فهرس المقالات سید مهدی اجاق المقاله 1 - بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی و پایداری اکسیداتیو نانوکپسولهای روغن ماهی درشرایط مختلف نگهداری شهلا احمدی سید مهدی اجاق شیرین حسنی علوم غذایی و تغذیه , العدد 63 , السنة 16 , تابستان 1398 المقاله 2 - اثر استفاده از فیلم های سدیم کازئینات حاوی باکتری های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی بر کنترل باکتری لیستریا منوسایتوژنز تلقیح شده در فیله ماهی فیتوفاگ سید مهدی اجاق بهاره شعبانپور معظمه کردجزی اسماعیل عبداله زاده مریم قره ئی علوم غذایی و تغذیه , العدد 56 , السنة 14 , پاییز 1396