فهرس المقالات سارا متینی المقاله 1 - تاثیر استخراج آرد گندم و افزایش پودر آب پنیر و آرد چاودار بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر حاصل به روش سطح پاسخ سارا متینی فرامرز جلیلی امیر ابراهیمی سید محمد مشکانی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 8 , تابستان 1395 المقاله 2 - تاثیر پودر گیاه پنیرک بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماست زهرا صمصامی سارا متینی پدرام حیدری تازه های زیست فناوری میکروبی ( دانش میکروب شناسی سابق) , العدد 500 , السنة 1 , پاییز-زمستان 1403