ص

  • صادقی ماهونک.علیرضا تولید امولسیون‌های لیکوپن با استفاده از ژلاتین و مالتودکسترین و بهینه سازی فرآیند با به‌کارگیری روش سطح پاسخ [ دوره12, شماره 4 - پاییز سال 1394]
  • صباغ پور.سمیرا بررسی اثر پیش فرآوری با قلیا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی ژلاتین فیل ماهی ایرانی (بلوگا) [ دوره12, شماره 2 - بهار سال 1394]
  • صداقت.زینب بررسی میزان آلودگی ادویه‌های عرضه شده به صورت فله‌ و بسته بندی (فلفل سیاه، فلفل قرمز، سماق و دارچین) به اسپورهای هوازی در استان زنجان [ دوره12, شماره 2 - بهار سال 1394]