فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بیوفیلم ها درصنایع غذایی و راه کارهای حذف آنها در سیستم های فرآوری غذایی لیلا ناطقی امیر اهنگربهان عاطفه محمد قلی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - مروری بر تولید پروتئین تک یاخته از ضایعات نهایه نجفی پیمان رجایی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - مروری بر تولید روغن تک سلولی از ضایعات مواد غذایی نهایه نجفی پیمان رجایی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - مروری بر روش های بیولوژیکی کاهش مایکوتوکسین در شیر و فرآورده های لبنی فرشته خیری مرجانه صداقتی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - کاربرد روش فراصوت در استخراج عصارههای گیاهی فاطمه کاویان محمد مسجدی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - مقاله مروری خواص کاربردی و آنتیاکسیدانی زنجبیل فاطمه کاویان اعظم ریوندی