• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 13
  • شماره4 دوره13
  • 4
    شماره 4 دوره 13 پاییز 1395

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - سینتیک انتقال جرم خشک‌کردن ترکیبی مادون ‌قرمز- هوای داغ کدو حلوایی
        سید حسین حسینی قابوس سید مهدی سیدین اردبیلی مهدی کاشانی نژاد غلامحسن اسدی مهران اعلمی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - استرپتوکوکوس ترموفیلوس مهندسی شده برای سنتز وانیلین طبیعی و کاربرد آن در صنعت غذا
        مراحم آشنگرف ایرج نحوی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - بررسی تاثیر به‌کارگیری همی سلولاز در روش استخراج رفلاکس حرارتی و اولتراسوند بر راندمان استخراج گلیسیریزیک اسید از ریشه شیرین‌بیان
        الهام گیاهی جواد کرامت مهشید جهادی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - بهینه سازی بازیافت نیتروژنی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر با استفاده از روش سطح پاسخ
        شیما پیری قشلاقی علیرضا صادقی ماهونک مهران اعلمی محمد قربانی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - تاثیر جایگزینی غلظت‌های مختلف شربت گلوکز و شربت ساکارز بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی عسل ایرانی
        مسعود هنرور زهرا فرهادیان
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - اثر روغن گردو و کفیران بر روی خواص بافتی و رئولوژیکی بستنی
        پریسا حبیبی محمد امان ضیایی فر فرامرز خدائیان چگنی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - نقش درآمدهای غیر کشاورزی در امنیت غذایی خانوارهای روستایی
        مهدی چراغی محتبی قدیری معصوم محمدرضا رضوانی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - بررسی اثر روش خنک کردن تحت خلاء بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کیک روغنی
        معصومه مالمیر بابک غیاثی طرزی غلامحسن اسدی حسین میرسعیدقاضی بابک دلخوش
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - ارزیابی انتقال آرسنیک از خاک و آب به شیر دامداری‌های محلی در دو منطقه از استان قزوین
        معظمه مددی نسرین مویدنیا
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی سس مایونز کم چرب فرموله شده با نوعی نشاسته سیب زمینی به عنوان جایگزین تخم مرغ
        شیواالسادات قضایی مریم میزانی زهرا پیراوی ونک مزدک علیمی
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود