فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی خواص مهندسی و بهینهسازی وزن هزار دانه نخود با استفاده از الگوریتم ژنتیک دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بهینه سازی فرمولاسیون پوشش خوراکی متیل سلولز و عصاره آویشن شیرازی بر کیفیت وعمر انباری انگور دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - تأثیر اسیدی کردن مستقیم شیر بر قابلیت زیستی بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI B94) در طول نگهداری پنیر سفید ایرانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بررسی تاثیر ماریناد کردن گوشت با استفاده از اسید لاکتیک بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی همبرگر دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی اثر 1- متیل سیکلو پروپن(MCP) برخصوصیات حسی، بافتی و تغذیه ای گوجه فرنگی رقم ”راپسونا“ دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - مطالعه تاثیر پیش تیمارهای مختلف بر روی فرآیند آبزدایی فلفل قرمز چیلی (Capsicum annum) و بررسی مدلسازی سینتیک خشک کردن دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بررسی و مقایسه میزان آفلاتوکسین M1در پنیرهای سفید و پروبیوتیک دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ تمشک سیاه در روغن آفتابگردان طی شرایط حرارتی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - بهینه سازی کشت فدبچ منابع دو کربنی جدید (اتانول و اسید استیک) در تولید فایکوسیانین بوسیله ریزجلبک اسپیرولینا دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - تأثیراستفاده از پودر تفاله گوجه فرنگی به عنوان منبع پروتئینی غیر گوشتی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی وحسی سوسیس دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 11 - بررسی اثر جایگزینی شیره انجیر بر خواص فیزیکی کیک جعبه ای دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 12 - بررسی ویژگی های ماست پروبیوتیک طعم دار قالبی و همزده با استفاده از عصاره زرشک بیدانه