احمدزاده قویدل.ریحانه
بررسی اثر جوانه زنی بر برخی ویژگی های شیمایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عدس قرمز
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1395]
احمدزاده قویدل.ریحانه
تاثیر فرایند ترکیبی خشککردن اسمزی توسط خشککن کابینتی و انجماد بر برخی از خصوصیات شیمیایی و بافتی میوههای توتفرنگی
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
استیری.سید حسین
بررسی اثر جوانه زنی بر برخی ویژگی های شیمایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عدس قرمز
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1395]
استیری.سید حسین
تاثیر فرایند مالتسازی بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانههای غلات (گندم و جو) استان خراسان رضوی
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
استیری.سید حسین
بررسی تاثیر غظت آنزیم و زمان گرمخانهگذاری بر میزان استخراج لیکوپن از تفاله گوجه فرنگی
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
اسدی.غلامحسین
تغییرات برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی و مهندسی کدو حلوایی (C. moschata) با روش خشک کردن فروسرخ
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1395]
اعلمی.مهران
تغییرات برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی و مهندسی کدو حلوایی (C. moschata) با روش خشک کردن فروسرخ
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1395]
الهامی راد.امیر حسین
مطالعه اثر آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی کنجاله زیتون بر پایداری اکسایشی روغن سویا در مقایسه با برخی آنتی اکسیدان های شیمیایی
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
الهامی راد.امیر حسین
ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره کنجاله روغن کشی شده کنجد جهت پایدار سازی روغن های خوراکی
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
الهامی راد.امیر حسین
ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره متانولی برگ گیاه پنج انگشت (Vitex agnus castus) بر پایداری اکسیداتیو روغن سویا طی نگهداری
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1395]
الهامی.امیر حسین
بررسی تاثیر غظت آنزیم و زمان گرمخانهگذاری بر میزان استخراج لیکوپن از تفاله گوجه فرنگی
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
امیری.مریم
بررسی تاثیر جایگزینی صمغ کتیرا بر بهبود خصوصیات خمیری شدن آردهای برنج، ذرت و سیبزمینی توسط دستگاه تحلیلگر سریع ویسکوزیته
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1395]
آ
آذرپژوه.الهام
تأثیرپیش فرآیندهای پوستگیری و آبگیری اسمزی بر خصوصیات کیفی و حسی آلو خشکباری
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
آرمین.محمد
بهینه سازی دما و فرمولاسیون تولید پودر خرمالو به روش سطح پاسخ
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
آزادفر.الهام
بررسی تاثیر پوشش دهی برش های بادمجان در کاهش جذب روغن در طول فرآیند سرخ کردن
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
آل طه.سیدمحمد
تاثیر استخراج آرد گندم و افزایش پودر آب پنیر و آرد چاودار بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر حاصل به روش سطح پاسخ
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1395]
ب
بخش آبادی.حمید
تاثیر فرایند مالتسازی بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانههای غلات (گندم و جو) استان خراسان رضوی
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
بخش آبادی.حمید
تاثیر فرایند ترکیبی خشککردن اسمزی توسط خشککن کابینتی و انجماد بر برخی از خصوصیات شیمیایی و بافتی میوههای توتفرنگی
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
ج
جعفرپور.افشین
بررسی و شناسایی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دانه کهور(PROSOPIS FARCTA)
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
جعفرپور.افشین
بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره سنجد (Elaeagnus angustifolia L.) بر ماندگاری آب پرتقال
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
جمالی.وحید
بررسی اثر صمغ گزانتان بر کیفیت پاستای بدون گلوتن
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
ح
حداد خداپرست.محمد حسن
ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره متانولی برگ گیاه پنج انگشت (Vitex agnus castus) بر پایداری اکسیداتیو روغن سویا طی نگهداری
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1395]
حسنی بایگی.نادیا
تاثیرآنزیم بری به همراه امواج فراصوت و آنزیم آسپارژیناز برکاهش میزان آکریل آمید سیب زمینی سرخ شده
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
حسنی.فرشته
بررسی اثر فاکتورهای مؤثر بر فعالیت آنزیم لیپاز تثبیت شده روی پلیمرهای سنتزی
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
حسینی قابوس.سید حسین
تغییرات برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی و مهندسی کدو حلوایی (C. moschata) با روش خشک کردن فروسرخ
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1395]
حسینی.سید ابراهیم
بررسی اثر ژلها ( ژلاتین و صمغ ژلان) بر روند آزادسازی نمک از بافت مواد غذایی
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
حسینی.سید ابراهیم
بررسی ترکیب شیمیایی ، ویژگی های حسی و پروفایل اسیدهای چرب همبرگر بر پایه گوشت شتر
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
د
دولت آبادی.زهرا
بررسی تاثیر غظت آنزیم و زمان گرمخانهگذاری بر میزان استخراج لیکوپن از تفاله گوجه فرنگی
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
ر
رازقندی.الهه
تاثیر فرایند مالتسازی بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانههای غلات (گندم و جو) استان خراسان رضوی
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
رحمن.علیرضا
بررسی اثر ژلها ( ژلاتین و صمغ ژلان) بر روند آزادسازی نمک از بافت مواد غذایی
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
رشیدی.حسن
بررسی اثرات استفاده از صمغ سوفورا ژاپونیکا بر ویژگی های شیمیایی، حسی و بافت پنیر خامه ای
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
ش
شرایعی.پروین
تأثیرپیش فرآیندهای پوستگیری و آبگیری اسمزی بر خصوصیات کیفی و حسی آلو خشکباری
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
شرایعی.پروین
تاثیرآنزیم بری به همراه امواج فراصوت و آنزیم آسپارژیناز برکاهش میزان آکریل آمید سیب زمینی سرخ شده
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
شریفی.اکرم
بهینه سازی فرآیند تولید پودر دوغ با خشک کردن کف پوشی به روش سطح پاسخ
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
شریفی.اکرم
بهینه سازی دما و فرمولاسیون تولید پودر خرمالو به روش سطح پاسخ
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
شریفی.اکرم
بررسی تاثیر پوشش دهی برش های بادمجان در کاهش جذب روغن در طول فرآیند سرخ کردن
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
شریفی.اکرم
بررسی اثر جوانه زنی بر برخی ویژگی های شیمایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عدس قرمز
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1395]
شهیدی.فخری
بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب روغن پالم اولئین وارداتی به کشور
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
ص
صفاری.رضا
ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره کنجاله روغن کشی شده کنجد جهت پایدار سازی روغن های خوراکی
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
صفری.امید
بررسی اجزای ترکیبی تشکیل دهندهی فیله قزل آلای رنگین کمان(Oncorynchus mykiss) با استفاده از روش عکس برداری دیجیتالی
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
ع
عطای صالحی.اسماعیل
ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره کنجاله روغن کشی شده کنجد جهت پایدار سازی روغن های خوراکی
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
عطای صالحی.اسماعیل
فرمولاسیون کیک روغنی فراسودمند با استفاده از عصاره کدوتنبل و ارزیابی خصوصیات کیفی آن
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
ف
فهیم دانش.مریم
بررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم باآرد سنجد بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1395]
ق
قدس ولی.علیرضا
تاثیر فرایند مالتسازی بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانههای غلات (گندم و جو) استان خراسان رضوی
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
قیافه داوودی.مهدی
تاثیر فرایند ترکیبی خشککردن اسمزی توسط خشککن کابینتی و انجماد بر برخی از خصوصیات شیمیایی و بافتی میوههای توتفرنگی
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
ک
کاراژیان.حجت
تأثیر پیش تیمار مایکروویو بر سینتیک انتقال جرم بادمجان(Solanum melongena L.) طی فرآیند سرخ کردن عمیق
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1395]
کاراژیان.حجت
بررسی برخی ویژگی های فیزیکو شیمیایی شیره انگور در اثر افزودن عصاره چوبک و سفیده تخم مرغ به آن
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1395]
کاشانی نژاد.مهدی
تغییرات برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی و مهندسی کدو حلوایی (C. moschata) با روش خشک کردن فروسرخ
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1395]
کوچکی.آرش
تأثیر تیمار آنزیمی بر محتوای آنتوسیانین، رنگ و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آب انگور سیاه سردشت
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1395]
م
متینی.سارا
تاثیر استخراج آرد گندم و افزایش پودر آب پنیر و آرد چاودار بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر حاصل به روش سطح پاسخ
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1395]
مختاریان.محسن
بررسی تاثیر جایگزینی صمغ کتیرا بر بهبود خصوصیات خمیری شدن آردهای برنج، ذرت و سیبزمینی توسط دستگاه تحلیلگر سریع ویسکوزیته
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1395]
مرتضوی.سید علی
بررسی اجزای ترکیبی تشکیل دهندهی فیله قزل آلای رنگین کمان(Oncorynchus mykiss) با استفاده از روش عکس برداری دیجیتالی
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
موجرلو.زهره
مطالعه اثر آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی کنجاله زیتون بر پایداری اکسایشی روغن سویا در مقایسه با برخی آنتی اکسیدان های شیمیایی
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
مهدوی.سامان
بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس و عصاره گیاه خوشاریزه بر باکتریهای اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس ارئوس
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
مهربان سنگ آتش.معصومه
بررسی اجزای ترکیبی تشکیل دهندهی فیله قزل آلای رنگین کمان(Oncorynchus mykiss) با استفاده از روش عکس برداری دیجیتالی
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
ن
نوربهشت.نوژن
بررسی اثر ژلها ( ژلاتین و صمغ ژلان) بر روند آزادسازی نمک از بافت مواد غذایی
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
نوربهشت.نوژن
بررسی اثر فاکتورهای مؤثر بر فعالیت آنزیم لیپاز تثبیت شده روی پلیمرهای سنتزی
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
نوری.لیلا
بررسی امکان استفاده از نشاسته اصلاح شده سدیم اکتینیل سوکسینات (E1450) بعنوان جایگزین تخم مرغ در سس مایونز
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
نوری.لیلا
بررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم باآرد سنجد بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1395]
نیاکوثری.مهرداد
بهینه سازی فرآیند تولید پودر دوغ با خشک کردن کف پوشی به روش سطح پاسخ
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
و
ولایتی.محسن
بررسی فقهی بانک شیر براساس پارامترهای تغذیه، فرمول ترکیبی شیرهای مادران و سازوکارهای ایمونولوژیکی و فیزیولوژیکی پزشکی
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1395]