فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - مطالعه اثر غلظتهای مختلف نمک بر بقای مایکوباکتریوم اویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیس در پنیر سفید فراپالایشی ایرانی شهرام حنیفیان حسین جدیری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش سوم: غذاهای دریایی سید شهرام شکرفروش سید مهدی رضوی روحانی گیتی کریم سید محمد مهدی کیایی نوردهر رکنی مریم عباس والی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی میزان آرسنیک در محصولات کشاورزی، فرآورده-های دامی و آب شرب روستاهای شهرستان قروه و بیجار مقداد پیرصاحب عبداله درگاهی حافظ گلستانی فر دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بررسی اثر کیتوزان بر برخی از ویژگیهای میکروبی و شیمیایی آب پرتقال مریم جیرانی خامنه یحیی مقصودلو دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی میزان سرب، جیوه و کادمیوم در اندامهای ماهی شیربت (Barbus grypus) و بیاح (Liza abu) بومی رودخانه کارون منطقه اهواز در سال 1389 علی قربانی رنجبری نازنین قربانی رنجبری زهرا قربانی رنجبری محمد حسین مرحمتی زاده پریسا چراغی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - تولید همبرگر سرخ شده کمچرب با استفاده از پوششهای هیدروکلوئیدی زهرا فرج زاده ابراهیم رحیمی محمد حجت الاسلامی هومن مولوی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - مطالعه میزان اکراتوکسین A درخوراک ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تولید شده در استان چهارمحال و بختیاری به روش الایزا فیروز فدایی فرد مهدی رئیسی حمید کورنگی ابراهیم رحیمی راحله پیرزاده دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - بررسی میزان غلظت عناصر سنگین در کمپوست، خاک پوششی و قارچهای خوراکی دکمهای گلخانههای استان کردستان مهرداد چراغی بهاره لرستانی ندا مردوخ روحانی