فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی غنیشده با پودر سیب فخرالدین صالحی مهدی کاشانی نژاد دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بررسی تأثیر جایگزینهای چربی صمغ زدو و بادام بر رفتار جریانی و ویژگیهای حسی دسر لبنی وانیلی کم چرب حسین جوینده حدیث رستم آبادی مصطفی گودرزی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی امکان اندازهگیری ترکیبات فنولی حلقوی در شکر قهوهای به روش DFT پرستو مسگران کریمی مسعود هنرور دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بهینهسازی شرایط برشتهکردن مغز بادامزمینی با هوای داغ توسط روش سطح پاسخ هادی باقری مهدی کاشانی نژاد مهران اعلمی امان محمد ضیایی فر دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - ارزیابی اثر محلولپاشی نانو کلات آهن، پتاسیم و روی بر فعالیت آنزیمی و ارزش غذایی برخی سبزیهای برگی الهام دانائی وحید عبدوسی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی اثرات عصاره آبی گلرنگ به عنوان رنگ طبیعی بر ویژگیهای کیفی چیپس سیبزمینی طی نگهداری محمد جواد جانی سمیه رحیمی سارا کوهی کمالی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - ارزیابی اثرات ضد کپکی و ضد اکسایشی عصاره گیاه رازیانه نوشین نوشیروانی هادی فصیحی الهام نورمحمدی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - مطالعه اثر همزمان دما و هیدروژنپراکسید بر پایداری آنتوسیانینهای عصاره سه گونه زرشک محمد فرهادی چیتگر مهدی وریدی فخری شهیدی اصغر ترابی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - اثر اسانس گلپر بر زمان ماندگاری و ویژگیهای حسی سینه مرغ جوجهکبابی طی نگهداری در یخچال فریبا محمدی محمدرضا خانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماکارونی غنی شده با پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس سید صابر مستولی زاده یزدان مرادی محمد صدیق مرتضوی عباسعلی مطلبی منصوره قائنی