فهرس المقالات هدا جعفری زاده مالمیری المقاله 1 - بررسی ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و ضدمیکروبی عصاره بره موم به عنوان نگهدارنده طبیعی در مواد غذایی 10.30495/jfh.2022.1945475.1333 فاطمه قویدل هدا جعفری زاده مالمیری افشین جوادی نویده انرجان بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 11 , پاییز 1400 المقاله 2 - استخراج عصاره برهموم و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی آن به عنوان نگهدارنده طبیعی در موادغذایی 10.30495/jfm.2022.1945652.1747 رقیه حاتمی هدا جعفری زاده مالمیری افشین جوادی نویده انرجان میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 10 , بهار 1402 المقاله 3 - تولید فیلم زیستتخریبپذیر بر پایه نانوذرات اکسید روی-پلی لاکتیک اسید– نشاسته و ارزیابی خواص آن هادی اسلامی هدا جعفری زاده مالمیری حسین علی خنکدار کاربرد شیمی در محیط زیست , العدد 1 , السنة 15 , بهار 1403