List of Articles Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - The effect of ethanolic and aqueous extracts of Berberies vulgaris on multidrug- resistant gram-negative pathogenic bacteria زهرا عطائی کچوئی سیما یحیی آبادی منیر دودی Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - Genetic improvement of quantity/quality yield of black cumin (Nigella sativa L.) ecotypes cultivated in Iran climatic conditions سعید صالحی اسد رخ زدی قربان نورمحمدی سید محمدجواد میرهادی احمدرضا گلپرور Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - Identification and characterization of chemical composition of Rhus coriaria L. fruit from Hamadan, Western Iran حمیدرضا اردلانی مریم حسن پور مقدم امین هادی پناه فرنوش فتوت علی عزیزی جلال سلطانی Open Access Article Abstract Page Full-Text 4 - Regional variations of antioxidant capacity and phenolic properties in the Iranian jujube collection علی عزیزی مریم پیربداقی Open Access Article Abstract Page Full-Text 5 - Chemical composition and antibacterial activity of essential oil from two Thymus species امین هادی پناه مجتبی خرمی Open Access Article Abstract Page Full-Text 6 - Recognition of Sulfur Compounds in Tissue Culture Different Organs of Persian Shallot (Allium hirtifolium Boiss) by GC/MS مهتاب اصفهانی زاده حسین پور فروغ مرتضایی نژاد Open Access Article Abstract Page Full-Text 7 - Chemical compositions of the essential oil of Gundelia tournefortii L. (Asteraceae) from Central Zagros, Iran حمیدرضا فرهنگ محمدرضا وهابی علیرضا علافچیان Open Access Article Abstract Page Full-Text 8 - Study of qualitative characteristics of saffron cultivated in different regions of Iran نسیبه شریفی محمد حجت الاسلامی مریم جعفری