فهرس المقالات مسعود نجف نجفی المقاله 1 - بررسی اثر استویا و صمغ قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی 20.1001.1.24234966.1401.14.4.8.5 10.30495/jfst.2021.1894925.1629 سونا شعایی اسماعیل عطای صالحی مسعود نجف نجفی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 14 , زمستان 1401 المقاله 2 - تعیین ویژگی های شیمیایی،فیزیکی و حسی پودر کشک فراسودمند حاصل از اختلاط ماست و عصاره بذر کتان 20.1001.1.24234966.1400.13.1.3.7 10.30495/jfst.2021.679469 حسن رشیدی فوژان خراسانیان مسعود نجف نجفی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 13 , بهار 1400 المقاله 3 - بررسی تاثیر افزودن موسیلاژ دانه به، بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه صبحانه 20.1001.1.24234966.1399.12.4.7.0 10.30495/jfst.2020.674538 محمد رضا درخشانفر محسن قدس روحانی مسعود نجف نجفی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 12 , زمستان 1399