فهرس المقالات معصومه بحرینی المقاله 1 - تاثیر عصارههای گیاهی و بستهبندی بر کیفیت میکروبی و فعالیت آنتیاکسیدانی ریحان نرجس منصوری محمد مقدم فاطمه کاظمی معصومه بحرینی حسین آرویی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 5 , السنة 6 , زمستان 1398 المقاله 2 - بررسی اثر ضد باکتریایی و خاصیت سینرژیستی عصاره اتانولی آویشن شیرازی (Zataria multiflora)، مریم گلی بنفش (Salvia verticillata) و اناریجه (Froriepia subpinnata) بر باکتریهای عامل پوسیدگی سبزیجات لیلا بندیان محمد مقدم معصومه بحرینی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 8 , بهار 1400