فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - مقایسه روش الکتروفورز موئینه ای با آشکارساز جذبی با روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا برای اندازه گیری مقدار هیستامین در محیط کشت میکروبی صفورا پشگه سید شهرام شکرفروش محمود امین لاری سعید حسین زاده دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بررسی تأثیر اسانس گلپر بر برخی از ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی دوغ حرارت دیده علیرضا یوسفی حسین شیخلویی جواد سیفی هاچه سو مهدی حاتمی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - اثر بازدارندگی سویههای بومی باکتریهای اسید لاکتیک علیه باکتریهای بیماریزای غذایی علیرضا تاری نژاد پریسا پورعبدی محمد امین حجازی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - تعیین میزان آلودگی میکروبی کره های سنتی و پاستوریزه عرضه شده در شهر بیرجند عطااله اژدری حمیدرضا کاظمی سه قلعه دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - ارزیابی ریسک غیرسرطانزایی فلزات سرب، روی و کادمیوم مصرف کپور ماهی تالاب چغاخور ثمر مرتضوی عاطفه چمنی مهسا تکش مهسا پاکزاد دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - فعالیت ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی بر استافیلوکوکوس اورئوس های جدا شده از شیر خام رضا نارنجی ثانی اشکان جبلی جوان بهنام روزبهان حمید استاجی حمید رضا محمدی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بررسی میزان آگاهی و نگرش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کاشان در زمینه بهداشت و نگهداری مواد غذایی ولی سرسنگی محسن تقی زاده رضا شرافتی چالشتری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - تعیین باقیمانده انروفلوکساسین در گوشت بلدرچینهای عرضه شده در یزد با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (مقاله کوتاه) محمد علی دادگرنیا مجید غلامی آهنگران امیر شاکریان