فهرس المقالات حسن رشیدی المقاله 1 - تعیین ویژگی های شیمیایی،فیزیکی و حسی پودر کشک فراسودمند حاصل از اختلاط ماست و عصاره بذر کتان 20.1001.1.24234966.1400.13.1.3.7 10.30495/jfst.2021.679469 حسن رشیدی فوژان خراسانیان مسعود نجف نجفی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 13 , بهار 1400 المقاله 2 - بررسی اثرات استفاده از صمغ سوفورا ژاپونیکا بر ویژگی های شیمیایی، حسی و بافت پنیر خامه ای مهدی عبیری حسن رشیدی مرضیه بلندی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 8 , پاییز 1395 المقاله 3 - تاثیر فرآیندهای ازن دهی، تابش اشعه UV و میدان پالس الکتریکی بر کاهش آفلاتوکسین M1 و آفلاتوکسین کل در شیر اسیدوفیلوس عصمت خوری وحید حکیم زاده علی محمدی ثانی حسن رشیدی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 4 , السنة 7 , پاییز 1399