فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - تاثیر روش تولید کره بر ویژگی های تغذیه ای و عوامل خطرساز بیماری های قلبی عروقی لیلا روفه گری محمدرضا احسانی مریم میزانی مهناز طبیبی آذر دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - توسعه دو روش بستهبندی بر پایه نانو ذرات نقره برای افزایش ماندگاری توت فرنگی نگین احسانی شهلا شهریاری رضا فامیل مومن دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - میکروسکوپ نوری اپی فلورسانس روشی نوین برای ارزیابی فعالیت تخمیری مخمر نانوایی اصلان عزیزی عزیز همایونی راد حمیده همایونی راد سوسن هوشمندی زهرا کسائی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - تأثیر فرایند تصفیه بر میزان فلزات سنگین در روغن سویا لیلا صداقت بروجنی محمد حجت الاسلامی مریم قراچورلو دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - اثرات شیوه بستهبندی تحت خلاء و افزودنیها بر پایداری اکسیداتیو فیله منجمد بدون پوست قزل آلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) عبدالله انصاری اردلی بهاره شعبانپور معظمه کردجزی سیدمهدی اجاق آریا باباخانی لشکان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - تاثیر مکمل یاری کوتاه مدت سیر بر ظرفیت آنتی اکسیدانی تام و مالون دی آلدهید سرم مردان فعال پس از ورزش برون گرا آرش صادقی ماندانا غلامی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - تعیین ویژگی های تغذیه ای روغن استخراج شده از میوه بلوط ایرانی یعقوب ایرانمنش حسن جهانبازی گوجانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - ساخت بیوفیلم جدید بر پایه نانوذرات نشاسته، نانوذرات سلولز و عصاره سیر و بررسی خواص ضدمیکروبی آن به منظور استفاده در بسته بندی مواد غذایی فائزه حشمدار راوری سید علی یاسینی اردکانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - بهینهسازی متغیرها و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، جریانی و حسی ماست حاوی آب سیب با استفاده از روش سطح پاسخ سمانه باجلان امیرفرخ مظاهری تکتم مستقیم دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - بررسی اثر صمغهای گوار و زانتان بر خصوصیات ویسکوالاستیکی کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از آزمون رهایی تنش هادی باقری عبدالستار عوض صوفیان مهران اعلمی