فهرس المقالات مصطفی شهیدی المقاله 1 - بهینه یابی فرمولاسیون شکلات تیره پریبیوتیک با استفاده از مخلوط اینولین، ایزومالت و مالتیتول مریم کیومرثی سمیرا یگانه زاد مصطفی شهیدی ابوالفضل پهلوانلو مارال خوش گیش نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 9 , پاییز 1396 المقاله 2 - بررسی ویژگیهای ساختاری و ضد میکروبی نانو ذرات اکسید مس تولید شده با استفاده از عصاره گیاه گل بنفشه ایرانی 10.30495/jfm.2021.682651 علی داوری وحید حکیم زاده الهام مهدیان مصطفی شهیدی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 4 , السنة 8 , پاییز 1400