فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - مطالعه اثرات تابش لیزر موج پیوسته در محدوده مرئی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی پروتئین های سفیده تخم مرغ رزاق محمودی محمد سعید حسین زاده ابراهیم صفری میرحسن موسوی پیمان زارع امید فخری یاشار فرشی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - ارائه فرمولاسیون جدید برای سوسیس کم چرب و عملگرا الناز زینال زاده مریم میزانی محمد چمنی عباس گرامی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی نمایه تغذیه سالم در زندان مرکزی مشهد در سال1387 محمد صفریان شهره عشقی نیلوفر رجائئ محسن مزیدی حبیب الله اسماعیلی علی بابائی محسن نعمتی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - اندازهگیری و ارزیابی فلزات سنگین در کنسروهای ماهی تون تولید شده از منابع مختلف صید در سال 1390 میترا داودی اورنگ عیوضزاده محمدرضا سویزی کاظم کریمی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی و چلاته کنندگی عصاره دارچین لیلا کمالیروستا مهرداد قوامی امیرحسین الهامیراد رضا عزیزینژاد دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی تأثیر افزودن ملاس بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان تست عالیه هاشمی خبره مسعود هنرور سید مهدی سیدین اردبیلی هما بهمدی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - تاثیر مکمل یاری کوتاه مدت عصاره شاه توت (Blackberry Extract) بر ظرفیت آنتی اکسیدانی تام پلاسما و شاخص راکسیداسیون لیپیدی مردان چاق متعاقب یک جلسه فعالیت مقاومتی سیروان آتشک عبدالله نیلوفری کمال عزیزبیگی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - ارزیابی بهترین مدل سینتیکی در خشک کردن لایهای نازک کدوی سبز به روش جابجایی با هوای داغ رضا فهیمی بیژن عسکری پوریا قره بگلو پوریا فرزبود فرهاد مختاری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - تولید سس مایونز فرآویژه از تلقیح باکتریهای پروبیوتیکی ریزپوشانی شده با آلژینات و نشاسته مقاوم ذرت نیما محمدی مریم فهیم دانش حامد اهری محمد علی خسروی زنجانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - تأثیر 1- متیل سیکلو پروپن و نانو ذرات پرمنگنات پتاسیم بر خصوصیات کیفی و ماندگاری دو رقم سیب بهرام پاشازاده سید مهدی سیدین اردبیلی حسن حاج نجاری فروغ شواخی غلامحسن اسدی