ا

  • ابراهیمی.آناهیتا تولید نانوکامپوزیت پلی‌اتیلنی حاوی نانوذرات نقره جهت افزایش ماندگاری قارچ خوراکی در دمای یخچال [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • اجاق.سید مهدی تأثیر فرآیندهای انجماد- انجمادزدایی و خشک کردن انجمادی- رهیدراسیون بر پایداری فیزیکی نانولیپوزوم های حامل پپتیدهای زیست فعال [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • اخلاقی.هاشم سنتز سبز نانوذرات نقره حاصل از عصاره آبی زنیان (Trachyspermum ammi L.) و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی آن [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • استیری.سید حسین بررسی خواص آنتی اکسیدانی و شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره های حاصل از برگ گیاه ‏پرسیاوشان(‏Adiantum capillus-veneris‏) ‏ [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • اسماعیلی دارابی.راحله تاثیر بسته‌بندی نانوکامپوزیتی پلی اتیلن-‌نانو‌سلولز در افزایش زمان ماندگاری قارچ دکمه‌ای [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • افشاری.حامد تاثیر بسته‌بندی نانوکامپوزیتی پلی اتیلن-‌نانو‌سلولز در افزایش زمان ماندگاری قارچ دکمه‌ای [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • الهامی راد.امیر حسین بهینه سازی شرایط تولید شیرسویای غنی شده با گابای تولیدی باکتری پروبیوتیک [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • الهامی راد.امیر حسین بررسی خواص آنتی اکسیدانی و شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره های حاصل از برگ گیاه ‏پرسیاوشان(‏Adiantum capillus-veneris‏) ‏ [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • امت محمدی.الهام بررسی حفظ خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی نوشیدنی انار و زرشک و مخلوط این دو طی مدت نگهداری یک‌ماهه [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • امیدوار لنگرودی.لیلا بررسی خواص رئولوژیکی، شیمیایی، پخت وحسی ماکارونی غنی شده با آرد دانه عدس [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]

آ

  • آذرپژوه.الهام بهینه یابی و بررسی تغییرات فیزیکی شیمیایی برش های هویج غنی شده با ترکیبات عصاره چای ترش طی خشک کردن هوای داغ [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • آریان فر.اکرم بررسی تاثیر تخلیص آنزیمی بر ویژگی‌های رئولوژیکی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • آریایی.پیمان تاثیر عصاره آزاد و ریزپوشانی شده گیاه رزماری بر ویژگی های کیفی و زمان ماندگاری گوشت طی دوره نگهداری [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • آزادمرد.صدیف بررسی برخی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و آنتی اکسیدانی آب میوه های فرموله شده ترکیبی [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • آصفی.نارملا تاثیر فراصوت و آنزیم ‌بری بر خصوصیات فیزیکی وشیمیایی کدوی سرخ شده با روش سطح پاسخ [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • آقاجانی.عبدالرضا مقایسه تأثیر عصاره‌ ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل‌ (Ferulago angulata) بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس‌اسیدوفیلوس،pH، آب‌اندازی و پارامترهای رنگی در ماست‌‌فراسودمند [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]

ب

  • بابایی.آرش ارزیابی عملکرد ریزپوشانی به همراه عصاره‌های گیاهی بر زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک در طی مدت نگهداری در آب میوه [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • بهبهانی.لیلا تاثیر نیم‌پز کردن سه رقم برنج محلی استان خوزستان بر خصوصیات کمی و کیفی آن‌ها [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • بهرام.سمیه مطالعه اثر رنگدانه جدا شده از باکتری سراشیا Serratia marcescens بر کیفیت و عمر ماندگاری ماهی کپور (Cyprinus carpio) در شرایط یخچال [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • بهرامی.سپیده تولید نانوکامپوزیت پلی‌اتیلنی حاوی نانوذرات نقره جهت افزایش ماندگاری قارچ خوراکی در دمای یخچال [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • بهزاد.خلیل بهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • بی مکر.ماندانا امکان سنجی استفاده از پیش تیمار مایکروویو جهت افزایش کارایی استخراج روغن از بذرکدو تخم کاغذی (Cucurbita pepo subsp. Pepo var. Styriaca) [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • بی مکر.ماندانا تاثیر مخلوط مالتودکسترین-سوکرالوز بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی دونات با کالری کاهش یافته [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • بیات.حسن تعیین میزان و مقایسه ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های آبی، متانولی، اتانولی و هگزانی حاصل از اندام‌های مختلف گیاه دارویی برازمبل (Perovskia abrotanoides Karel.) [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • بیرقی طوسی.شهرام استفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگی های آن [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]

پ

  • پورمحمدی.اوشا بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی حاوی پودر کدوحلوایی و صمغ دانه ریحان [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]

ت

  • تجلی طهرانی.هنگامه بررسی خصوصیات کیفی کیک روغنی با چربی و قند کاهش یافته با استفاده از صمغ چرخک ، فیبر بامبو و سوکرالوز [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • توکلی اردغان.گیلان بررسی تاثیر تخلیص آنزیمی بر ویژگی‌های رئولوژیکی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • توکلی پور.حمید مدلسازی سینتیک خشک کردن گلبرگ زعفران با استفاده از روشهای مختلف خشک کردن بستر سیال و نیمه سیال [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • توکمه چی.امیر آلودگی باکتریایی پنیرهای سنتی شهرستان ماکو با استافیلوکوکوس اورئوس [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]

ج

  • جعفرپور.درنوش بررسی تاثیر استفاده از صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه کم چرب [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • جعفرزاده مقدم.مریم آلودگی باکتریایی پنیرهای سنتی شهرستان ماکو با استافیلوکوکوس اورئوس [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • جعفری زاده- مالمیری.هدی بررسی برخی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و آنتی اکسیدانی آب میوه های فرموله شده ترکیبی [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]

چ

  • چاجی.حسین مدلسازی سینتیک خشک کردن گلبرگ زعفران با استفاده از روشهای مختلف خشک کردن بستر سیال و نیمه سیال [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • چرمچیان لنگرودی.مهدی تاثیر عصاره آزاد و ریزپوشانی شده گیاه رزماری بر ویژگی های کیفی و زمان ماندگاری گوشت طی دوره نگهداری [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]

ح

  • حامدی.جواد جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک بومی مولد ترکیبات ضدمیکربی از فرآورده های لبنی کرمانشاه، ایران [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • حداد خداپرست.محمد حسن بهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • حزباوی.عیسی مدل‌سازی هدایت الکتریکی شیر بازساخته به روش سطح پاسخ [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • حسنی.مریم تأثیر فرآیندهای انجماد- انجمادزدایی و خشک کردن انجمادی- رهیدراسیون بر پایداری فیزیکی نانولیپوزوم های حامل پپتیدهای زیست فعال [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • حسینی قابوس.سید حسین بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی حاوی پودر کدوحلوایی و صمغ دانه ریحان [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • حسینی.طیبه السادات بررسی خواص رئولوژیکی، شیمیایی، پخت وحسی ماکارونی غنی شده با آرد دانه عدس [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • حصاری.جواد بررسی برخی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و آنتی اکسیدانی آب میوه های فرموله شده ترکیبی [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • حقایق.غلامحسین بررسی اثر پودر مالت سورگوم بر ویژگی‏های بافتی و حسی اشترودل تخمیری )بر پایه آرد سیب زمینی-برنج( [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • حقیقت.ستاره جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک بومی مولد ترکیبات ضدمیکربی از فرآورده های لبنی کرمانشاه، ایران [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]

خ

  • خانی.مجید بررسی حفظ خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی نوشیدنی انار و زرشک و مخلوط این دو طی مدت نگهداری یک‌ماهه [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • خراسانیان.فوژان تعیین ویژگی های شیمیایی،فیزیکی و حسی پودر کشک فراسودمند حاصل از اختلاط ماست و عصاره بذر کتان [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • خمیری.مرتضی قابلیت تخمیر و فعالیت پروتئولیتیکی لاکتیک اسید باکتری‌ها در شیر و مقایسه فعالیت ضدقارچی لاکتیک اسید باکتری‌ها در شیر پس چرخ و MRS مایع [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • خوشخو.ژاله بهینه سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلا حاوی عصاره ضایعات انار [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]

د

  • داشی پور.علیرضا شرایط بهینه استخراج الکلی ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی برگ و ریشه گیاه کبر به روش فراصوت [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]

ر

  • رحیمی.ابراهیم بررسی اثر هم افزایی عصاره های آویشن دنایی و چای سبز بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • رشیدایی آبندانسری.سیده سلیمه تاثیر عصاره آزاد و ریزپوشانی شده گیاه رزماری بر ویژگی های کیفی و زمان ماندگاری گوشت طی دوره نگهداری [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • رشیدی.حسن تعیین ویژگی های شیمیایی،فیزیکی و حسی پودر کشک فراسودمند حاصل از اختلاط ماست و عصاره بذر کتان [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • رضایی درزیکلا.فاطمه آلودگی باکتریایی پنیرهای سنتی شهرستان ماکو با استافیلوکوکوس اورئوس [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • رضوی.سید محمد علی بهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • روفه گری نژاد.لیلا بررسی تاثیر انواع روش های فرآوری بر میزان نیتریت و نیترات موجود در سیب زمینی [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]

ز

  • زاوه زاد.نفیسه بررسی اثر پودر مالت سورگوم بر ویژگی‏های بافتی و حسی اشترودل تخمیری )بر پایه آرد سیب زمینی-برنج( [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]

س

  • سادات سجادی.مهسا بهینه سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلا حاوی عصاره ضایعات انار [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • سرحدی.حمید شرایط بهینه استخراج الکلی ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی برگ و ریشه گیاه کبر به روش فراصوت [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • سعیدی اصل.محمد رضا مقایسه تأثیر عصاره‌ ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل‌ (Ferulago angulata) بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس‌اسیدوفیلوس،pH، آب‌اندازی و پارامترهای رنگی در ماست‌‌فراسودمند [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • سلطانی.مریم بررسی ویژگی های ساختاری و ضد باکتریایی پوشش خوراکی کامپوزیت زئین/نانوکیتین [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • سیامک.فاطمه بررسی تاثیر استفاده از صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه کم چرب [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • سید احمدی ممقانی.میر هاشم تولید و بررسی برخی از ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آب هویج سین‌بیوتیک تخمیری با لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بررسی میزان ماندگاری آن‌ها [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • سیدی منصور.سپیدار بررسی تاثیر انواع روش های فرآوری بر میزان نیتریت و نیترات موجود در سیب زمینی [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]

ش

  • شاکریان.امیر بررسی اثر هم افزایی عصاره های آویشن دنایی و چای سبز بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • شرایعی.پروین مدلسازی سینتیک خشک کردن گلبرگ زعفران با استفاده از روشهای مختلف خشک کردن بستر سیال و نیمه سیال [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • شریعتی نیا.ساجده جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک بومی مولد ترکیبات ضدمیکربی از فرآورده های لبنی کرمانشاه، ایران [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • شفافی زنوزیان.مسعود مقایسه تأثیر عصاره‌ ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل‌ (Ferulago angulata) بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس‌اسیدوفیلوس،pH، آب‌اندازی و پارامترهای رنگی در ماست‌‌فراسودمند [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • شهبازی.فیض اله مدل‌سازی هدایت الکتریکی شیر بازساخته به روش سطح پاسخ [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • شهیدی مقدم.حمید سنتز سبز نانوذرات نقره حاصل از عصاره آبی زنیان (Trachyspermum ammi L.) و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی آن [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • شهیدی.فخری بهینه یابی و بررسی تغییرات فیزیکی شیمیایی برش های هویج غنی شده با ترکیبات عصاره چای ترش طی خشک کردن هوای داغ [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • شهیدی.مصطفی بهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • شیخی.زینب تاثیر مخلوط مالتودکسترین-سوکرالوز بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی دونات با کالری کاهش یافته [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]

ص

  • صادقی ماهونک.علیرضا بررسی خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی نوشیدنی پرتقالی غنی‌سازی شده با ژل آلوئه‌ورا [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • صالحی پور.فریده استفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگی های آن [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • صدیقی.زهرا مطالعه اثر رنگدانه جدا شده از باکتری سراشیا Serratia marcescens بر کیفیت و عمر ماندگاری ماهی کپور (Cyprinus carpio) در شرایط یخچال [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • صفرزائی.عبدالواحد شرایط بهینه استخراج الکلی ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی برگ و ریشه گیاه کبر به روش فراصوت [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • صفری.امید ارزیابی عملکرد ریزپوشانی به همراه عصاره‌های گیاهی بر زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک در طی مدت نگهداری در آب میوه [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • صفری.رضا ارزیابی کیفی بستنی حاوی عصاره گیاه به لیمو (Lippia citriodora) [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]

ط

  • طباطبایی یزدی.فریده مقایسه تأثیر عصاره‌ ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل‌ (Ferulago angulata) بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس‌اسیدوفیلوس،pH، آب‌اندازی و پارامترهای رنگی در ماست‌‌فراسودمند [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]

ع

  • عبدالهیان نوقابی.محمد تولید نانوکامپوزیت پلی‌اتیلنی حاوی نانوذرات نقره جهت افزایش ماندگاری قارچ خوراکی در دمای یخچال [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • عطار.حسین طراحی و فرمولاسیون اسانس نانوکپسوله شده گیاه ترخون با استفاده از پوشش اینولین و بتاسیکلودکسترین [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • عطای صالحی.اسماعیل بررسی ویژگی های ساختاری و ضد باکتریایی پوشش خوراکی کامپوزیت زئین/نانوکیتین [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • علی اصل خیابانی.آرزو بررسی تاثیر انواع روش های فرآوری بر میزان نیتریت و نیترات موجود در سیب زمینی [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • علی محمدی.فاطمه ارزیابی کیفی بستنی حاوی عصاره گیاه به لیمو (Lippia citriodora) [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • علیرضایی نقندر.مرتضی تعیین میزان و مقایسه ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های آبی، متانولی، اتانولی و هگزانی حاصل از اندام‌های مختلف گیاه دارویی برازمبل (Perovskia abrotanoides Karel.) [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • علیزاده.آیناز تولید و بررسی برخی از ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آب هویج سین‌بیوتیک تخمیری با لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بررسی میزان ماندگاری آن‌ها [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]

ف

  • فصیح نیا.سیده هما تولید و بررسی برخی از ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آب هویج سین‌بیوتیک تخمیری با لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بررسی میزان ماندگاری آن‌ها [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • فیضی.جواد بهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]

ق

  • قره خانی.مهدی بهینه‌سازی تولید نان بروتچن بدون گلوتن بر پایه ذرت حاوی آرد عدس و موسیلاژ به‌دانه [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • قره یخه.سپیده بهینه سازی شرایط تولید شیرسویای غنی شده با گابای تولیدی باکتری پروبیوتیک [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • قطبی.معصومه بررسی خواص رئولوژیکی، شیمیایی، پخت وحسی ماکارونی غنی شده با آرد دانه عدس [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • قنواتی.میثم بررسی غلظت فلزات سنگین سرب، نیکل، آرسنیک و کادمیوم در خاک، سبزیجات جعفری و شوید پایین دست رودخانه کارون [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]

ک

  • کاوه.شیما بررسی خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی نوشیدنی پرتقالی غنی‌سازی شده با ژل آلوئه‌ورا [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • کرمی.بابک بررسی اثرات انجماد کند و سریع بر روی اسیدهای چرب و بار میکروبی فیله ماهی تیلاپیا نیلی (Oreochromis niloticus) [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • کلباسی اشتری.احمد مدلسازی سینتیک خشک کردن گلبرگ زعفران با استفاده از روشهای مختلف خشک کردن بستر سیال و نیمه سیال [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • کوشکی.وحید ارزیابی عملکرد ریزپوشانی به همراه عصاره‌های گیاهی بر زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک در طی مدت نگهداری در آب میوه [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]

گ

  • گلی موحد.غلامعلی استفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگی های آن [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • گلی.محمد بهینه‌سازی فرمولاسیون سس مایونز با استفاده از شیر کنجاله پسته به عنوان جایگزین زرده تخم‌مرغ در سطوح مختلف صمغ‌های زانتان و گوار به روش سطح پاسخ [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • گنجلو.علی امکان سنجی استفاده از پیش تیمار مایکروویو جهت افزایش کارایی استخراج روغن از بذرکدو تخم کاغذی (Cucurbita pepo subsp. Pepo var. Styriaca) [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • گنجلو.علی تاثیر مخلوط مالتودکسترین-سوکرالوز بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی دونات با کالری کاهش یافته [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • گیلانی.عبدالعلی تاثیر نیم‌پز کردن سه رقم برنج محلی استان خوزستان بر خصوصیات کمی و کیفی آن‌ها [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]

م

  • مالکی.محمد بهینه یابی و بررسی تغییرات فیزیکی شیمیایی برش های هویج غنی شده با ترکیبات عصاره چای ترش طی خشک کردن هوای داغ [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • مجیدی.اعظم طراحی و فرمولاسیون اسانس نانوکپسوله شده گیاه ترخون با استفاده از پوشش اینولین و بتاسیکلودکسترین [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • محبوبی.هاجر بهینه‌سازی فرمولاسیون سس مایونز با استفاده از شیر کنجاله پسته به عنوان جایگزین زرده تخم‌مرغ در سطوح مختلف صمغ‌های زانتان و گوار به روش سطح پاسخ [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • محبی.محبت استفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگی های آن [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • محمدی آراسته.حسن بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی پودر حاصل از خوراک محتوی پوست نرم پسته و آب انگور با استفاده از خشک کن پاششی [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • محمدی روزبهانی.مریم بررسی غلظت فلزات سنگین سرب، نیکل، آرسنیک و کادمیوم در خاک، سبزیجات جعفری و شوید پایین دست رودخانه کارون [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • محمودی.ماندانا قابلیت تخمیر و فعالیت پروتئولیتیکی لاکتیک اسید باکتری‌ها در شیر و مقایسه فعالیت ضدقارچی لاکتیک اسید باکتری‌ها در شیر پس چرخ و MRS مایع [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • مختاریان.محسن تعیین و مدلسازی ویژگی‌های رئولوژیکی عصاره کدو تنبل (Cucurbita maxima) [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • مختاریان.محسن تعیین و مدلسازی ویژگی‌های رئولوژیکی عصاره کدو تنبل (Cucurbita maxima) [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • مرادی نژاد.فرید تعیین میزان و مقایسه ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های آبی، متانولی، اتانولی و هگزانی حاصل از اندام‌های مختلف گیاه دارویی برازمبل (Perovskia abrotanoides Karel.) [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • مرادی.مهسا بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش تهیه شده از آردهای گندم، چاودار و کینوآ بر خصوصیات کمی و کیفی نان تست [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • مرادی.یزدان بررسی اثرات انجماد کند و سریع بر روی اسیدهای چرب و بار میکروبی فیله ماهی تیلاپیا نیلی (Oreochromis niloticus) [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • مرتضوی.سید علی مقایسه تأثیر عصاره‌ ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل‌ (Ferulago angulata) بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس‌اسیدوفیلوس،pH، آب‌اندازی و پارامترهای رنگی در ماست‌‌فراسودمند [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • مزروعی آرانی.نوید بررسی اثر هم افزایی عصاره های آویشن دنایی و چای سبز بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • مشعشعی.سید علی بررسی خصوصیات کیفی کیک روغنی با چربی و قند کاهش یافته با استفاده از صمغ چرخک ، فیبر بامبو و سوکرالوز [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • مصطفی زاده.بهنام بهینه‌سازی تولید نان بروتچن بدون گلوتن بر پایه ذرت حاوی آرد عدس و موسیلاژ به‌دانه [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • مطلبی.عباسعلی بررسی اثرات انجماد کند و سریع بر روی اسیدهای چرب و بار میکروبی فیله ماهی تیلاپیا نیلی (Oreochromis niloticus) [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • منافی دیزج یکان.مهناز بررسی برخی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و آنتی اکسیدانی آب میوه های فرموله شده ترکیبی [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • موسوی نژاد.سید خدارحم بررسی اثر هم افزایی عصاره های آویشن دنایی و چای سبز بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • موسوی.سید ابوالفضل سنتز سبز نانوذرات نقره حاصل از عصاره آبی زنیان (Trachyspermum ammi L.) و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی آن [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • مهربان سنگ آتش.معصومه ارزیابی عملکرد ریزپوشانی به همراه عصاره‌های گیاهی بر زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک در طی مدت نگهداری در آب میوه [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • مهرشاد.محمد سنتز سبز نانوذرات نقره حاصل از عصاره آبی زنیان (Trachyspermum ammi L.) و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی آن [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • میرچولی برازق.عبدالرضا بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی پودر حاصل از خوراک محتوی پوست نرم پسته و آب انگور با استفاده از خشک کن پاششی [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]

ن

  • ناجی طبسی.سارا بررسی تاثیر تخلیص آنزیمی بر ویژگی‌های رئولوژیکی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • ناصری.حیدر ناصری مدل‌سازی هدایت الکتریکی شیر بازساخته به روش سطح پاسخ [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • ناطق.لیلا بهینه سازی شرایط تولید شیرسویای غنی شده با گابای تولیدی باکتری پروبیوتیک [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • ناطق.لیلا اثر کاربرد صمغ کتیرا و آلژینات سدیم بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان بروتچن [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • نجف نجفی.مسعود تعیین ویژگی های شیمیایی،فیزیکی و حسی پودر کشک فراسودمند حاصل از اختلاط ماست و عصاره بذر کتان [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • نعمت شاهی.محمد مهدی بررسی خواص آنتی اکسیدانی و شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره های حاصل از برگ گیاه ‏پرسیاوشان(‏Adiantum capillus-veneris‏) ‏ [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • نقی پور.فریبا بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش تهیه شده از آردهای گندم، چاودار و کینوآ بر خصوصیات کمی و کیفی نان تست [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • نوروزی.فرشته امکان سنجی استفاده از پیش تیمار مایکروویو جهت افزایش کارایی استخراج روغن از بذرکدو تخم کاغذی (Cucurbita pepo subsp. Pepo var. Styriaca) [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]

و

  • ورمیرا.کامبیز بهینه سازی شرایط تولید شیرسویای غنی شده با گابای تولیدی باکتری پروبیوتیک [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • وریدی.محمدجواد بهینه یابی و بررسی تغییرات فیزیکی شیمیایی برش های هویج غنی شده با ترکیبات عصاره چای ترش طی خشک کردن هوای داغ [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]

ه

  • هاشمی.مجید استفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگی های آن [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • هوشمند دلیر.موسی الرضا مدلسازی سینتیک خشک کردن گلبرگ زعفران با استفاده از روشهای مختلف خشک کردن بستر سیال و نیمه سیال [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • هوشمند دلیر.موسی الرضا بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی پودر حاصل از خوراک محتوی پوست نرم پسته و آب انگور با استفاده از خشک کن پاششی [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • هوشیار.لیلا بررسی برخی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و آنتی اکسیدانی آب میوه های فرموله شده ترکیبی [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]