ا

  • استیری.سید حسین بررسی ابعاد هندسی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه‌‌ها‌ی غلاتی (گندم، جو با و بدون پوشینه) استان خراسان رضوی [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1394]
  • الهامی راد.امیرحسین فرمولاسیون و ارزیابی پودر نوشیدنی میوه ای [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1394]
  • الهامی راد.امیرحسین بررسی ابعاد هندسی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه‌‌ها‌ی غلاتی (گندم، جو با و بدون پوشینه) استان خراسان رضوی [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1394]
  • الهامی راد.امیرحسین بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره ریشه زرشک بی‌دانه حاصل از استخراج توسط آب مادون بحرانی [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1394]

ت

  • تاجبخش.الهه بیوتایپینگ و بررسی فراوانی سروتیپ O:3 یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون عرضه شده به بازار مصرف شهرستان شهرکرد [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1394]

ج

  • جلالی.مهدی ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک غنی شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و اینولین [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1394]

چ

  • چله مال دزفول نژاد.مژده مقایسه ترکیبات شیمیایی عضله دو ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) و کفشک زبان گاوی (Cynoglossus arel) [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1394]

ر

  • رحیمی.ابراهیم بیوتایپینگ و بررسی فراوانی سروتیپ O:3 یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون عرضه شده به بازار مصرف شهرستان شهرکرد [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1394]
  • رحیمی.نرگس بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره ریشه زرشک بی‌دانه حاصل از استخراج توسط آب مادون بحرانی [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1394]

ش

  • شریفی.اکرم بیوتایپینگ و بررسی فراوانی سروتیپ O:3 یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون عرضه شده به بازار مصرف شهرستان شهرکرد [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1394]
  • شریفی.اکرم بررسی خصوصیات فیزیکی ریزکپسول های عصاره تمشک سیاه وحشی تهیه شده با روش خشک کن پاششی [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1394]

ع

  • عسکری ساری.ابوالفضل مقایسه ترکیبات شیمیایی عضله دو ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) و کفشک زبان گاوی (Cynoglossus arel) [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1394]
  • عطای صالحی.اسماعیل ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک غنی شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و اینولین [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1394]
  • عیوض زاده.اورنگ ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک غنی شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و اینولین [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1394]

ف

  • فدائی نوغانی.وجیهه بررسی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست فراسودمند غنی سازی شده با خرفه [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1394]
  • فهیم دانش.مریم بررسی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست فراسودمند غنی سازی شده با خرفه [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1394]

ک

  • کامل رحیمی.سوسن فرمولاسیون و ارزیابی پودر نوشیدنی میوه ای [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1394]
  • کلانتری.مریم بیوتایپینگ و بررسی فراوانی سروتیپ O:3 یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون عرضه شده به بازار مصرف شهرستان شهرکرد [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1394]
  • کورشیان.محمد بررسی خصوصیات فیزیکی ریزکپسول های عصاره تمشک سیاه وحشی تهیه شده با روش خشک کن پاششی [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1394]

گ

  • گلمکانی.محمد تقی بیوتایپینگ و بررسی فراوانی سروتیپ O:3 یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون عرضه شده به بازار مصرف شهرستان شهرکرد [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1394]

م

  • مرتضوی.سید علی بررسی تاثیر ایزوله پروتئین سویا (SPI) و صمغ ثعلب بر خواص فیزیک و شیمیایی و حسی خامه زده کم چرب [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1394]
  • مرتضوی.سید علی بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره ریشه زرشک بی‌دانه حاصل از استخراج توسط آب مادون بحرانی [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1394]

ن

  • نجار.زهرا مطالعه فرایندتولید پودر خرما بر پایه افزودنیهای آرد گندم، ذرت و مالتو دکسترین و اندازه گیری پارامترهای فیزیکو شیمیایی آن [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1394]

و

  • ولایت زاده.محمد مقایسه ترکیبات شیمیایی عضله دو ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) و کفشک زبان گاوی (Cynoglossus arel) [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1394]