• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 13
  • شماره2 دوره13
  • 2
    شماره 2 دوره 13 بهار 1395

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - بررسی تاثیر پرتودهی روی ترکیبات فرار طبیعی نعناع خشک و مهاجرت کرده از بسته‌بندی به درون آن
        فاطمه ودائی مریم میزانی مسعود مشهدی بوجار عباس گرامی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - تاثیر شیره خرما و صمغ عربی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی پرتقالی کفیر با استفاده از تکنیک تحلیل مولفه های اصلی (PCA)
        امیر طاهریان مهشید رهبری علیرضا صادقی ماهونک
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - مقایسه شیوع کم خونی فقر آهن در افراد آلوده و غیر آلوده به هلیکوباکتر پیلوری در شهرستان کاشان
        محمد حسین اعرابی محسن تقی زاده سیدمهدی تخت فیروزه فاطمه بهارلویی محمد پوربابایی مهناز محلوجی حسین اکبری شکوفه الوانی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - مقایسه کاربرد دستگاهDSC و روش ترکیب اسید چرب در تشخیص تقلب روغن زیتون فوق بکر با روغن آفتابگردان
        آمنه پاشایی فروغ شواخی مریم فهیم دانش فوژان بدیعی انوشه رحمانی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - بهینه سازی و مدل‌سازی فرمولاسیون و شرایط پخت شبه پنیر پروسس گستردنی بر پایه پنیر فتای ایرانی به روش سرد کردن آهسته
        جهانبخش شعبانی حبیب الله میرزایی سید مهدی جعفری مسیح سرفرازی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - تخمیر لاکتیکی شیر شتر به‌وسیله برخی باکتری‌های مولد اگزوپلی‌ساکارید و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی آن
        محبوبه غفوریان حمید عزت پناه عبدالرضا محمدی نافچی مریم تاج آبادی ابراهیمی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - تعیین و بررسی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی بادام درختی رقم ربیع
        مهرداد سلیمی محمد غلامی شهرام محسنی احسان عبدالعلی زاده
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - بررسی امکان تولید نان بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغ‌های قدومه شهری و زانتان
        هادی باقری محبت محبی آرش کوچکی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - مدل‌سازی سینتیکی تخریب حرارتی رنگ در تولید کنسانتره آب چغندر قرمز با روش‌های حرارتی مختلف
        آزاده قربانی حسن سرایی سید احمد شهیدی محبت محبی روژین معاذیان
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - بررسی اثر دما و اندازه نمونه بر تغییرات رنگ، اسید پیرویک و آلیسین سیر توده بومی شوشتر پس از خشک شدن
        علی رضوانی اقدم سید محمد حسین آل عمرانی نژاد جواد خزایی
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود