فهرس المقالات اعظم عظیمی محله المقاله 1 - ارزیابی تأثیر اسانس زنجبیل بر ویژگیهای کیفی ماست در طی دوره نگهداری 10.30495/sarj.2021.683256 افسانه عظیمی محله اعظم عظیمی محله پژوهش های علوم کشاورزی پایدار , العدد 1 , السنة 1 , بهار 1400 المقاله 2 - بررسی اثر افزودن عصاره بهار نارنج بر خصوصیات شیمیایی، حسی و بیولوژیکی دوغ 10.30495/sarj.2022.1958575.1070 رسول رضایی افسانه عظیمی محله اعظم عظیمی محله پژوهش های علوم کشاورزی پایدار , العدد 5 , السنة 2 , بهار 1401 المقاله 3 - تاثیرعصارةآزاد و ریزپوشانیشدة پونه بینالودی بر ویژگیهایحسی و میکروبیدوغ 10.30495/jfst.2021.1935781.1737 افسانه عظیمی محله پروین شرایعی الهام آذرپژوه اعظم عظیمی محله نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 16 , بهار 1403