ا

  • اصلانی.لیلا اثر بسته‌بندی و کاربرد پوشش‌های روغنی بر عمر قفسه‌ای میوه‌های خیار و فلفل‌دلمه‌ای [ دوره4, شماره 1 - تابستان سال 1403]

ب

  • بابازاده.مهدی تأثیر عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis) در کاهش فساد فیله ماهی قزل‌آلای رنگین¬¬کمان (Onchorhynchus mykiss) طی¬ دوره نگهداری در شرایط سرد [ دوره4, شماره 1 - تابستان سال 1403]

خ

  • خلفی.الناز بررسی اثرات استفاده از پودر پوست سیب‌زمینی و کنسانتره پروتئین آب پنیر خصوصیات رئولوژیکی، ارگانولپتیکی و بافت دونات روغنی [ دوره4, شماره 1 - تابستان سال 1403]

د

  • دانائی.الهام بررسی شاخص‌های مورفوفیزیولوژیک و بیوشیمیایی گیاه جعفری (Petroselinum sativum) با کاربرد کلات آهن و نانو کلات آهن [ دوره4, شماره 1 - تابستان سال 1403]

ش

  • شاپوری.مریم تأثیر عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis) در کاهش فساد فیله ماهی قزل‌آلای رنگین¬¬کمان (Onchorhynchus mykiss) طی¬ دوره نگهداری در شرایط سرد [ دوره4, شماره 1 - تابستان سال 1403]

م

  • محمدی.مرتضی بررسی شاخص‌های مورفوفیزیولوژیک و بیوشیمیایی گیاه جعفری (Petroselinum sativum) با کاربرد کلات آهن و نانو کلات آهن [ دوره4, شماره 1 - تابستان سال 1403]
  • مدرس.بهفر اثر بسته‌بندی و کاربرد پوشش‌های روغنی بر عمر قفسه‌ای میوه‌های خیار و فلفل‌دلمه‌ای [ دوره4, شماره 1 - تابستان سال 1403]

ن

  • نوایی دیوا.طاهره استفاده از پیشرفت های جدید فناوری نانو در کشاورزی [ دوره4, شماره 1 - تابستان سال 1403]

و

  • ورشویی.حسین بررسی وضعیت پروفیل اسیدهای چرب، ارزش غذایی و فاکتورهای بیوشیمیایی در فیله فیل‌ماهیان (Huso huso) پرورشی و دریایی استان مازندران [ دوره4, شماره 1 - تابستان سال 1403]