فهرست مقالات برحسب موضوع تکنولوژی لبنیات
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - بررسی اثر عصاره الکلی مفرا بر فعالیت آنتی اکسیدانی و خصوصیات میکروبی و حسی دوغ
علیرضا حاصلی رضوان پوراحمد محمدرضا اسحاقی پیمان رجایی بهروز اکبری آدرگانی -
دسترسی آزاد مقاله
2 - بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمایی، رئولوژیکی، حسی و زنده مانی باکتریها در دسر شیری فراسودمند حاوی ژل آلئوورا
شمیم برنده مرجانه صداقتی -
دسترسی آزاد مقاله
3 - بهینهسازی فرمولاسیون بستنی گیاهی بر پایه شیر بادام درختی و روغن فندق
مینو رمضانی سارا جعفریان محمد احمدی لیلا روزبه نصیرایی -
دسترسی آزاد مقاله
4 - بهینه سازی فرمولاسیون شیرکاکائو فراسودمند حاوی اینولین، استویا، صمغ دانه چیا و پروتئین آب پنیر
شهرام ساعدی سارا جعفریان سیدحسین حسینی قابوس لیلا روزبه نصیرایی -
دسترسی آزاد مقاله
5 - تاثیر پودرهای مورینگا، آویشن، سیاهدانه، کینوا و تخم گشنیز بر ویژگیهای فیزیکوشیمایی و آنتیاکسیدانی پنیر
فاطمه شهدادی سپیده خراسانی فرناز توکلی منوچهر استوار -
دسترسی آزاد مقاله
6 - تاثیر پروتئین هیدرولیز شده جوانه ماش (vigna radiata) بر ویژگی های ماست همزده
سید امید مظلومی شبنم حقیقت خواجوی رضا صفری -
دسترسی آزاد مقاله
7 - مقایسه تولید ماست های هم زده پرچرب (موسیر دار) به روش سنتی و صنعتی
محبوبه باسی محمد مهدی پارساپور -
دسترسی آزاد مقاله
8 - امکان سنجی تهیه پنیر خامه ای فراسودمند با استفاده از اسیدآلژنیک و بررسی برخی از ويژگیهای شیمیایی ، میکروبی و حسی آن
شاهرخ شعبانی فاطمه مالامیری کجوری حسین باخدا