فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - اثر کودهای زیستی بر اجزای عملکرد، عملکرد، پروتئین و روغن سویا (Glycine max Merrill.) تحت رژیمهای مختلف آبیاری مجید قنبری علی مختصی بیدگلی پرنیان طالبی سیه سران 20.1001.1.76712423.1397.13.52.1.0 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - تنوع فیتوشیمیایی، بیوشیمایی و مولکولی انجیر (Ficus carica L.) در استان آذربایجان شرقی اکبر قربانی حمید حسن پور سزایی ارجیشلی 20.1001.1.76712423.1397.13.52.2.1 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی تأثیر تنظیم کنندههای رشد گیاهی جیبرلیک اسید و 2 و4 –دی کلروفنوکسی استیک اسید بر کاهش ترکیدگی میوه پرتقال تامسون ناول(Citrus sinensis (L.) Osbeck cv. Thomson navel) شهروز حبیبی علی عبادی علیرضا لادن مقدم سیاوش رعیت پناه 20.1001.1.76712423.1397.13.52.3.2 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بررسی ژنوتیپهای انبه (Mangifera indica L.) جنوب ایران بر اساس شاخصهای مورفولوژیکی و بیوشیمیایی لیلا فهمیده سمیرا عمرانی پور براتعلی فاخری 20.1001.1.76712423.1397.13.52.4.3 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی تاثیر غلظتهای مختلف عصاره جلبک دریایی (Ascophyllum nodosum) بر رشد، عملکرد و صفات بیوشیمیایی کدوی تلخ (Momordica charantia L.) محمد حسین امینی فرد سکینه خندان 20.1001.1.76712423.1397.13.52.5.4 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - تأثیر کودهای زیستی و نیتروژن بر برخی صفات کمی و کیفی توتفرنگی (Fragaria × ananassa Duch., cv. Selva) تحت سطوح مختلف کود نیتروژن داود هاشم آبادی محمد حسین نمکی فرزین سعیدزاده 20.1001.1.76712423.1397.13.52.6.5 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - شاخصهای کمی و محتوای رنگدانهای برگ راشهای (Fagus orientalis Lipsky) کهنسال در دو توده خالص و آمیخته (مطالعه موردی: جنگلهای ناو اسالم گیلان) میر مظفر فلاح چای مهدی سیمایی نیلوفر محمدزاده 20.1001.1.76712423.1397.13.52.7.6 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - اثر غلظتهای مختلف سالیسیلیک اسید بر عوامل فیزیولوژیکی در گیاه فلفل (Capsicum annuum L.) کبری مهدویان 20.1001.1.76712423.1397.13.52.8.7