فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - پپتیدهای زیست فعال: فرایند تولید، اثرات سلامتبخشی و کاربرد بهعنوان افزودنیهای طبیعی در تولید غذاهای فراسودمند (مقاله مروری) سعید میردامادی نازیلا سلیمانزاده مهتا میرزایی پریا مطهری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - مطالعه اثر ژل آلوئه ورا بر خواص حسی و ضدمیکروبی پنیر سفید فراپالایشی کژال سجادی سمیرا بهرامیان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - ارزیابی غلظت سرب، روی ، مس، نیکل و کروم در سبزیجات رشد یافته در اطراف شهر زنجان علی افشاری حسین خادمی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - تشخیص باکتریهای کلیفرمی، تعیین گروههای فیلوژنی و الگوی مقاومت آنتیبیوتیکی <i>اشریشیا کولای</i> در چشمهها و قناتهای آلوده استان آذربایجانشرقی نعیمه شعبانی لکرانی جلال شایق جاوید صادقی زهره موسوی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - ارزیابی کمی میزان فعالیت آنزیم فسفاتاز قلیایی در برخی فرآوردههای شیری صنعتی و سنتی عرضه شده در اهواز به عنوان شاخص پاستوریزاسیون مهدی زارعی مهدی پورمهدی بروجنی آتنا منافعیان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - خواص آنتیاکسیدانی و ضد باکتریایی عصارهی آبی گیاه برگبو (Laurus nobilis) در برابر <i>استافیلوکوکوس اورئوس</i> و <i>اشریشیا کولای</i> بهناز عظیمزاده مهشید مهشید جهادی محمد فاضل دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - ارزیابی روشهای کمی و کیفی تشخیص سود سوزآور در شیر سمیه اردلانی گیتی کریم رضوان پوراحمد دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - تأثیر تمرینات استقامتی شدید و مصرف ماست پروبیوتیک بر توان هوازی، بیهوازی، گلبولهای سفید، لنفوسیتها، منوسیتها و نوتروفیلهای خون بازیکنان جوان فوتبال غلامرضا جهانی قیه قشلاق کیومرث دهقانپور اصغر خالدان