فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - تأثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر خصوصیات عملکردی و تغذیهای سبوس گندم الناز میلانی غلامعلی گلی موحد مرتضی جعفری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - مطالعه فعالیت مهارکنندگی آنتیاکسیدان ریبوفلاوین در حضور نور خورشید الهه وهابی نژاد محمد مومن هروی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - شناسایی ترکیبات فعال زیستی عصاره جلبک قهوهای Cystoseria.sp و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ژله خوراکی غنیشده با آن مهدی محمدی غلامحسین محبی مه گل بلوریان علیرضا برمک الهام احساندوست دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بررسی پایداری اسیدهای چرب امگا-3 طی شرایط مختلف خشک کردن و نگهداری در اسپاگتی غنی شده نادیا پاشائی مانیا صالحی فر مریم فهیم دانش دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - تاثیر فرآیند سرخ کردن عمیق بر ترکیب اسیدهای چرب و استرول های تشکیل دهنده روغن هسته انگور سحر غلام سقائی زهرا پیراوی ونک دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - اندازهگیری فلزات کادمیوم، سرب، روی، آهن، آلومینیوم و مس در نمونه های چای وارداتی و داخلی موجود در بازار ایران با استفاده از روش هایICP-OES و CP-MS شیما کاظمی محمدجواد اسد الله زاده خسرو عبدی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - تاثیر پیش تیمار اولتراسونیک بر قدرت آنتیاکسیدانی و ترکیبات فنولیک عصاره برنج قهوهای و سفید حاصل از واریته سرخه لنجان کیانا پورمحمدی الهه عابدی محسن خالقان محمدرضا محمودی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - استفاده از کروماتوگرافی لایه نازک با عملکرد بالا (HPTLC) در بررسی بهبود فرآیند عصارهگیری از گیاه استویا ربادیانا با استفاده از امواج فراصوت مرتضی روحانی زهره میرجعفری هاجر رضاپور جواد مختاری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - اثر مکمل یاری سلنیوم بر سطوح سرمی کراتین کیناز، لاکتات دهیدروژناز و قدرت عضلانی در وضعیت استراحت و متعاقب یک مسابقه فوتبال در بازیکنان فوتبال جوان محمد عظیمی فتاح مرادی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - بررسی سینتیک خشک شدن لایه نازک توتفرنگی به روش تابش فروسرخ فخرالدین صالحی