اسدی.غلامحسن
مدل سازی عددی انتقال رطوبت طی خشک کردن خرمای رقم برحی
[
المجلد 7,
العدد
3
- الصيفالسنة
1389]
اصغری بیرام.زینب
بهینه سازی فرآیند خشککردن ترکیبی اسمز- هوای داغ برشهای قارچ خوراکی دکمهای(Agaricus Bisporus) توسط روش سطح پاسخ
[
المجلد 7,
العدد
2
- ربيعالسنة
1389]
السادات کریمی.مریم
بررسی ویژگی های میکروبی خمیر مرغ تولیدی در کارخانه های گوشتی (سوسیس و کالباس) استان تهران
[
المجلد 7,
العدد
3
- الصيفالسنة
1389]
آ
آذر.پرویزآبرومند
بررسی اثر روش استخراج بر ترکیب شیمیایی و فعالیت ضد میکروبی اسانس گیاه زنیان ( Carum copticum )
[
المجلد 7,
العدد
2
- ربيعالسنة
1389]
ب
باقر حبیبی نجفی.محمد
کاربرد پودر هسته خرما به عنوان ماده مغذی مکمل در مرحله تخمیر الکلی سرکه سیب
[
المجلد 7,
العدد
3
- الصيفالسنة
1389]
بصیری.علیرضا
بررسی امکان تولید بیسکویت کم چرب با استفاده از امولسیفایرDATEM
[
المجلد 7,
العدد
3
- الصيفالسنة
1389]
بصیری.علیرضا
بهینه سازی فرآیند خشککردن ترکیبی اسمز- هوای داغ برشهای قارچ خوراکی دکمهای(Agaricus Bisporus) توسط روش سطح پاسخ
[
المجلد 7,
العدد
2
- ربيعالسنة
1389]
بهفر.سمیه
مدل سازی عددی انتقال رطوبت طی خشک کردن خرمای رقم برحی
[
المجلد 7,
العدد
3
- الصيفالسنة
1389]
بیگ محمدی.زهرا
تولید میزان اسید گلوکورونیک بالا در نوشابه تخمیری کومبوچا تحت شرایط محیطی
[
المجلد 7,
العدد
2
- ربيعالسنة
1389]
بیگ محمدی.فرانک
تولید میزان اسید گلوکورونیک بالا در نوشابه تخمیری کومبوچا تحت شرایط محیطی
[
المجلد 7,
العدد
2
- ربيعالسنة
1389]
پ
پوراحمد.رضوان
بررسی میزان استالدئید در ماست های تولید شده بوسیله سویه های میکروبی بومی
[
المجلد 7,
العدد
2
- ربيعالسنة
1389]
ت
توتونچی.سعید
تولید ماست بدون چربی به هم نزده با استفاده از نشاسته ذرت و ژلاتین
[
المجلد 7,
العدد
3
- الصيفالسنة
1389]
چ
چمنی.محمد
تأثیر فیبر رژیمی سبوس ذرت (Corn Z-Trim) و گلوکونات کلسیم بر ویژگی های کیفی سوسیس
[
المجلد 7,
العدد
3
- الصيفالسنة
1389]
چمنی.محمد
بررسی ترکیب اسیدهای چرب و پایداری روغن هستۀ نسترن وحشی
[
المجلد 7,
العدد
2
- ربيعالسنة
1389]
ح
حدائق.هاله
بررسی امکان تولید بیسکویت کم چرب با استفاده از امولسیفایرDATEM
[
المجلد 7,
العدد
3
- الصيفالسنة
1389]
حسن فاطمی.سید
کاربرد پودر هسته خرما به عنوان ماده مغذی مکمل در مرحله تخمیر الکلی سرکه سیب
[
المجلد 7,
العدد
3
- الصيفالسنة
1389]
حسین حداد خدا پرست.محمد
کاربرد پودر هسته خرما به عنوان ماده مغذی مکمل در مرحله تخمیر الکلی سرکه سیب
[
المجلد 7,
العدد
3
- الصيفالسنة
1389]
حسین عزیزی.محمد
بررسی اثر تغییرات درصد استخراج آرد بر ویژگیهای کیفی، رئولوژیکی، رتروگرداسیون و بیاتی نان لواش
[
المجلد 7,
العدد
3
- الصيفالسنة
1389]
خ
خداخانی.سارا
بررسی امکان تولید بیسکویت کم چرب با استفاده از امولسیفایرDATEM
[
المجلد 7,
العدد
3
- الصيفالسنة
1389]
د
دادفرنیا.شایسته
ارزیابی مقادیر سرب و کادمیوم در شیرخام گاوهای مناطق مختلف استان یزد
[
المجلد 7,
العدد
3
- الصيفالسنة
1389]
دلخوش.بابک
ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از ارقام مختلف دانه کلزا
[
المجلد 7,
العدد
2
- ربيعالسنة
1389]
ر
رضا سعیدی اصل.محمد
بررسی اثر کاهش دهنده مخمر ساکارومیسس سرویزیه بر افلاتوکسینهای G1 و G2 در محیط کشت آزمایشگاهی و پودر ماهی کیلکا
[
المجلد 7,
العدد
2
- ربيعالسنة
1389]
رفیعی طباطبایی.رباب
بررسی ویژگی های میکروبی خمیر مرغ تولیدی در کارخانه های گوشتی (سوسیس و کالباس) استان تهران
[
المجلد 7,
العدد
3
- الصيفالسنة
1389]
ز
زینال زاده.الناز
تأثیر فیبر رژیمی سبوس ذرت (Corn Z-Trim) و گلوکونات کلسیم بر ویژگی های کیفی سوسیس
[
المجلد 7,
العدد
3
- الصيفالسنة
1389]
س
سیدین.سیدمهدی
بررسی ترکیب اسیدهای چرب و پایداری روغن هستۀ نسترن وحشی
[
المجلد 7,
العدد
2
- ربيعالسنة
1389]
ش
شریفان.انوشه
بررسی اثر روش استخراج بر ترکیب شیمیایی و فعالیت ضد میکروبی اسانس گیاه زنیان ( Carum copticum )
[
المجلد 7,
العدد
2
- ربيعالسنة
1389]
ص
صالحی فر.مانیا
بررسی اثر تغییرات درصد استخراج آرد بر ویژگیهای کیفی، رئولوژیکی، رتروگرداسیون و بیاتی نان لواش
[
المجلد 7,
العدد
3
- الصيفالسنة
1389]
صفری.رضا
بررسی اثر کاهش دهنده مخمر ساکارومیسس سرویزیه بر افلاتوکسینهای G1 و G2 در محیط کشت آزمایشگاهی و پودر ماهی کیلکا
[
المجلد 7,
العدد
2
- ربيعالسنة
1389]
صمیعی.بیتا
بررسی ویژگی های میکروبی خمیر مرغ تولیدی در کارخانه های گوشتی (سوسیس و کالباس) استان تهران
[
المجلد 7,
العدد
3
- الصيفالسنة
1389]
ع
عزت پناه.حمید
ارزیابی مقادیر سرب و کادمیوم در شیرخام گاوهای مناطق مختلف استان یزد
[
المجلد 7,
العدد
3
- الصيفالسنة
1389]
عزیزی نژاد.رضا
ارزیابی و مقایسه کیفیت گلوتن آردهای تجاری ایران با استفاده از روش های آلوئوگراف و فارینوگراف
[
المجلد 7,
العدد
2
- ربيعالسنة
1389]
عطایی صالحی.اسماعیل
کاربرد پودر هسته خرما به عنوان ماده مغذی مکمل در مرحله تخمیر الکلی سرکه سیب
[
المجلد 7,
العدد
3
- الصيفالسنة
1389]
عیوض زاده.اورنگ
بررسی ترکیب اسیدهای چرب و پایداری روغن هستۀ نسترن وحشی
[
المجلد 7,
العدد
2
- ربيعالسنة
1389]
غ
غیاثی طرزی.بابک
بررسی امکان تولید بیسکویت کم چرب با استفاده از امولسیفایرDATEM
[
المجلد 7,
العدد
3
- الصيفالسنة
1389]
غیاثی طرزی.بابک
ارزیابی و مقایسه کیفیت گلوتن آردهای تجاری ایران با استفاده از روش های آلوئوگراف و فارینوگراف
[
المجلد 7,
العدد
2
- ربيعالسنة
1389]
ف
فراهانیان.زینب
تولید ماست بدون چربی به هم نزده با استفاده از نشاسته ذرت و ژلاتین
[
المجلد 7,
العدد
3
- الصيفالسنة
1389]
ق
قراچورلو.مریم
ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از ارقام مختلف دانه کلزا
[
المجلد 7,
العدد
2
- ربيعالسنة
1389]
قوامی.مهرداد
بررسی ترکیب اسیدهای چرب و پایداری روغن هستۀ نسترن وحشی
[
المجلد 7,
العدد
2
- ربيعالسنة
1389]
قوامی.مهرداد
ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از ارقام مختلف دانه کلزا
[
المجلد 7,
العدد
2
- ربيعالسنة
1389]
ک
کدیور.شیدا
ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از ارقام مختلف دانه کلزا
[
المجلد 7,
العدد
2
- ربيعالسنة
1389]
کرباسی.احمد
تولید میزان اسید گلوکورونیک بالا در نوشابه تخمیری کومبوچا تحت شرایط محیطی
[
المجلد 7,
العدد
2
- ربيعالسنة
1389]
گ
گرامی.عباس
تأثیر فیبر رژیمی سبوس ذرت (Corn Z-Trim) و گلوکونات کلسیم بر ویژگی های کیفی سوسیس
[
المجلد 7,
العدد
3
- الصيفالسنة
1389]
ل
لامع.سیدحسن
کاربرد پودر هسته خرما به عنوان ماده مغذی مکمل در مرحله تخمیر الکلی سرکه سیب
[
المجلد 7,
العدد
3
- الصيفالسنة
1389]
م
متقیان پور.زهرا
بررسی اثر روش استخراج بر ترکیب شیمیایی و فعالیت ضد میکروبی اسانس گیاه زنیان ( Carum copticum )
[
المجلد 7,
العدد
2
- ربيعالسنة
1389]
محمدی.خسرو
تولید ماست بدون چربی به هم نزده با استفاده از نشاسته ذرت و ژلاتین
[
المجلد 7,
العدد
3
- الصيفالسنة
1389]
مرادی.وحیده
ارزیابی و مقایسه کیفیت گلوتن آردهای تجاری ایران با استفاده از روش های آلوئوگراف و فارینوگراف
[
المجلد 7,
العدد
2
- ربيعالسنة
1389]
مظاهری اسدی.مهناز
بررسی میزان استالدئید در ماست های تولید شده بوسیله سویه های میکروبی بومی
[
المجلد 7,
العدد
2
- ربيعالسنة
1389]
مهدی سیدین اردبیلی.سید
بررسی اثر تغییرات درصد استخراج آرد بر ویژگیهای کیفی، رئولوژیکی، رتروگرداسیون و بیاتی نان لواش
[
المجلد 7,
العدد
3
- الصيفالسنة
1389]
مهدی سیدین اردبیلی.سید
ارزیابی و مقایسه کیفیت گلوتن آردهای تجاری ایران با استفاده از روش های آلوئوگراف و فارینوگراف
[
المجلد 7,
العدد
2
- ربيعالسنة
1389]
مهرابیان.صدیقه
بررسی ویژگی های میکروبی خمیر مرغ تولیدی در کارخانه های گوشتی (سوسیس و کالباس) استان تهران
[
المجلد 7,
العدد
3
- الصيفالسنة
1389]
میزانی.مریم
تأثیر فیبر رژیمی سبوس ذرت (Corn Z-Trim) و گلوکونات کلسیم بر ویژگی های کیفی سوسیس
[
المجلد 7,
العدد
3
- الصيفالسنة
1389]
ه
همدمی.ناصر
مدل سازی عددی انتقال رطوبت طی خشک کردن خرمای رقم برحی
[
المجلد 7,
العدد
3
- الصيفالسنة
1389]
ی
یاسایی مهرجردی.غلامرضا
ارزیابی مقادیر سرب و کادمیوم در شیرخام گاوهای مناطق مختلف استان یزد
[
المجلد 7,
العدد
3
- الصيفالسنة
1389]
یاسینی اردکانی.سیدعلی
ارزیابی مقادیر سرب و کادمیوم در شیرخام گاوهای مناطق مختلف استان یزد
[
المجلد 7,
العدد
3
- الصيفالسنة
1389]