فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی ارتباط بین میزان پوترسین و هیستامین با جمعیت باکتریهای مزوفیل هوازی و سایکروتروفها در قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) عرضه شده در شیراز علی قربانی رنجبری رزا اکرمی رضا شریفی راینی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - آلودگی کپکی شیر خام و فرآوردههای آن: فراوانی، تنوع گونهای و شناسایی منابع آلودگی طاهره مشتاقی ملکی شهرام حنیفیان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی تجمع سرب و کادمیوم در بافت گونههای تره (Allium ampeloprasum persicum) و نعناع (Mentha piperita) تیمارشده با لجن فاضلاب تصفیهخانه شهرک قدس تهران سهیل سبحان اردکانی مهدی حبیبی آزیتا بهبهانینیا دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - میزان پاتولین در لواشک سیب و آب سیب عرضه شده در شهرستان شهرکرد در سال 1393 ابراهیم رحیمی زینب ترکی باغبادرانی امیر شاکریان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی فراوانی و تعیین حساسیت آنتیبیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس در شیرهای خام شهرستان سقز محمدطاها فرج پور محمد حسین صادقی زالی مهدی قیامی راد دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - تعیین میزان باقیمانده دیاکسید گوگرد و برخی خواص فیزیکوشیمیایی کشمش تولیدی در استان خراسان رضوی معصومه مهربان سنگآتش زهره محمودی هاشم پورآذرنگ امیر صالح وثوق یاسین نوذری اول دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بهینهسازی تولید اسیدسیتریک از گونه قارچی آسپرژیلوس نایجر حمیدرضا صمدلوئی شاهرخ قرنجیک دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - مطالعه بیوتیپی استافیلوکوکوس اورئوسهای جدا شده از شیر و فرآوردههای آن در شهرستان تبریز جلال شایق سیده گیتا مهدیلو