فهرس المقالات لیلا نوری المقاله 1 - بررسی تأثیر جایگزینی شربت ذرت با فروکتوز بالا بهجای ساکارز بر خصوصیات سوهان پریسا شمسایی لیلا نوری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 10 , پاییز 1397 المقاله 2 - بررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم باآرد سنجد بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی زهرا زارع لیلا نوری مریم فهیم دانش نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 8 , تابستان 1395 المقاله 3 - بررسی امکان استفاده از نشاسته اصلاح شده سدیم اکتینیل سوکسینات (E1450) بعنوان جایگزین تخم مرغ در سس مایونز نوشین قربانیان لیلا نوری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 8 , پاییز 1395 المقاله 4 - Evaluation of Contamination of Aspergillus flavus and Aflatoxin Production in Pistachio Cultivars and Investigation of a Chemical Controlling Method 10.22034/jon.2016.522953 L. Jalali G. Avagyan Journal of Nuts , العدد 2 , السنة 7 , زمستان 2016 المقاله 5 - The impact Encapsulation Exerted by Tragacanth Gum on Viability and Staling of Lactobacillus Plantarum and Lactobacillus acidophilus During Baking and Storing Gluten-free Sorghum Bread 10.22034/jchr.2022.1913164.1210 Leila Ghasemi Leila Nouri Abdorreza Mohammadi Nafchi Journal of Chemical Health Risks , العدد 1 , السنة 14 , زمستان 2024