانو لیپوزوم و عصاره آزاد برگ بو بر ماندگاری گوشت چرخ‌کرده گاو طی مدت زمان نگهداری در یخچال [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • شهاب لواسانی.علیرضا بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی صمغ دانه شاهی و جلبک اسپرولینا پلاتنسیس [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • شهدادی.فاطمه بررسی تاثیر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیای و بیاتی نان حجیم [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • شهیدی.مصطفی بررسی ویژگی‌های شکلات تلخ حاوی عصاره و میکروکپسول‌های گیاه چای سفید [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • شیخ السلامی.زهرا تأثیرآرد ذرت پیش‌ژلاتینه شده با مایکروویو بر ویژگی‌های بافتی و حسی نان قالبی بدون گلوتن [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • شیرمحمدی.مجید تاثیر شرایط خشک کردن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکی، عملکردی و بازده تولید پودر آب ماست [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]

ص

  • صادقی ماهونک.علیرضا غنی‌سازی نان قالبی با عصاره و پودر عصاره مالت جو خشک شده به روش پاششی: ویژگی‌های کیفی،حسی و قابلیت ماندگاری [ دوره14, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • صفری.رضا بررسی خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده اندرونه ماهی سفید(Rutilus kutum) با آنزیم‌های آلکالاز و تریپسین [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]

ط

  • طاهری.فاطمه سادات ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم‌چرب پروبیوتیک حاوی نشاسته ذرت و عصاره گیاه چویل [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • طباطبایی یزدی.فریده پیش‌گویی فعالیت رادیکال‌گیرندگی، شمارش آغازگرها و خواص حسی ماست پروبیوتیک حاوی عصاره‌های هیدروالکلی اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل با شبکه عصبی مصنوعی [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]

ع

  • عربی.معالم مقایسه عملکرد ویتامین (ث) و بوتیل هیدروکسی آنیزول بر کنترل شاخص های فساد چربی در فیله ماهی دریایی ( Diagramma pictum) درطول دوره انجماد(18ċ-) به مدت 4 ماه [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • عطای صالحی.اسماعیل بررسی اثر استویا و صمغ قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • علیزاده.آیناز ارزیابی امکان تولید پنیر سفید کم کلسترول بااستفاده از بتاسیکلودکسترین [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • علینقیان.مریم مقایسه ترکیبات زیست فعال چای سیاه، سبز و سفید ایرانی [ دوره14, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • عمارلو.علی بررسی تاثیر استفاده از اسانس آویشن‌شیرازی بر بار میکروبی و ماندگاری زیتون پرورده [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • عیوض زاده.اورنگ بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی صمغ دانه شاهی و جلبک اسپرولینا پلاتنسیس [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]

ف

  • فتحی مقدم.الهام بررسی خصوصیات ضد باکتریایی اسانس‌های خوشاریزه، مرزه بختیاری و پوشش‌خوراکی کیتوزان بر لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]

ق

  • قناد.ترگل بررسی تأثیر جایگزینی تخم ‏مرغ با کنجاله ارده و امولسیفایر لستین بر خصوصیات کمی و کیفی کیک کم ‏کلسترول فراسودمند [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]

ک

  • کاراژیان.حجت بررسی تأثیر زمان خیساندن و جوانه‌زنی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت چاودار به کمک روش سطح پاسخ [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • کاشانی نژاد.مرتضی اثر افزودن کربوکسی متیل سلولز، صمغ دانه مرو و میزان چربی بر خصوصیات خامه کم چرب شیر شتر [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • کاوه.شیما غنی‌سازی نان قالبی با عصاره و پودر عصاره مالت جو خشک شده به روش پاششی: ویژگی‌های کیفی،حسی و قابلیت ماندگاری [ دوره14, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • کرمی رباطی.فائزه بررسی تأثیر نوع دستگاه نم‌گیر(طبقه‌ای وکالسکه‌ای) روی ویژگی‌های کیفی پسته رقم کله‌قوچی طی دورۀانبارمانی [ دوره14, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • کریمی.روح اله ترکیبات تری گلیسیریدی، فسفولیپیدی و توکوفرولی روغن هسته انگور استخراج شده با روش های پرس سرد و حلال هگزان [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • کریمی.مهدی تأثیرآرد ذرت پیش‌ژلاتینه شده با مایکروویو بر ویژگی‌های بافتی و حسی نان قالبی بدون گلوتن [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • کزازی منصور.علی بررسی خصوصیات فیزیکی-شیمیایی، میکروبی و حسی آب آشامیدنی قلیایی حاوی اسانس طبیعی دارچین به عنوان جایگزین ازن [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • کیانی.حسین تولید پودر تخمیری و پروبیوتیک غیرلبنی برپایه جنین‌گندم با به‌کارگیری باکتری‌های لاکتیکی اسیدوفیلوس و پلانتاروم [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]

گ

  • گلی.محمد بهینه‌سازی فرمولاسیون گز رژیمی حاوی شیرین‌کننده‌های استویوزید-ایزومالت و گیاه آزیوش به روش سطح پاسخ [ دوره14, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • گوشه.محی الدین ارزیابی ریسک سلامت فلزات سنگین کادمیوم، سرب و نیکل در برخی ارقام برنج محلی در استان خوزستان [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]

م

  • مرادی.بینا بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس و عصاره گیاه چویل (Ferulago angulate) بر خواص شیمیایی و پایدارسازی حرارتی روغن آفتابگردان [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • مرتضوی.سید علی ارزیابی ترکیبات فنولی و فعالیت مهارکنندگی رادیکال‌های آزاد عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس حاصل از روش‌های مختلف استخراج [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • مرتضوی.سید علی پیش‌گویی فعالیت رادیکال‌گیرندگی، شمارش آغازگرها و خواص حسی ماست پروبیوتیک حاوی عصاره‌های هیدروالکلی اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل با شبکه عصبی مصنوعی [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • مزروعی آرانی.نوید بررسی خصوصیات ضد باکتریایی اسانس‌های خوشاریزه، مرزه بختیاری و پوشش‌خوراکی کیتوزان بر لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • معتمدزادگان.علی تاثیر دمای نگهداری بر کیفیت میکروبی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر میگوی تولیدی به روش خشک کردن کف پوشی [ دوره14, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • ملک یار.معصومه ارزیابی امکان تولید پنیر سفید کم کلسترول بااستفاده از بتاسیکلودکسترین [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • منیرنژاد.سپیده مقایسه برخی ویژگی‌های بیولوژیک عسل‌های تولیدی مناطق دماوند و ایذه با بکارگیری تصاویر ماهواره‌ای جهت پایش گونه‌های گون و آویشن [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • موسوی مورد غفاری.سید مهران ارزیابی ریسک سلامت فلزات سنگین کادمیوم، سرب و نیکل در برخی ارقام برنج محلی در استان خوزستان [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • مهدوی.بهنام مقایسه ترکیبات عمده و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریشه هفت‌بند ژاپنی (Polygonum cuspidatum) با ریشه هفت‌بند افغانی (Polygonum afghanicum) [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • میرچولی برازق.عبدالرضا بررسی تاثیرجایگزینی شکر با پوره موز بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • میرزایی.فرهاد ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم‌چرب پروبیوتیک حاوی نشاسته ذرت و عصاره گیاه چویل [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]

ن

  • نجف نجفی.مسعود بررسی اثر استویا و صمغ قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • نجفیان.لیلا اثر نوع آنزیم و زمان فرآیند بر ویژگی‌های عملکردی پروتئین‌های هیدرولیز شده حاصل از کنجاله روغن‌گیری شده زیره سیاه (BuniumpersicumBioss.) [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • نعمت شاهی.محمد مهدی بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره برگ گیاه کرچک( Ricinus communis) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • نقی پور.فریبا بررسی تأثیر جایگزینی تخم ‏مرغ با کنجاله ارده و امولسیفایر لستین بر خصوصیات کمی و کیفی کیک کم ‏کلسترول فراسودمند [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • نوروزی چاکلی.مریم بررسی خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده اندرونه ماهی سفید(Rutilus kutum) با آنزیم‌های آلکالاز و تریپسین [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • نیری.هاشم شناسایی پروفایل میکروبی پنیر شهری پگاه گلپایگان و بهینه سازی روند کاهش طعم تلخ آن از طریق افزودن ترکیبات پری‌بیوتیک [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]

ه

  • هاشمی دولابی.فاطمه سادات تاثیر جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) به عنوان جایگزین پروتئین سویا بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی و کیفی همبرگر [ دوره14, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • هفت برادران اصفهانی.مریم بهینه‌سازی فرمولاسیون گز رژیمی حاوی شیرین‌کننده‌های استویوزید-ایزومالت و گیاه آزیوش به روش سطح پاسخ [ دوره14, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • هوشمند دلیر.موسی الرضا بررسی تاثیرجایگزینی شکر با پوره موز بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]

ی

  • یزدان پناه.صدیقه تاثیر پوشش‌دهی ماهی قزل‌آلا با عصاره‌های‌چای، کیتوزان و‌چای دارچین-کیتوزان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی‌آن [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]