فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - ارزیابی ترکیبات فنولی و فعالیت مهارکنندگی رادیکالهای آزاد عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس حاصل از روشهای مختلف استخراج پریسا دلفان علی مرتضوی امیر حسین الهامی راد مسعود شفافی زنوزیان 10.30495/jfst.2021.684130 20.1001.1.24234966.1401.14.2.1.4 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - مقایسه عملکرد ویتامین (ث) و بوتیل هیدروکسی آنیزول بر کنترل شاخص های فساد چربی در فیله ماهی دریایی ( Diagramma pictum) درطول دوره انجماد(18ċ-) به مدت 4 ماه سحر جلیلی معالم عربی 10.30495/jfst.2021.684129 20.1001.1.24234966.1401.14.2.2.5 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره برگ گیاه کرچک( Ricinus communis) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری مهدی اطهری الهام آزادفر سیدحسین استیری احمد پدرام نیا محمد مهدی نعمت شاهی 10.30495/jfst.2021.684131 20.1001.1.24234966.1401.14.2.3.6 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - تعیین ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی سرکه حاصل از تخمیر میوه عناب شادی بصیری 10.30495/jfst.2021.684135 20.1001.1.24234966.1401.14.2.4.7 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس و عصاره گیاه چویل (Ferulago angulate) بر خواص شیمیایی و پایدارسازی حرارتی روغن آفتابگردان بینا مرادی پرویز بشیری عبدالرضا آقاجانی 10.30495/jfst.2021.684133 20.1001.1.24234966.1401.14.2.5.8 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - مدلسازی فرایند پخت در حین استخراج روغن از جوانه ذرت با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی ابولفضل بوژمهرانی محسن وظیفه دوست بهاره حاجی رستملو 10.30495/jfst.2021.684134 20.1001.1.24234966.1401.14.2.6.9 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - تاثیر شرایط خشک کردن پاششی بر ویژگیهای فیزیکی، عملکردی و بازده تولید پودر آب ماست مهران اعلمی مجید شیرمحمدی یحیی مقصودلو مرتضی خمیری 10.30495/jfst.2020.1867058.1509 20.1001.1.24234966.1401.14.2.7.0 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - بررسی خصوصیات ضد باکتریایی اسانسهای خوشاریزه، مرزه بختیاری و پوششخوراکی کیتوزان بر لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان الهام فتحی مقدم امیر شاکریان رضا شرافتی چالشتری ابراهیم رحیمی 10.30495/jfst.2021.1878968.1576 20.1001.1.24234966.1401.14.2.8.1 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - اثر افزودن کربوکسی متیل سلولز، صمغ دانه مرو و میزان چربی بر خصوصیات خامه کم چرب شیر شتر مرتضی کاشانی نژاد سید محمد علی رضوی 10.30495/jfst.2021.1877658.1569 20.1001.1.24234966.1401.14.2.9.2 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - ترکیبات تری گلیسیریدی، فسفولیپیدی و توکوفرولی روغن هسته انگور استخراج شده با روش های پرس سرد و حلال هگزان علی ابراهیمی ملاطی کرامت الله رضائی امیر پورفرزاد زهرا پیراوی ونک روح الله کریمی 10.30495/jfst.2021.684139 20.1001.1.24234966.1401.14.2.10.3 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 11 - بررسی تأثیر جایگزینی تخم مرغ با کنجاله ارده و امولسیفایر لستین بر خصوصیات کمی و کیفی کیک کم کلسترول فراسودمند ترگل قناد فریبا نقی پور علیرضا فرجی 10.30495/jfst.2021.684140 20.1001.1.24234966.1401.14.2.11.4 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 12 - بررسی تاثیر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگیهای فیزیکوشیمیای و بیاتی نان حجیم سمیه سنجری حمید سرحدی فاطمه شهدادی 10.30495/jfst.2021.684143 20.1001.1.24234966.1401.14.2.12.5