ا

  • احمدزاده قویدل.ریحانه تاثیر فرآیند ریزپوشانی با استفاده از خشک کن انجمادی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتی اکسیدانی اسانس گلپر [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • احمدی.محمد بررسی اثر ترکیبی عصاره ی هسته انگور، اسانس گزنه و لیکوپن بر کیفیت سوسیس فرانکفورتر [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • اخلاقی.هاشم سنتز سبز نانوذرات نقره با استفاده از عصاره آبی بذر بادیان رومی (Pimpinella anisum) و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی آن [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • اخلاقی.هاشم بررسی اثر بازدارندگی اسانس برگ رزماری بر قارچ بوتریتیس سینرا برای افزایش ماندگاری میوه توت فرنگی [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • استیری.سید حسین بهینه‌سازی فرایند استخراج روغن از دانه‌های گلرنگ با پیش‌تیمار مایکروویو و تخمین پارامترهای فرایند با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • اسحاقی.محمد رضا اثر عصاره های آبی ریحان و مرزه بر زنده مانـی لاکتوباسیلوس پاراکازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست پروبیوتیک [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • اشرفی یورقانلو.رقیه بررسی اثر جایگزینی بخشی از شکر با قند مایع خرما بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی حلوای گردوئی ارومیه [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • اکبربگلو.زهرا اثر فرآیند خشک کردن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروساختار پودر عصاره مالت [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • اکبرپناه بیلندی.فرزانه بررسی اثرات جایگزینی عصاره استویا و شیره انگور جهت تهیه و فرمولاسیون نان لایه ای تخمیری [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • الماسی.هادی تولید مربای رژیمی زنجبیلZingiber Officinale) ) با استفاده از صمغ بامیه و استویوزید [ دوره10, شماره 97 - تابستان سال 1397]
  • الهامی راد.امیر حسین شبیه سازی عددی انتقال حرارت بسته های گندم جوانه زده با ابعاد استوانه ای در ماکروویو به روش المان محدود [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • الهامی راد.امیرحسین ارزیابی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده دانه هندوانه(Citrullus lanatus) به وسیله آنزیم پپسین [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • امینی.حسنیه بهینه سازی تولید دوغ حاوی آنزیم ترانس گلوتامیناز با استفاده از کنسانتره پروتئین شیر [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • انصاری.سارا مدل سازی اثر برشته کردن با مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه هندوانه آجیلی و بهینه سازی آن [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]

آ

  • آرمین.محمد بررسی تاثیر پیش‌تیمار مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از دانه‌های کنجد [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • آرمین.محمد ارزیابی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده دانه هندوانه(Citrullus lanatus) به وسیله آنزیم پپسین [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • آریایی.پیمان بررسی اثر ترکیبی عصاره ی هسته انگور، اسانس گزنه و لیکوپن بر کیفیت سوسیس فرانکفورتر [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]

ب

  • بادفرسا.حسین تاثیر فرآیند ریزپوشانی با استفاده از خشک کن انجمادی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتی اکسیدانی اسانس گلپر [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • بحرینی.معصومه بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اناریجه در افزایش عمر ماندگاری ماهی کیلکای چرخ شده تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • بخش آبادی.حمید بهینه‌سازی فرایند استخراج روغن از دانه‌های گلرنگ با پیش‌تیمار مایکروویو و تخمین پارامترهای فرایند با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • بدبدک.صمد بررسی اثر تیمار بتا-آمینوبوتیریک اسید از طریق افزایش تجمع نیتریک اکسید درونی و فعال‌سازی مسیر فنیل‌پروپانوئید بر کاهش پوسیدگی قارچی پس از برداشت میوه‌ توت فرنگی و حفظ کیفیت تغذیه‌ای آن [ دوره10, شماره 97 - تابستان سال 1397]
  • برزگر.حسن بررسی تاثیر هیدروکلویید های اینولین و گوار بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و بافت نان قالبی به روش سطح پاسخ (RSM) [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • بهبهانی.لیلا تأثیر پوشش خوراکی متیل سلولز بر خصوصیات کیفی و میکروبی خرمای کبکاب [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • بیگ بابایی.عادل بررسی تاثیر پیش‌تیمار مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از دانه‌های کنجد [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]

پ

  • پدرام نیا.احمد بررسی اثر بازدارندگی اسانس برگ رزماری بر قارچ بوتریتیس سینرا برای افزایش ماندگاری میوه توت فرنگی [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • پدرام نیا.احمد ارزیابی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده دانه هندوانه(Citrullus lanatus) به وسیله آنزیم پپسین [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • پوراحمد.رضوان اثر عصاره های آبی ریحان و مرزه بر زنده مانـی لاکتوباسیلوس پاراکازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست پروبیوتیک [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • پورحاجی.فاطمه بهینه‏ سازی تولید کف شیر موز و بررسی سینتیک انتقال جرم نمونه بهینه در طی فرایند خشک کردن با هوای داغ [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • پورعاشوری.پرستو ارزیابی خواص کاربردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده تخم قزل‏آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • پورعاشوری.پرستو مقایسه کیفیت فیله و ناگت تولیدی از ماهی تیلاپیای منجمد وارداتی (Oreochromis niloticus) با فیله و ناگت تیلاپیای پرورشی در ایران [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • پیروزی فرد.میرخلیل تولید مربای رژیمی زنجبیلZingiber Officinale) ) با استفاده از صمغ بامیه و استویوزید [ دوره10, شماره 97 - تابستان سال 1397]

ت

  • ترابی.اصغر ارزیابی خواص شیمیایی، مکانیکی و نوری فیلمهای خوراکی بر پایه پوره کدومسمایی به کمک روش سطح پاسخ [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • توکلی پور.حمید مقایسه تأثیر عصاره مریم گلی و زیره سبز در جلوگیری از توکسین زایی قارچ آسپرژیلوس فلاووس در مغز پسته [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • تیموری.هومن تغییرات کیفیت چربی میگوی سفید هندی پرورشی (Fenneropenacus indicus) طی فرایند کنسروسازی [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]

ج

  • جلالی.مهدی بررسی خواص رئولوژیکی شیره خرمای واریته کلوته [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • جمشیدی.انیسه مقایسه کیفیت فیله و ناگت تولیدی از ماهی تیلاپیای منجمد وارداتی (Oreochromis niloticus) با فیله و ناگت تیلاپیای پرورشی در ایران [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • جنتی زاده.عباسعلی بررسی اثر تیمار بتا-آمینوبوتیریک اسید از طریق افزایش تجمع نیتریک اکسید درونی و فعال‌سازی مسیر فنیل‌پروپانوئید بر کاهش پوسیدگی قارچی پس از برداشت میوه‌ توت فرنگی و حفظ کیفیت تغذیه‌ای آن [ دوره10, شماره 97 - تابستان سال 1397]
  • جوانمرد داخلی.مجید مقایسه تأثیر عصاره مریم گلی و زیره سبز در جلوگیری از توکسین زایی قارچ آسپرژیلوس فلاووس در مغز پسته [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]

ح

  • حبیبی نجفی.محمد باقر بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اناریجه در افزایش عمر ماندگاری ماهی کیلکای چرخ شده تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • حجازی.پریسا بررسی تأثیر میزان رطوبت سوبسترا و املاح فسفره، بر تولید سلولاز توسط سویه‌ی جهش‌یافته‌ی جدید تریکودرما ریزئی در سامانه تخمیر حالت جامد [ دوره10, شماره 97 - تابستان سال 1397]
  • حجازی.پریسا بررسی تاثیر نوع سوبسترا و سویه قارچی تریکودرما ریزیی بر تولید سلولاز و اعمال جهش با هدف بهبود تولید آنزیم در سامانه تخمیر حالت جامد [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • حداد خداپرست.محمد حسن تهیه نانو لیپوزوم های حاوی اسانس روغنی پرتقال با استفاده از روش حرارتی [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • حداد خداپرست.محمد حسن بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اناریجه در افزایش عمر ماندگاری ماهی کیلکای چرخ شده تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • حسنی تبار.مهشید بررسی اثرات شیمیایی، میکروبی و حسی اضافه نمودن ملاس چغندرقند تصفیه شده با روش خاک بنتونیت به فرمولاسیون حلوا ارده [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • حسین زاده.محمد جواد شبیه سازی عددی انتقال حرارت بسته های گندم جوانه زده با ابعاد استوانه ای در ماکروویو به روش المان محدود [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • حسینی قابوس.سید حسین بررسی خصوصیات کیفی و سینتیک خشک کردن کدوحلوایی به روش آبگیری اسمزی- مایکروویو [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • حسینی قابوس.سید حسین امکان‌سنجی غنی‌سازی بستنی با پودر کدوحلوایی و بررسی خصوصیات کیفی آن [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • حسینی.اشرف السادات بررسی اثر پلاسمای تخلیه سد دی الکتریک تک قطبی در میکروب زدائی و کیفیت پودر سیر [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • حکیم زاده.وحید سنتز سبز نانوذرات نقره با استفاده از عصاره آبی بذر بادیان رومی (Pimpinella anisum) و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی آن [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]

خ

  • خزاعی فدافن.مسعود آشکارسازی نواقص پوسته تخم مرغ با استفاده از مدل محاسباتی تشخیص برجستگی تصاویر مبتنی بر سیستم بینایی انسان [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1397]

د

  • دادور.پیمان فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و بررسی خواص کیفی آن [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • داراب زاده.نازنین بررسی تأثیر میزان رطوبت سوبسترا و املاح فسفره، بر تولید سلولاز توسط سویه‌ی جهش‌یافته‌ی جدید تریکودرما ریزئی در سامانه تخمیر حالت جامد [ دوره10, شماره 97 - تابستان سال 1397]
  • داراب زاده.نازنین بررسی تاثیر نوع سوبسترا و سویه قارچی تریکودرما ریزیی بر تولید سلولاز و اعمال جهش با هدف بهبود تولید آنزیم در سامانه تخمیر حالت جامد [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • دولت آبادی.زهرا بهینه‌سازی فرایند استخراج روغن از دانه‌های گلرنگ با پیش‌تیمار مایکروویو و تخمین پارامترهای فرایند با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]

ر

  • رجایی.پیمان اندازه گیری و مقایسه فعالیت لیپاز، لیپواکسیژناز و فیتاز در کینوا و آمارانت [ دوره10, شماره 97 - تابستان سال 1397]
  • رجب زاده.مهسا ارزیابی خواص کاربردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده تخم قزل‏آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • رجبی.زهرا بررسی اثر جایگزینی بخشی از شکر با قند مایع خرما بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی حلوای گردوئی ارومیه [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • رستگار.سمیه استفاده از اسانس گل راعی، مورخوش و سالویا در جلوگیری از رشد قارچ بوتریتیس سینرر در دو رقم میوه توت فرنگی [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • رضایی رودبره.الهام بررسی اثر اینولین و آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خصوصیات فیزیکی و حسی سوسیس کم نمک [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • روفه گری نژاد.لیلا بهینه سازی تولید دوغ حاوی آنزیم ترانس گلوتامیناز با استفاده از کنسانتره پروتئین شیر [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]

ز

  • زارع.صمد بررسی اثر جایگزینی بخشی از شکر با قند مایع خرما بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی حلوای گردوئی ارومیه [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • زارعی.محسن رابطه ارزش ویژه برند مبتنی بر دیدگاه مالی، مسئولیت پذیری اجتماعی و عملکرد در شرکت های صنایع غذایی ایران [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • زاهدی.یونس ارزیابی خواص شیمیایی، مکانیکی و نوری فیلمهای خوراکی بر پایه پوره کدومسمایی به کمک روش سطح پاسخ [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]

س

  • سرابندی.خشایار اثر فرآیند خشک کردن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروساختار پودر عصاره مالت [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • سرباز.نجمه ارزیابی تاثیر پیش تیمار فراصوت بر سینتیک انتقال جرم و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون سرخ شده به روش عمیق [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • سرداریان.علی سنتز سبز نانوذرات نقره با استفاده از عصاره آبی بذر بادیان رومی (Pimpinella anisum) و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی آن [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]

ش

  • شرایعی.پروین تاثیر فرآیند ریزپوشانی با استفاده از خشک کن انجمادی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتی اکسیدانی اسانس گلپر [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • شریفی.اکرم بررسی ترکیبات شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ به [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • شریفی.اکرم بررسی خواص رئولوژیکی شیره خرمای واریته کلوته [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • شریفی.اکرم بررسی میزان آهن، ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره کنگر(Cirsium Congestum) [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • شریفی.اکرم ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و بافتی سس مایونز حاوی عصاره گیاه چوبک به عنوان جایگزین تخم مرغ [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • شریفیان.زهرا بررسی خصوصیات کیفی و سینتیک خشک کردن کدوحلوایی به روش آبگیری اسمزی- مایکروویو [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • شعبانپور.بهاره ارزیابی خواص کاربردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده تخم قزل‏آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • شعبانپور.بهاره تغییرات کیفیت چربی میگوی سفید هندی پرورشی (Fenneropenacus indicus) طی فرایند کنسروسازی [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • شعبانپور.بهاره مقایسه کیفیت فیله و ناگت تولیدی از ماهی تیلاپیای منجمد وارداتی (Oreochromis niloticus) با فیله و ناگت تیلاپیای پرورشی در ایران [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • شعبانی.علی تغییرات کیفیت چربی میگوی سفید هندی پرورشی (Fenneropenacus indicus) طی فرایند کنسروسازی [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • شفافیی زنوزیان.مسعود بررسی تاثیر پیش‌تیمار مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از دانه‌های کنجد [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • شکوه صارمی.الهام بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اناریجه در افزایش عمر ماندگاری ماهی کیلکای چرخ شده تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • شمس.اکبر ارزیابی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده دانه هندوانه(Citrullus lanatus) به وسیله آنزیم پپسین [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • شمسایی.پریسا بررسی تأثیر جایگزینی شربت ذرت با فروکتوز بالا به‌جای ساکارز بر خصوصیات سوهان [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • شهیدی.مصطفی بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیلمهای تهیه شده حاوی نانوذرات اکسید سیلیسیوم با پایه پلی ساکارید آرد سویا [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • شیخ السلامی.زهرا فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و بررسی خواص کیفی آن [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]

ص

  • صادقی ماهونک.علیرضا اثر فرآیند خشک کردن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروساختار پودر عصاره مالت [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • صادقی ماهونک.علیرضا ارزیابی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده دانه هندوانه(Citrullus lanatus) به وسیله آنزیم پپسین [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • صالحی.فخرالدین اثر جایگزینی پودر هویج با آرد گندم بر خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • صالحی.فخرالدین مدل‌سازی سینتیک خشک شدن هلو با استفاده از خشک‌کن فروسرخ [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]

ط

  • طباطبایی یزدی.فریده بهینه‏ سازی تولید کف شیر موز و بررسی سینتیک انتقال جرم نمونه بهینه در طی فرایند خشک کردن با هوای داغ [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • طهماسبی.سولماز استفاده از اسانس گل راعی، مورخوش و سالویا در جلوگیری از رشد قارچ بوتریتیس سینرر در دو رقم میوه توت فرنگی [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1397]

ع

  • عاشورمحمدی.مرضیه امکان‌سنجی غنی‌سازی بستنی با پودر کدوحلوایی و بررسی خصوصیات کیفی آن [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • عالیشاهی.علیرضا ارزیابی خواص کاربردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده تخم قزل‏آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • عباسی.سلیمان خصوصیات رئولوژیک ژل نانوامولسیونی روغن آفتابگردان تهیه شده به وسیله همگن-ساز فراصوت [ دوره10, شماره 97 - تابستان سال 1397]
  • عبدالهی.امیر بررسی تاثیر پیش‌تیمار مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از دانه‌های کنجد [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • عبدی.سهیلا بررسی اثر پلاسمای تخلیه سد دی الکتریک تک قطبی در میکروب زدائی و کیفیت پودر سیر [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • عرب.خالد بررسی خواص فیزیکی و ضد میکروبی فیلم‌های نانوبیوکامپوزیت‌ امولسیونی بر پایۀ کربوکسی‌متیل‌سلولز- نانو نقره [ دوره10, شماره 97 - تابستان سال 1397]
  • عزیزی.سیده سعادت اندازه گیری و مقایسه فعالیت لیپاز، لیپواکسیژناز و فیتاز در کینوا و آمارانت [ دوره10, شماره 97 - تابستان سال 1397]
  • عزیزی.محمد حسین اندازه گیری و مقایسه فعالیت لیپاز، لیپواکسیژناز و فیتاز در کینوا و آمارانت [ دوره10, شماره 97 - تابستان سال 1397]
  • عطای صالحی.اسماعیل فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و بررسی خواص کیفی آن [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • علوی خوشحال.فاطمه بررسی میزان آهن، ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره کنگر(Cirsium Congestum) [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • علیرضایی.نیلوفر بررسی تاثیر هیدروکلویید های اینولین و گوار بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و بافت نان قالبی به روش سطح پاسخ (RSM) [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • علیزاده خالد آباد.محمد تولید مربای رژیمی زنجبیلZingiber Officinale) ) با استفاده از صمغ بامیه و استویوزید [ دوره10, شماره 97 - تابستان سال 1397]

غ

  • غلامی.زهرا مدل سازی اثر برشته کردن با مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه هندوانه آجیلی و بهینه سازی آن [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]

ف

  • فرمانی.بیوک آقا بررسی اثر تیمار بتا-آمینوبوتیریک اسید از طریق افزایش تجمع نیتریک اکسید درونی و فعال‌سازی مسیر فنیل‌پروپانوئید بر کاهش پوسیدگی قارچی پس از برداشت میوه‌ توت فرنگی و حفظ کیفیت تغذیه‌ای آن [ دوره10, شماره 97 - تابستان سال 1397]

ق

  • قلعه موسیانی.زهره بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره آبی مرزنگوش و اثر آن بر زنده مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم زیـر گونه پلانتاروم در ماست پروبیوتیک کم چرب [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • قلعه موسیانی.زهره اثر عصاره های آبی ریحان و مرزه بر زنده مانـی لاکتوباسیلوس پاراکازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست پروبیوتیک [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • قنبرزاده.بابک بررسی خواص فیزیکی و ضد میکروبی فیلم‌های نانوبیوکامپوزیت‌ امولسیونی بر پایۀ کربوکسی‌متیل‌سلولز- نانو نقره [ دوره10, شماره 97 - تابستان سال 1397]

ک

  • کارگزاری.مینا اندازه گیری و مقایسه فعالیت لیپاز، لیپواکسیژناز و فیتاز در کینوا و آمارانت [ دوره10, شماره 97 - تابستان سال 1397]
  • کارنما.پیوند جداسازی، شناسایی و توصیف باکتری‌های اسید لاکتیک از فرآورده‌های لبنی سنتی استان مازندران [ دوره10, شماره 97 - تابستان سال 1397]
  • کاشانی نژاد.مهدی اثر جایگزینی پودر هویج با آرد گندم بر خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • کدیورزاده.گلاره بررسی اثرات جایگزینی عصاره استویا و شیره انگور جهت تهیه و فرمولاسیون نان لایه ای تخمیری [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • کوهی کمالی.سارا اثر جایگزینی نشاسته اصلاح شده بعنوان بخشی از مغز گردو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ،ارگانولپتیک ،ویسکوزیته و ماندگاری کنسروخورش فسنجان [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1397]

گ

  • گلی.محمد اثر عرق گشنیز، شوید و رازیانه برترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی عسل تولید شده به روش پروسه و بیولوژیکی [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • گوهری اردبیلی.اشرف مدل‌سازی سینتیک خشک شدن هلو با استفاده از خشک‌کن فروسرخ [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]

م

  • محبی.محبت بهینه‏ سازی تولید کف شیر موز و بررسی سینتیک انتقال جرم نمونه بهینه در طی فرایند خشک کردن با هوای داغ [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • محبی.محبت تهیه نانو لیپوزوم های حاوی اسانس روغنی پرتقال با استفاده از روش حرارتی [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • محمدی.ادریس بررسی اثر بازدارندگی اسانس برگ رزماری بر قارچ بوتریتیس سینرا برای افزایش ماندگاری میوه توت فرنگی [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • محمدی.عصمت تغییرات کیفیت چربی میگوی سفید هندی پرورشی (Fenneropenacus indicus) طی فرایند کنسروسازی [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • محمدی.مرتضی رابطه ارزش ویژه برند مبتنی بر دیدگاه مالی، مسئولیت پذیری اجتماعی و عملکرد در شرکت های صنایع غذایی ایران [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • محمدی.مریم اثر فرآیند خشک کردن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروساختار پودر عصاره مالت [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • مرتضوی.سید علی بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره آبی مرزنگوش و اثر آن بر زنده مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم زیـر گونه پلانتاروم در ماست پروبیوتیک کم چرب [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • مرتضوی.سید علی بهینه‏ سازی تولید کف شیر موز و بررسی سینتیک انتقال جرم نمونه بهینه در طی فرایند خشک کردن با هوای داغ [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • مرتضوی.سید علی بهینه‌سازی فرمولاسیون کشک مایع فراسودمند حاوی اینولین بومی و گوار [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • مرتضوی.سید علی بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیلمهای تهیه شده حاوی نانوذرات اکسید سیلیسیوم با پایه پلی ساکارید آرد سویا [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • مستقیم.تکتم بررسی اثر اینولین و آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خصوصیات فیزیکی و حسی سوسیس کم نمک [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • مظاهری.مصطفی بهینه‏ سازی تولید کف شیر موز و بررسی سینتیک انتقال جرم نمونه بهینه در طی فرایند خشک کردن با هوای داغ [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • معدنی پور.محمد مهدی بررسی ترکیبات شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ به [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • مقیمی.معصومه بهینه‌سازی فرایند استخراج روغن از دانه‌های گلرنگ با پیش‌تیمار مایکروویو و تخمین پارامترهای فرایند با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • موسی یی پور.محبوبه مقایسه کیفیت فیله و ناگت تولیدی از ماهی تیلاپیای منجمد وارداتی (Oreochromis niloticus) با فیله و ناگت تیلاپیای پرورشی در ایران [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • موگوئی.رکسانا اندازه گیری و مقایسه فعالیت لیپاز، لیپواکسیژناز و فیتاز در کینوا و آمارانت [ دوره10, شماره 97 - تابستان سال 1397]
  • مهدیان.ریحانه ارزیابی اثر عصارة برگ زیتون به عنوان ترکیب فراسودمند بر ویژگی‌‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی آب گوجه‌فرنگی پالپ‌دار [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • مهرشاد.ناصر آشکارسازی نواقص پوسته تخم مرغ با استفاده از مدل محاسباتی تشخیص برجستگی تصاویر مبتنی بر سیستم بینایی انسان [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • میلانی.الناز بهینه‌سازی فرمولاسیون کشک مایع فراسودمند حاوی اینولین بومی و گوار [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]

ن

  • ناطق.لیلا بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی برنجی [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • نجاتیان.محمد خصوصیات رئولوژیک ژل نانوامولسیونی روغن آفتابگردان تهیه شده به وسیله همگن-ساز فراصوت [ دوره10, شماره 97 - تابستان سال 1397]
  • نشاسته گیر.محمدحسین تهیه نانو لیپوزوم های حاوی اسانس روغنی پرتقال با استفاده از روش حرارتی [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • نصر.شقایق جداسازی، شناسایی و توصیف باکتری‌های اسید لاکتیک از فرآورده‌های لبنی سنتی استان مازندران [ دوره10, شماره 97 - تابستان سال 1397]
  • نکته سنج اول.مهسا ارزیابی اثر عصارة برگ زیتون به عنوان ترکیب فراسودمند بر ویژگی‌‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی آب گوجه‌فرنگی پالپ‌دار [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • نوری.لیلا بررسی تأثیر جایگزینی شربت ذرت با فروکتوز بالا به‌جای ساکارز بر خصوصیات سوهان [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1397]

و

  • وحیدمقدم.فریده بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره آبی مرزنگوش و اثر آن بر زنده مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم زیـر گونه پلانتاروم در ماست پروبیوتیک کم چرب [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • وظیفه دوست.محسن ارزیابی تاثیر پیش تیمار فراصوت بر سینتیک انتقال جرم و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون سرخ شده به روش عمیق [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]