فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - تعیین انتروتوکسینهای کلاسیک استافیلوکوکوساورئوس جداشده از ناگت مرغ و غذاهای آماده مصرف در استان اصفهان به روش ELISA هاجر مداحی فاطمه رستمی ابراهیم رحیمی فرهاد صفر پور دهکردی محمد جلالی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - مطالعه اثر آنتی اکسیدانی عصارههای سیاه دانه، زیره سیاه و تلفیق آنها بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) نگهداری شده در یخچال مرضیه غلامزاده هدایت حسینی سهیل اسکندری ابراهیم حسینی مریم غلامزاده دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - جداسازی و شناسایی باکتریهای لاکتیکی از محصولات لبنی سنتی کلیبر، هریس و ورزقان طاهره نریمانی علیرضا تارینژاد محمدامین حجازی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - مطالعه میزان سرب و کادمیوم و عوامل مرتبط با آن در شیرهای خام تولیدی در مناطق مختلف استان همدان علیاصغر وحیدینیا ایرج صالحی هادی بیگینژاد جلال پورتقی زهرا نظری محمدرضا مرادی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - مطالعه میزان سرب و کادمیوم در پنیر فراپالایش و ماست تولید شده در کارخانههای شیر پگاه اصفهان و گلپایگان الهه جابری امیر شاکریان ابراهیم رحیمی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی بقای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و باسیلوس کواگولانس در بستنیهای پروبیوتیک و سینبیوتیک کمچرب مجید هاشمی حمیدرضا قیصری سید شهرام شکرفروش دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - ارزیابی بهداشتی فلزات سنگین آرسنیک و روی در برنجهای کشت شده در استان فارس (مطالعه موردی: مزارع فیروزآباد) مهرداد چراغی زهرا افشاری بهمن بیگلو اصغر سیف دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - مطالعه میزان آلودگی میکروبی بستنیهای سنتی تولید و عرضه شده در شهر مراغه در سال 1391 مهوش انورینژاد حمید میرزایی