فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - نانوکپسولاسیون عصاره چای سبز بهروش Thin film layer و ویژگی آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی آن بهشاد نوعدوست نگین نوری حسن گندمی نصرآبادی افشین آخوندزاده بستی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بررسی ترکیبات اسانس و اثر ضدباکتریایی عصارههای آبی و متانولی گل میمونی اسکروفولاریا خراسانیکا بر برخی از پاتوژنهای مهم غذایی در شرایط آزمایشگاهی آنا براتی علی محمدی ثانی مسعود یاورمنش دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی اثر پروبیوتیکهای باسیلوس کواگولانس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر کاهش جذب کادمیوم در موش صحرایی مجید مجلسی سید شهرام شکرفروش حمیدرضا قیصری سعید نظیفی سعید نظیفی جواد ساجدیانفرد دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - مطالعه اثر ضدمیکروبی عصارههای مختلف اسفند (Peganum harmala)، رزماری (Rosmarinus officinalis) و برگ بو (Laurus nobilis) استخراج شده با امواج فراصوت محمد قربانپور حجت جاهدی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی عناصر روی، سرب، کادمیوم و مس در شیر خام تولیدی گاوداریهای صنعتی خرمآباد سهیل سبحان اردکانی محسن تیزهوش دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی امکان تولید ماست کاکائو (شکلات) پروبیوتیک مونا شریفی سلطانی گیتی کریم رضوان پوراحمد دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - مقایسه میزان هیستامین در عضلات (روشن و تیره) و کنسرو ماهی هوور مسقطی (Katsuwonus pelamis) استان هرمزگان ابوالفضل عسکری ساری ابراهیم رجب زاده قطرمی احسان ستایش فر محمد ولایت زاده دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - بررسی خواص ضدباکتریایی عصاره اتانولی کنگر (Gundelia tournefertii) کردستان بر روی استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای بشرا ایوبی شعله درویشی فردین میراحمدی