فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی توزیعپذیری آنزیم آلفا آمیلاز در سیستم دوفازی آبی حاوی پلیاتیلن گلیکول و تری سدیم سیترات مریم کریمی نغمه حدیدی غلامرضا پازوکی شیوا عبدالرحیمی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست خرمای (شیره) سینبیوتیک زینب محمدحسینی فرامرز خداییان چگنی رضوان پوراحمد دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - اثر پرتو فرابنفش و تنگستن بر میزان آفلاتوکسین B1 در آرد برنج محسن بازگیر حسین محمدی منش سید رضا فانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بررسی تاثیر مخلوط کنجاله کنجد و آرد سویا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی سوسیس زهرا ایزد خواستی محمد فاضل هاجر عباسی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی روند رشد میکروجلبک دونالیلا سالینا و میزان تولید بتاکاروتن در غلظتهای مختلف نمک سیدعلی هاشمی فرشید پژوم شریعتی حسین دلاوری امرئی امیر حیدری نسب دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - تاثیر همزیستی توأم قارچ میکوریزا آربوسکولار و باکتری ریزوبیوم بر میزان گلیکوزیدهای استویول در گیاه دارویی استویا مهستی فرید حمید مظفری ابراهیم محمدی گل تپه دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - مدلسازی فرآیند برشته کردن مغز بادام زمینی با استفاده از سامانه ترکیبی هوای داغ- مادون قرمز هادی باقری مهدی کاشانی نژاد امان محمد ضیائی فر مهران اعلمی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - سنجش دمای مرکز و تغییرات رنگ برشهای پیاز در طی فرآیند سرخ کردن فخرالدین صالحی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - بررسی تاثیر فرمهای مختلف روی بر خصوصیات میوه و آب میوه انار رقم ملس تبریزی (Punica granatum cv. Malas Tabrizi) پریسا شاهی وحید عبدوسی الهام پورنامداری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - اثرات فیلم خوراکی کیتوزان حاوی اسانس زنیان بر برخی از ویژگی های شیمیایی گوشت مرغ فاطمه کریم نژاد ودود رضویلر سیدامیرعلی انوار سهیل اسکندری