فهرس المقالات عباس گرامی المقاله 1 - بررسی تاثیر پرتودهی روی ترکیبات فرار طبیعی نعناع خشک و مهاجرت کرده از بستهبندی به درون آن فاطمه ودائی مریم میزانی مسعود مشهدی بوجار عباس گرامی علوم غذایی و تغذیه , العدد 50 , السنة 13 , بهار 1395 المقاله 2 - ارائه فرمولاسیون جدید برای سوسیس کم چرب و عملگرا الناز زینال زاده مریم میزانی محمد چمنی عباس گرامی علوم غذایی و تغذیه , العدد 42 , السنة 11 , بهار 1393 المقاله 3 - بررسی اثر جایگزینی نسبی گوشت قرمز با ژلاتین بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس نادیا شکرانه مریم میزانی سید ابراهیم حسینی عسگر فرحناکی عباس گرامی علوم غذایی و تغذیه , العدد 48 , السنة 12 , پاییز 1394 المقاله 4 - بررسی عملکرد فیبر رژیمی تولیدی از سبوس گندم به عنوان جایگزین چربی در سس مایونز مریم اصلان زاده مریم میزانی عباس گرامی مزدک علیمی علوم غذایی و تغذیه , العدد 41 , السنة 11 , زمستان 1392