• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 14
  • شماره2 دوره14
  • 2
    شماره 2 دوره 14 تابستان 1401

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - ارزیابی ترکیبات فنولی و فعالیت مهارکنندگی رادیکال‌های آزاد عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس حاصل از روش‌های مختلف استخراج
        پریسا دلفان علی مرتضوی امیر حسین الهامی راد مسعود شفافی زنوزیان
        10.30495/jfst.2021.684130
        20.1001.1.24234966.1401.14.2.1.4
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - مقایسه عملکرد ویتامین (ث) و بوتیل هیدروکسی آنیزول بر کنترل شاخص های فساد چربی در فیله ماهی دریایی ( Diagramma pictum) درطول دوره انجماد(18ċ-) به مدت 4 ماه
        سحر جلیلی معالم عربی
        10.30495/jfst.2021.684129
        20.1001.1.24234966.1401.14.2.2.5
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره برگ گیاه کرچک( Ricinus communis) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری
        مهدی اطهری الهام آزادفر سیدحسین استیری احمد پدرام نیا محمد مهدی نعمت شاهی
        10.30495/jfst.2021.684131
        20.1001.1.24234966.1401.14.2.3.6
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - تعیین ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی سرکه حاصل از تخمیر میوه عناب
        شادی بصیری
        10.30495/jfst.2021.684135
        20.1001.1.24234966.1401.14.2.4.7
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس و عصاره گیاه چویل (Ferulago angulate) بر خواص شیمیایی و پایدارسازی حرارتی روغن آفتابگردان
        بینا مرادی پرویز بشیری عبدالرضا آقاجانی
        10.30495/jfst.2021.684133
        20.1001.1.24234966.1401.14.2.5.8
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - مدل‌سازی فرایند پخت در حین استخراج روغن از جوانه ذرت با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی
        ابولفضل بوژمهرانی محسن وظیفه دوست بهاره حاجی رستملو
        10.30495/jfst.2021.684134
        20.1001.1.24234966.1401.14.2.6.9
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - تاثیر شرایط خشک کردن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکی، عملکردی و بازده تولید پودر آب ماست
        مهران اعلمی مجید شیرمحمدی یحیی مقصودلو مرتضی خمیری
        10.30495/jfst.2020.1867058.1509
        20.1001.1.24234966.1401.14.2.7.0
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - بررسی خصوصیات ضد باکتریایی اسانس‌های خوشاریزه، مرزه بختیاری و پوشش‌خوراکی کیتوزان بر لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان
        الهام فتحی مقدم امیر شاکریان رضا شرافتی چالشتری ابراهیم رحیمی
        10.30495/jfst.2021.1878968.1576
        20.1001.1.24234966.1401.14.2.8.1
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - اثر افزودن کربوکسی متیل سلولز، صمغ دانه مرو و میزان چربی بر خصوصیات خامه کم چرب شیر شتر
        مرتضی کاشانی نژاد سید محمد علی رضوی
        10.30495/jfst.2021.1877658.1569
        20.1001.1.24234966.1401.14.2.9.2
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - ترکیبات تری گلیسیریدی، فسفولیپیدی و توکوفرولی روغن هسته انگور استخراج شده با روش های پرس سرد و حلال هگزان
        علی ابراهیمی ملاطی کرامت الله رضائی امیر پورفرزاد زهرا پیراوی ونک روح الله کریمی
        10.30495/jfst.2021.684139
        20.1001.1.24234966.1401.14.2.10.3
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        11 - بررسی تأثیر جایگزینی تخم ‏مرغ با کنجاله ارده و امولسیفایر لستین بر خصوصیات کمی و کیفی کیک کم ‏کلسترول فراسودمند
        ترگل قناد فریبا نقی پور علیرضا فرجی
        10.30495/jfst.2021.684140
        20.1001.1.24234966.1401.14.2.11.4
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        12 - بررسی تاثیر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیای و بیاتی نان حجیم
        سمیه سنجری حمید سرحدی فاطمه شهدادی
        10.30495/jfst.2021.684143
        20.1001.1.24234966.1401.14.2.12.5
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود