• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 1
  • شماره4 دوره1
  • 4
    شماره 4 دوره 1 زمستان 1400

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - بررسی تاثیر استفاده از اسانس گیاهان چویل، رزماری و اسطوخودوس بر میزان اسیدیته روغن کاملینا طی دوره نگهداری
        لیلا کیوانفر لیلا ناطقی لادن رشیدی رضوان پوراحمد حمید رشیدی نوده
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - مواد افزودنی پلیمر
        ماندانا زورمند پیمان رجایی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - تولید کره کم کالری
        ماندانا زورمند رضوان پوراحمد
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - بیوفیلم ها درصنایع غذایی و راه کارهای حذف آنها در سیستم های فرآوری غذایی
        لیلا ناطقی امیر آهنگر بهان عاطفه محمد قلی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - بررسی تاثیرحذف یونجه در جیره‌غذایی برخصوصیات لاشه بره‌های پرواری نژاد افشاری
        زهرا محبوبی ناصر کریمی عباس جهان بخشی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - کاهش ضایعات محصولات کشاورزی راهبرد اصلی در ارتقا امنیت غذایی
        شیلا برنجی زهرا غفوری نام فرزانه توسلی کجانی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - کاربرد پروتئین‌های هیدرولیزشده آنزیمی حاصل از جلبک‌ها جهت غنی‌سازی مواد غذایی
        سارا جعفری راد لیلا ناطقی معصومه مسلمی کیان پهلوان افشاری
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود