فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - سینتیک انتقال جرم خشککردن ترکیبی مادون قرمز- هوای داغ کدو حلوایی سید حسین حسینی قابوس سید مهدی سیدین اردبیلی مهدی کاشانی نژاد غلامحسن اسدی مهران اعلمی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - استرپتوکوکوس ترموفیلوس مهندسی شده برای سنتز وانیلین طبیعی و کاربرد آن در صنعت غذا مراحم آشنگرف ایرج نحوی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی تاثیر بهکارگیری همی سلولاز در روش استخراج رفلاکس حرارتی و اولتراسوند بر راندمان استخراج گلیسیریزیک اسید از ریشه شیرینبیان الهام گیاهی جواد کرامت مهشید جهادی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بهینه سازی بازیافت نیتروژنی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر با استفاده از روش سطح پاسخ شیما پیری قشلاقی علیرضا صادقی ماهونک مهران اعلمی محمد قربانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - تاثیر جایگزینی غلظتهای مختلف شربت گلوکز و شربت ساکارز بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی عسل ایرانی مسعود هنرور زهرا فرهادیان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - اثر روغن گردو و کفیران بر روی خواص بافتی و رئولوژیکی بستنی پریسا حبیبی محمد امان ضیایی فر فرامرز خدائیان چگنی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - نقش درآمدهای غیر کشاورزی در امنیت غذایی خانوارهای روستایی مهدی چراغی محتبی قدیری معصوم محمدرضا رضوانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - بررسی اثر روش خنک کردن تحت خلاء بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی کیک روغنی معصومه مالمیر بابک غیاثی طرزی غلامحسن اسدی حسین میرسعیدقاضی بابک دلخوش دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - ارزیابی انتقال آرسنیک از خاک و آب به شیر دامداریهای محلی در دو منطقه از استان قزوین معظمه مددی نسرین مویدنیا دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی سس مایونز کم چرب فرموله شده با نوعی نشاسته سیب زمینی به عنوان جایگزین تخم مرغ شیواالسادات قضایی مریم میزانی زهرا پیراوی ونک مزدک علیمی