فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی تاثیر پرتودهی روی ترکیبات فرار طبیعی نعناع خشک و مهاجرت کرده از بستهبندی به درون آن فاطمه ودائی مریم میزانی مسعود مشهدی بوجار عباس گرامی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - تاثیر شیره خرما و صمغ عربی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی پرتقالی کفیر با استفاده از تکنیک تحلیل مولفه های اصلی (PCA) امیر طاهریان مهشید رهبری علیرضا صادقی ماهونک دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - مقایسه شیوع کم خونی فقر آهن در افراد آلوده و غیر آلوده به هلیکوباکتر پیلوری در شهرستان کاشان محمد حسین اعرابی محسن تقی زاده سیدمهدی تخت فیروزه فاطمه بهارلویی محمد پوربابایی مهناز محلوجی حسین اکبری شکوفه الوانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - مقایسه کاربرد دستگاهDSC و روش ترکیب اسید چرب در تشخیص تقلب روغن زیتون فوق بکر با روغن آفتابگردان آمنه پاشایی فروغ شواخی مریم فهیم دانش فوژان بدیعی انوشه رحمانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بهینه سازی و مدلسازی فرمولاسیون و شرایط پخت شبه پنیر پروسس گستردنی بر پایه پنیر فتای ایرانی به روش سرد کردن آهسته جهانبخش شعبانی حبیب الله میرزایی سید مهدی جعفری مسیح سرفرازی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - تخمیر لاکتیکی شیر شتر بهوسیله برخی باکتریهای مولد اگزوپلیساکارید و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی آن محبوبه غفوریان حمید عزت پناه عبدالرضا محمدی نافچی مریم تاج آبادی ابراهیمی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - تعیین و بررسی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی بادام درختی رقم ربیع مهرداد سلیمی محمد غلامی شهرام محسنی احسان عبدالعلی زاده دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - بررسی امکان تولید نان بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغهای قدومه شهری و زانتان هادی باقری محبت محبی آرش کوچکی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - مدلسازی سینتیکی تخریب حرارتی رنگ در تولید کنسانتره آب چغندر قرمز با روشهای حرارتی مختلف آزاده قربانی حسن سرایی سید احمد شهیدی محبت محبی روژین معاذیان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - بررسی اثر دما و اندازه نمونه بر تغییرات رنگ، اسید پیرویک و آلیسین سیر توده بومی شوشتر پس از خشک شدن علی رضوانی اقدم سید محمد حسین آل عمرانی نژاد جواد خزایی