فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی آنزیم لاکتوپراکسیداز، سیستم عملکردی و کاربرد آن در صنایع معصومه دلفانی مهناز هاشمی روان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - مروری براستفاده از صمغها در تولید نانوکپسولهای بر پایه بیوپلیمر در تولید محصولات لبنی علیرضا سعیدگوهری لیلا ناطقی لادن رشیدی شیلا برنجی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - اثر گرادیان ولتاژ بر هدایت الکتریکی رب گوجه فرنگی تحت گرمایش اهمیک مهدی ترکیان بلداجی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - ویژگیها و کاربرد دوغ کره در صنایع غذایی مروا حسینی رضوان پوراحمد دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی شواهدی از برابری جنسیتی، توانمندسازی زنان و سیستمهای کشاورزی و غذایی امیر معمارزادهکیانی الهام عموئی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی استفاده از آنزیم پلیگالاکتوروناز و نارنجیناز در صنعت آبمیوه مروا حسینی مهناز هاشمی روان