فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی تاثیر استفاده از اسانس گیاهان چویل، رزماری و اسطوخودوس بر میزان اسیدیته روغن کاملینا طی دوره نگهداری لیلا کیوانفر لیلا ناطقی لادن رشیدی رضوان پوراحمد حمید رشیدی نوده دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - مواد افزودنی پلیمر ماندانا زورمند پیمان رجایی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - تولید کره کم کالری ماندانا زورمند رضوان پوراحمد دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بیوفیلم ها درصنایع غذایی و راه کارهای حذف آنها در سیستم های فرآوری غذایی لیلا ناطقی امیر آهنگر بهان عاطفه محمد قلی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی تاثیرحذف یونجه در جیرهغذایی برخصوصیات لاشه برههای پرواری نژاد افشاری زهرا محبوبی ناصر کریمی عباس جهان بخشی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - کاهش ضایعات محصولات کشاورزی راهبرد اصلی در ارتقا امنیت غذایی شیلا برنجی زهرا غفوری نام فرزانه توسلی کجانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - کاربرد پروتئینهای هیدرولیزشده آنزیمی حاصل از جلبکها جهت غنیسازی مواد غذایی سارا جعفری راد لیلا ناطقی معصومه مسلمی کیان پهلوان افشاری