• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 16
  • شماره4 دوره16
  • 4
    شماره 4 دوره 16 پاییز 1398

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - بررسی توزیع‌پذیری آنزیم آلفا آمیلاز در سیستم دوفازی آبی حاوی پلی‌اتیلن گلیکول و تری سدیم سیترات
        مریم کریمی نغمه حدیدی غلامرضا پازوکی شیوا عبدالرحیمی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست خرمای (شیره) سین‌بیوتیک
        زینب محمدحسینی فرامرز خداییان چگنی رضوان پوراحمد
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - اثر پرتو فرابنفش و تنگستن بر میزان آفلاتوکسین B1 در آرد برنج
        محسن بازگیر حسین محمدی منش سید رضا فانی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - بررسی تاثیر مخلوط کنجاله کنجد و آرد سویا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی سوسیس
        زهرا ایزد خواستی محمد فاضل هاجر عباسی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - بررسی روند رشد میکروجلبک دونالیلا سالینا و میزان تولید بتاکاروتن در غلظت‌های مختلف نمک
        سیدعلی هاشمی فرشید پژوم شریعتی حسین دلاوری امرئی امیر حیدری نسب
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - تاثیر همزیستی توأم قارچ میکوریزا آربوسکولار و باکتری ریزوبیوم بر میزان گلیکوزیدهای استویول در گیاه دارویی استویا
        مهستی فرید حمید مظفری ابراهیم محمدی گل تپه
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - مدل‌سازی فرآیند برشته کردن مغز بادام زمینی با استفاده از سامانه ترکیبی هوای داغ- مادون قرمز
        هادی باقری مهدی کاشانی نژاد امان محمد ضیائی فر مهران اعلمی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - سنجش دمای مرکز و تغییرات رنگ برش‌های پیاز در طی فرآیند سرخ کردن
        فخرالدین صالحی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - بررسی تاثیر فرم‌های مختلف روی بر خصوصیات میوه و آب میوه انار رقم ملس تبریزی (Punica granatum cv. Malas Tabrizi)
        پریسا شاهی وحید عبدوسی الهام پورنامداری
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - اثرات فیلم خوراکی کیتوزان حاوی اسانس زنیان بر برخی از ویژگی های شیمیایی گوشت مرغ
        فاطمه کریم نژاد ودود رضویلر سیدامیرعلی انوار سهیل اسکندری
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود