• درباره سند
  • خدمات سند
    • نویسندگان
    • برای نویسندگان
    • سردبیر
    • برای سردبیران
    • داور
    • برای داوران
  • نشریات سند
  • درخواست سامانه
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • مسعود نجف نجفی

    فهرست مقالات مسعود نجف نجفی


  • مقاله

    1 - بررسی اثر استویا و صمغ قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی
    20.1001.1.24234966.1401.14.4.8.5
    10.30495/jfst.2021.1894925.1629
    سونا شعایی اسماعیل عطای صالحی مسعود نجف نجفی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 14 , زمستان 1401

  • مقاله

    2 - تعیین ویژگی های شیمیایی،فیزیکی و حسی پودر کشک فراسودمند حاصل از اختلاط ماست و عصاره بذر کتان
    20.1001.1.24234966.1400.13.1.3.7
    10.30495/jfst.2021.679469
    حسن رشیدی فوژان خراسانیان مسعود نجف نجفی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 13 , بهار 1400

  • مقاله

    3 - بررسی تاثیر افزودن موسیلاژ دانه به، بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه صبحانه
    20.1001.1.24234966.1399.12.4.7.0
    10.30495/jfst.2020.674538
    محمد رضا درخشانفر محسن قدس روحانی مسعود نجف نجفی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 12 , زمستان 1399

سکوی نشر دانش


سند یا سکوی نشر دانش ،سامانه ای جهت مدیریت حوزه علمی و پژوهشی نشریات دانشگاه آزاد می باشد

پیوندهای سایت


  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • فهرست نشریات معتبر وزارت عتف
  • فهرست نشریات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

مراکز مرتبط


  • پایگاه دفتر مقام معظم رهبری
  • نهاد ریاست جمهوری
  • وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
  • وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی
  • مرکز ارتباطات مردمی(سامد)

پشتیبانی


  • تلفن : 02122222222
  • ایمیل : journals@iau.ac.ir

صفحات رسمی



  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود