فهرس المقالات شهرام محسنی المقاله 1 - اثرات بکارگیری دماهای دو مرحلهای در فرآیند خشککردن انگور بیدانه سفید بر برخی ویژگیهای کیفی کشمش حاصل محمد غلامی پرشکوهی امن اله شکری مجید رشیدی موسی میرمرادی شهرام محسنی علوم غذایی و تغذیه , العدد 38 , السنة 10 , بهار 1392 المقاله 2 - تعیین خواص مکانیکی پسته و مغز آن (رقم احمد آقایی) محمد غلامی پرشکوهی بهنام گوشکی علی ماشاءاله کرمانی شهرام محسنی مهرداد سلیمی بنی علوم غذایی و تغذیه , العدد 40 , السنة 10 , پاییز 1392