• Home
  • About Us
  • Contact Us
  • Register
  • Log in
  • Order
Advanced
  • Home
  • Periods
  • Vol. 7
  • Issue2 Vol.7
  • 2
    Issue 2 Vol. 7 Summer 1394

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • List of Articles


      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        1 - بررسی خواص مهندسی و بهینه‌سازی وزن هزار دانه نخود با استفاده از الگوریتم ژنتیک
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        2 - بهینه سازی فرمولاسیون پوشش خوراکی متیل سلولز و عصاره آویشن شیرازی بر کیفیت وعمر انباری انگور
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        3 - تأثیر اسیدی کردن مستقیم شیر بر قابلیت زیستی بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI B94) در طول نگهداری پنیر سفید ایرانی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        4 - بررسی تاثیر ماریناد کردن گوشت با استفاده از اسید لاکتیک بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی همبرگر
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        5 - بررسی اثر 1- متیل سیکلو پروپن(MCP) برخصوصیات حسی، بافتی و تغذیه ای گوجه فرنگی رقم ”راپسونا“
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        6 - مطالعه تاثیر پیش تیمارهای مختلف بر روی فرآیند آبزدایی فلفل قرمز چیلی (Capsicum annum) و بررسی مدلسازی سینتیک خشک کردن
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        7 - بررسی و مقایسه میزان آفلاتوکسین M1در پنیرهای سفید و پروبیوتیک
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        8 - بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ تمشک سیاه در روغن آفتابگردان طی شرایط حرارتی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        9 - بهینه سازی کشت فدبچ منابع دو کربنی جدید (اتانول و اسید استیک) در تولید فایکوسیانین بوسیله ریزجلبک اسپیرولینا
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        10 - تأثیراستفاده از پودر تفاله گوجه فرنگی به عنوان منبع پروتئینی غیر گوشتی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی وحسی سوسیس
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        11 - بررسی اثر جایگزینی شیره انجیر بر خواص فیزیکی کیک جعبه ای
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        12 - بررسی ویژگی های ماست پروبیوتیک طعم دار قالبی و همزده با استفاده از عصاره زرشک بیدانه
  • Home Page
  • Site Map
  • Contact Us
  • Home
  • Site Map
  • Islamic Azad University
  • Contact Us

The rights to this website are owned by the Raimag Press Management System.
Copyright © 2021-2025

Home| Login| About Us| Contact Us|
[فارسی] [العربية] [fa] [ar]
  • IAU
  • Login