احمدی.شهین
بررسی میزان اسیدهای چرب اشباع و ترانس در چند نوع شیرینی قنادی در شهر کرمانشاه
[
المجلد 17,
العدد
4
- الخريفالسنة
1399]
ارجائی.زهرا
اثر تخمیر خمیر ترش حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس روتری بر خواص حسی، فیزیکوشیمیایی و بیاتی نان جو
[
المجلد 17,
العدد
3
- الصيفالسنة
1399]
انصاری فر.الهام
ارزیابی ویژگیهای فرآورده حجیم حاوی آرد دانه هندوانه تحت تاثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرآیند
[
المجلد 17,
العدد
4
- الخريفالسنة
1399]
انصاری.سارا
تولید فیلم نانوکامپوزیتی تهیه شده از صمغ دانه به/ نانو کریستال سلولز و بررسی ویژگیهای فیلم ترکیبی حاصل
[
المجلد 17,
العدد
4
- الخريفالسنة
1399]
ایاری.فردین
طبقهبندی هوشمند گوشت مرغ تازه از نوع منجمد یخزدایی شده به کمک ماشین بویایی
[
المجلد 17,
العدد
2
- ربيعالسنة
1399]
آ
آزادفر.الهام
بررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم با فیبر گریپفروت بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی
[
المجلد 17,
العدد
2
- ربيعالسنة
1399]
ب
بابااحمدی.زهره
ارزیابی ویژگیهای فرآورده حجیم حاوی آرد دانه هندوانه تحت تاثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرآیند
[
المجلد 17,
العدد
4
- الخريفالسنة
1399]
بابااحمدی.زهره
تأثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر خصوصیات عملکردی و تغذیهای سبوس گندم
[
المجلد 17,
العدد
1
- شتاءالسنة
1398]
برمک.علیرضا
شناسایی ترکیبات فعال زیستی عصاره جلبک قهوهای Cystoseria.sp و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ژله خوراکی غنیشده با آن
[
المجلد 17,
العدد
1
- شتاءالسنة
1398]
بهرامی.محمد عرفان
بررسی اثر فرایند بر احتمال تشکیل و میزان اکریل آمید در محصولات خط تولید شکر از چغندرقند
[
المجلد 17,
العدد
2
- ربيعالسنة
1399]
بهلولی.پریسا
اثرات ضد میکروبی پلاسمای سرد بر روی باکتری بیماری زای سالمونلا انتریتیدیس موجود بر روی پوسته تخم مرغ
[
المجلد 17,
العدد
4
- الخريفالسنة
1399]
بیضاوی.طاهره
تولید فیلم نانوکامپوزیتی تهیه شده از صمغ دانه به/ نانو کریستال سلولز و بررسی ویژگیهای فیلم ترکیبی حاصل
[
المجلد 17,
العدد
4
- الخريفالسنة
1399]
پ
پاشائی.نادیا
بررسی پایداری اسیدهای چرب امگا-3 طی شرایط مختلف خشک کردن و نگهداری در اسپاگتی غنی شده
[
المجلد 17,
العدد
1
- شتاءالسنة
1398]
پاینده.خوشناز
ارزیابی مخاطرات فلزات کادمیوم و آرسنیک در خاک و کاهو ( longifolia sativa Lactuca ( و کلم ) oleraceacapitata Brassica ) کشت شده در استان خوزستان
[
المجلد 17,
العدد
4
- الخريفالسنة
1399]
پوراحمد.رضوان
بررسی امکان تولید آبمیوه پروبیوتیک بر پایه مخلوط آلبالو، کرنبری و سیب با استفاده از لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی
[
المجلد 17,
العدد
3
- الصيفالسنة
1399]
پورصالحی.نعیمه
بررسی سینتیک خشک شدن لایه نازک توتفرنگی به روش تابش فروسرخ
[
المجلد 17,
العدد
1
- شتاءالسنة
1398]
پورمحمدی.کیانا
تاثیر پیش تیمار اولتراسونیک بر قدرت آنتیاکسیدانی و ترکیبات فنولیک عصاره برنج قهوهای و سفید حاصل از واریته سرخه لنجان
[
المجلد 17,
العدد
1
- شتاءالسنة
1398]
پیراوی.زهرا
تاثیر فرآیند سرخ کردن عمیق بر ترکیب اسیدهای چرب و استرول های تشکیل دهنده روغن هسته انگور
[
المجلد 17,
العدد
1
- شتاءالسنة
1398]
ت
تاج الدین.بهجت
بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی سه رقم سیب ( Malus domestica ( برای کاربرد در صنایع تبدیلی
[
المجلد 17,
العدد
3
- الصيفالسنة
1399]
تدینی.مهرنوش
ارزیابی مخاطرات فلزات کادمیوم و آرسنیک در خاک و کاهو ( longifolia sativa Lactuca ( و کلم ) oleraceacapitata Brassica ) کشت شده در استان خوزستان
[
المجلد 17,
العدد
4
- الخريفالسنة
1399]
تکلوی.سویل
استفاده از اسانس شوید همراه با نانوذرات اکسید روی در ساختار پوشش فعال برپایه کربوکسی متیل سلولز جهت افزایش عمرماندگاری میگو تحت شرایط یخچال
[
المجلد 17,
العدد
4
- الخريفالسنة
1399]
ج
جعفری.مرتضی
تأثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر خصوصیات عملکردی و تغذیهای سبوس گندم
[
المجلد 17,
العدد
1
- شتاءالسنة
1398]
جلالی راد.رضا
اثرات ضد میکروبی پلاسمای سرد بر روی باکتری بیماری زای سالمونلا انتریتیدیس موجود بر روی پوسته تخم مرغ
[
المجلد 17,
العدد
4
- الخريفالسنة
1399]
جهادی.مهشید
بررسی محتوی نشاسته، آمیلوز و آمیلوپکتین سه واریته گندم ایرانی (الوند، بککراس روشن، سیروان) و تأثیر اعمال تیمار اصلاحی فیزیکی (امواج اولتراسوند) و شیمیایی (اپی کلروهیدرین) بر ویژگی های کیفی آنها
[
المجلد 17,
العدد
2
- ربيعالسنة
1399]
جهان میهن.کلثوم
بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی سه رقم سیب ( Malus domestica ( برای کاربرد در صنایع تبدیلی
[
المجلد 17,
العدد
3
- الصيفالسنة
1399]
ح
حسینمردی.فاطمه
بررسی جایگزینی آرد گندم با آرد چاودار در بهبود کیفیت و خواص فیزیکو شیمیایی نودل سفید در حضور آنزیم ترانس گلوتامیناز
[
المجلد 17,
العدد
2
- ربيعالسنة
1399]
خ
خالقان.محسن
تاثیر پیش تیمار اولتراسونیک بر قدرت آنتیاکسیدانی و ترکیبات فنولیک عصاره برنج قهوهای و سفید حاصل از واریته سرخه لنجان
[
المجلد 17,
العدد
1
- شتاءالسنة
1398]
خورشیدپور.بیژن
بررسی امکان تولید آبمیوه پروبیوتیک بر پایه مخلوط آلبالو، کرنبری و سیب با استفاده از لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی
[
المجلد 17,
العدد
3
- الصيفالسنة
1399]
د
دانش.نرجس
تولید فیلم نانوکامپوزیتی تهیه شده از صمغ دانه به/ نانو کریستال سلولز و بررسی ویژگیهای فیلم ترکیبی حاصل
[
المجلد 17,
العدد
4
- الخريفالسنة
1399]
دریایی.الهام
بررسی اثر آنتیاکسیدانی عصاره چای سیاه و خاصیت سینرژیستی آن با لسیتین
[
المجلد 17,
العدد
2
- ربيعالسنة
1399]
دلیری.شیوا
بررسی امکان تولید آبمیوه پروبیوتیک بر پایه مخلوط آلبالو، کرنبری و سیب با استفاده از لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی
[
المجلد 17,
العدد
3
- الصيفالسنة
1399]
دهقان خلیلی.فاطمه
اثر تخمیر خمیر ترش حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس روتری بر خواص حسی، فیزیکوشیمیایی و بیاتی نان جو
[
المجلد 17,
العدد
3
- الصيفالسنة
1399]
دیدار.زهره
بررسی اثر عوامل مختلف بر هدایت حرارتی و گرمای ویژه پوره کدوتنبل
[
المجلد 17,
العدد
3
- الصيفالسنة
1399]
ر
رادی.محسن
کاربرد عصاره پوست انار به همراه پوشش آلژینات بر کنترل پوسیدگی و خصوصیات کیفی پس از برداشت میوه لیموشیرین ) limetta Citrus ) رقم محلی
[
المجلد 17,
العدد
3
- الصيفالسنة
1399]
رضاپور.هاجر
استفاده از کروماتوگرافی لایه نازک با عملکرد بالا (HPTLC) در بررسی بهبود فرآیند عصارهگیری از گیاه استویا ربادیانا با استفاده از امواج فراصوت
[
المجلد 17,
العدد
1
- شتاءالسنة
1398]
س
ساری.عباسعلی
تاثیر پوشش دهی با آرد گندم و نمک بر جذب روغن و خواص حسی گوشت مرغ سرخ شده
[
المجلد 17,
العدد
2
- ربيعالسنة
1399]
سرپرست.مهرناز
بررسی تاثیر اصلاح کننده آنزیمی بر خواص رئولوژیکی و کیفیت گلوتن خمیر نان حاصل از آرد با شاخص گلوتن ضعیف
[
المجلد 17,
العدد
4
- الخريفالسنة
1399]
ش
شاهسونی مجرد.لیدا
بررسی جایگزینی آرد گندم با آرد چاودار در بهبود کیفیت و خواص فیزیکو شیمیایی نودل سفید در حضور آنزیم ترانس گلوتامیناز
[
المجلد 17,
العدد
2
- ربيعالسنة
1399]
شهریاری.شهلا
استفاده از اسانس شوید همراه با نانوذرات اکسید روی در ساختار پوشش فعال برپایه کربوکسی متیل سلولز جهت افزایش عمرماندگاری میگو تحت شرایط یخچال
[
المجلد 17,
العدد
4
- الخريفالسنة
1399]
شهیدی.فخری
ارزیابی ویژگیهای فرآورده حجیم حاوی آرد دانه هندوانه تحت تاثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرآیند
[
المجلد 17,
العدد
4
- الخريفالسنة
1399]
ص
صالحی پور.فریده
ارزیابی ویژگیهای فرآورده حجیم حاوی آرد دانه هندوانه تحت تاثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرآیند
[
المجلد 17,
العدد
4
- الخريفالسنة
1399]
صالحی فر.مانیا
بررسی پایداری اسیدهای چرب امگا-3 طی شرایط مختلف خشک کردن و نگهداری در اسپاگتی غنی شده
[
المجلد 17,
العدد
1
- شتاءالسنة
1398]
ط
طاهرپور.لیلا
کاربرد عصاره پوست انار به همراه پوشش آلژینات بر کنترل پوسیدگی و خصوصیات کیفی پس از برداشت میوه لیموشیرین ) limetta Citrus ) رقم محلی
[
المجلد 17,
العدد
3
- الصيفالسنة
1399]
ع
عابدی.الهه
تاثیر پیش تیمار اولتراسونیک بر قدرت آنتیاکسیدانی و ترکیبات فنولیک عصاره برنج قهوهای و سفید حاصل از واریته سرخه لنجان
[
المجلد 17,
العدد
1
- شتاءالسنة
1398]
عباسی.متین
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی شیرشتر در رتهای آلوده به سالمونلا تیفی موریوم
[
المجلد 17,
العدد
4
- الخريفالسنة
1399]
عباسی.هاجر
بررسی محتوی نشاسته، آمیلوز و آمیلوپکتین سه واریته گندم ایرانی (الوند، بککراس روشن، سیروان) و تأثیر اعمال تیمار اصلاحی فیزیکی (امواج اولتراسوند) و شیمیایی (اپی کلروهیدرین) بر ویژگی های کیفی آنها
[
المجلد 17,
العدد
2
- ربيعالسنة
1399]
عبدی.خسرو
اندازهگیری فلزات کادمیوم، سرب، روی، آهن، آلومینیوم و مس در نمونه های چای وارداتی و داخلی موجود در بازار ایران با استفاده از روش هایICP-OES و CP-MS
[
المجلد 17,
العدد
1
- شتاءالسنة
1398]
عظیمی.محمد
اثر مکمل یاری سلنیوم بر سطوح سرمی کراتین کیناز، لاکتات دهیدروژناز و قدرت عضلانی در وضعیت استراحت و متعاقب یک مسابقه فوتبال در بازیکنان فوتبال جوان
[
المجلد 17,
العدد
1
- شتاءالسنة
1398]
غلام سقائی.سحر
تاثیر فرآیند سرخ کردن عمیق بر ترکیب اسیدهای چرب و استرول های تشکیل دهنده روغن هسته انگور
[
المجلد 17,
العدد
1
- شتاءالسنة
1398]
غیاثی طرزی.بابک
بهینهسازی ویژگیهای رئولوژیکی و پایداری امولسیونی مایونز با استفاده از زرده تخممرغ فرموله شده پاستوریزه منجمد
[
المجلد 17,
العدد
2
- ربيعالسنة
1399]
غیاثی طرزی.بابک
بررسی تاثیر اصلاح کننده آنزیمی بر خواص رئولوژیکی و کیفیت گلوتن خمیر نان حاصل از آرد با شاخص گلوتن ضعیف
[
المجلد 17,
العدد
4
- الخريفالسنة
1399]
غیاثی طرزی.بابک
ارزیابی کمی و کیفی آلفاتوکوفرول و بتاسیتواسترول موجود در تقطیرات بی بوکننده روغن زیتون
[
المجلد 17,
العدد
3
- الصيفالسنة
1399]
ف
فاطمی.مهنوش
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی شیرشتر در رتهای آلوده به سالمونلا تیفی موریوم
[
المجلد 17,
العدد
4
- الخريفالسنة
1399]
فخاری.شنتیا
بهینهسازی ویژگیهای رئولوژیکی و پایداری امولسیونی مایونز با استفاده از زرده تخممرغ فرموله شده پاستوریزه منجمد
[
المجلد 17,
العدد
2
- ربيعالسنة
1399]
فهیم دانش.مریم
بررسی پایداری اسیدهای چرب امگا-3 طی شرایط مختلف خشک کردن و نگهداری در اسپاگتی غنی شده
[
المجلد 17,
العدد
1
- شتاءالسنة
1398]
قاسمی.هاجر
بررسی محتوی نشاسته، آمیلوز و آمیلوپکتین سه واریته گندم ایرانی (الوند، بککراس روشن، سیروان) و تأثیر اعمال تیمار اصلاحی فیزیکی (امواج اولتراسوند) و شیمیایی (اپی کلروهیدرین) بر ویژگی های کیفی آنها
[
المجلد 17,
العدد
2
- ربيعالسنة
1399]
قاسمیه.رحیم
مقایسه اکسرژی گزینه های تولیدی در زنجیره تامین نانهای سنتی
[
المجلد 17,
العدد
3
- الصيفالسنة
1399]
قاضی.زهره
بررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم با فیبر گریپفروت بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی
[
المجلد 17,
العدد
2
- ربيعالسنة
1399]
قائم پناه.مهنام
تولید نوشیدنی تخمیری پروبیوتیکی از شلغم (Brassica rapa) و هویج بنفش(Daucus carota) با استفاده از باکتریهای لاکتوباسیلوس پلانتارم، لاکتوباسیلوس پاراکازئی و لاکتوباسیلوس فرمنتوم و مخمر ساکارومایسس سرویزیه
[
المجلد 17,
العدد
2
- ربيعالسنة
1399]
قندهاری.فرشته
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی شیرشتر در رتهای آلوده به سالمونلا تیفی موریوم
[
المجلد 17,
العدد
4
- الخريفالسنة
1399]
قوامی.مهرداد
ارزیابی کمی و کیفی آلفاتوکوفرول و بتاسیتواسترول موجود در تقطیرات بی بوکننده روغن زیتون
[
المجلد 17,
العدد
3
- الصيفالسنة
1399]
ک
کاظمی.شیما
اندازهگیری فلزات کادمیوم، سرب، روی، آهن، آلومینیوم و مس در نمونه های چای وارداتی و داخلی موجود در بازار ایران با استفاده از روش هایICP-OES و CP-MS
[
المجلد 17,
العدد
1
- شتاءالسنة
1398]
کوهستان اسکندری.سهراب
بررسی اسیدهای چرب و ترکیب عضله ماهی سفید دریای خزر ( Rutilus frisii ) در شرق و غرب مازندران در زمستان و بهار
[
المجلد 17,
العدد
3
- الصيفالسنة
1399]
گ
گلی موحد.غلامعلی
ارزیابی ویژگیهای فرآورده حجیم حاوی آرد دانه هندوانه تحت تاثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرآیند
[
المجلد 17,
العدد
4
- الخريفالسنة
1399]
گلی موحد.غلامعلی
تأثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر خصوصیات عملکردی و تغذیهای سبوس گندم
[
المجلد 17,
العدد
1
- شتاءالسنة
1398]
گلی.محمد
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با فیبرسیب زمینی
[
المجلد 17,
العدد
4
- الخريفالسنة
1399]
م
محبی.غلامحسین
شناسایی ترکیبات فعال زیستی عصاره جلبک قهوهای Cystoseria.sp و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ژله خوراکی غنیشده با آن
[
المجلد 17,
العدد
1
- شتاءالسنة
1398]
محمدی.مهدی
شناسایی ترکیبات فعال زیستی عصاره جلبک قهوهای Cystoseria.sp و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ژله خوراکی غنیشده با آن
[
المجلد 17,
العدد
1
- شتاءالسنة
1398]
محمودی.محمد
تاثیر پیش تیمار اولتراسونیک بر قدرت آنتیاکسیدانی و ترکیبات فنولیک عصاره برنج قهوهای و سفید حاصل از واریته سرخه لنجان
[
المجلد 17,
العدد
1
- شتاءالسنة
1398]
مختاری.جواد
استفاده از کروماتوگرافی لایه نازک با عملکرد بالا (HPTLC) در بررسی بهبود فرآیند عصارهگیری از گیاه استویا ربادیانا با استفاده از امواج فراصوت
[
المجلد 17,
العدد
1
- شتاءالسنة
1398]
مرادی.پونه
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با فیبرسیب زمینی
[
المجلد 17,
العدد
4
- الخريفالسنة
1399]
مرادی.فتاح
اثر مکمل یاری سلنیوم بر سطوح سرمی کراتین کیناز، لاکتات دهیدروژناز و قدرت عضلانی در وضعیت استراحت و متعاقب یک مسابقه فوتبال در بازیکنان فوتبال جوان
[
المجلد 17,
العدد
1
- شتاءالسنة
1398]
مردافکن.نوشین
بررسی میزان اسیدهای چرب اشباع و ترانس در چند نوع شیرینی قنادی در شهر کرمانشاه
[
المجلد 17,
العدد
4
- الخريفالسنة
1399]
معاوی.زهرا
ارزیابی مخاطرات فلزات کادمیوم و آرسنیک در خاک و کاهو ( longifolia sativa Lactuca ( و کلم ) oleraceacapitata Brassica ) کشت شده در استان خوزستان
[
المجلد 17,
العدد
4
- الخريفالسنة
1399]
مومن هروی.محمد
مطالعه فعالیت مهارکنندگی آنتیاکسیدان ریبوفلاوین در حضور نور خورشید
[
المجلد 17,
العدد
1
- شتاءالسنة
1398]
میرجعفری.زهره
استفاده از کروماتوگرافی لایه نازک با عملکرد بالا (HPTLC) در بررسی بهبود فرآیند عصارهگیری از گیاه استویا ربادیانا با استفاده از امواج فراصوت
[
المجلد 17,
العدد
1
- شتاءالسنة
1398]
میرزایی.مهتا
بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی محصولات هیدرولیز پروتئین بادام زمینی توسط آنزیمهای پپسین و آلکالاز
[
المجلد 17,
العدد
3
- الصيفالسنة
1399]
میرمعینی.سیده سحر
تاثیر پوشش دهی با آرد گندم و نمک بر جذب روغن و خواص حسی گوشت مرغ سرخ شده
[
المجلد 17,
العدد
2
- ربيعالسنة
1399]
ه
هاشمی روان.مهناز
تولید نوشیدنی تخمیری پروبیوتیکی از شلغم (Brassica rapa) و هویج بنفش(Daucus carota) با استفاده از باکتریهای لاکتوباسیلوس پلانتارم، لاکتوباسیلوس پاراکازئی و لاکتوباسیلوس فرمنتوم و مخمر ساکارومایسس سرویزیه
[
المجلد 17,
العدد
2
- ربيعالسنة
1399]
و
وهابی نژاد.الهه
مطالعه فعالیت مهارکنندگی آنتیاکسیدان ریبوفلاوین در حضور نور خورشید
[
المجلد 17,
العدد
1
- شتاءالسنة
1398]