• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 7
  • شماره1 دوره7
  • 1
    شماره 1 دوره 7 بهار 1394

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - بررسی تاثیر ازن بر جمعیت میکروبی آرد و ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - تعیین برخی خواص فیزیکی، مکانیکی و حرارتی دانه های جو (ارقام نصرت و کویر)
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - تهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا به دو روش فرآوری شده صنعتی و آزمایشگاهی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره آبی سیر بر همبرگر خام
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - بررسی کیفیت بیودیزل حاصل از چربی مغز استخوان گاو و اجزاء آن
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره فلفل قرمز رایج در ایران
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - بررسی تاثیر افزودن پودر آب پنیر و کربوکسی متیل سلولز بر خواص رئولوژیکی خمیر آرد گندم
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - مدل سازی خشک کردن اسمزی زردآلو با استفاده از الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی مصنوعی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - تاثیر دمای پخت دانه بر برخی از خصوصیات کیفی روغن و کنجاله حاصل از دانه‌ی کلزا
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - تأثیر آلوئه ورا بعنوان یک نگهدارنده طبیعی بر ویژگی های میکروبی قارچ دکمه ای
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        11 - بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه های لیستریا جدا شده از نمونه های ناگت مرغ عرضه شده در استان اصفهان
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        12 - مقایسه استخراج لیکوپن از پوست گوجه‏فرنگی با کاربرد فراصوت و عدم اعمال آن به‏روش رویه‎پاسخ
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود