ا

  • اسفندیاری.زهرا بررسی شیوع، تنوع ژنتیکی و مقاومت آنتی‌بیوتیکی کلستریدیوم دیفیسیل در گوشت مرغ و بوقلمون بومی و صنعتی مراکز فروش استان چهارمحال‌وبختیاری [ دوره13, شماره 51 - پاییز سال 1402]
  • اسماعیلی.مهرو تولید فیلم خوراکی نانوکیتوزان-صمغ کتیرای ایرانی حاوي اسانس گياهي زولنگ و تأثیر آن بر کیفیت میکروبی در گوشت بز [ دوره13, شماره 52 - زمستان سال 1402]
  • اسماعیلی.مهرو بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی بیوسورفکتانت‌های مشتق شده از لاکتوباسیلوس پلانتاروم، لاکتوباسیلوس پنتوزوس و لاکتوباسیلوس کازئی [ دوره13, شماره 49 - بهار سال 1402]
  • اسماعیلی.مهرو بررسی ویژگی ضدمیکروبی فیلم خوراکی پلی لاکتیک اسید- صمغ کتیرای ایرانی به همراه اسانس گیاه قیچ کاشانی (Zygophyllum eichwaldii) بر فساد میکروبی گوشت ران شترمرغ در دمای یخچال [ دوره13, شماره 51 - پاییز سال 1402]
  • اصل هاشمی.احمد تاثیر فرایند شستشو در کاهش بقایای آفت‌کش‌های کلرپیریفوس و دیازینون در میوه‌های سیب و انگور [ دوره13, شماره 52 - زمستان سال 1402]
  • اکبرزاده نجار.بهزاد بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی بیوسورفکتانت‌های مشتق شده از لاکتوباسیلوس پلانتاروم، لاکتوباسیلوس پنتوزوس و لاکتوباسیلوس کازئی [ دوره13, شماره 49 - بهار سال 1402]
  • امامی.مریم سادات مطالعه میزان آلودگی‌ قارچ دکمه‌ای (Agaricus bisporus) با فلزات سنگین و برخی پاتوژن‌ها در شهر اصفهان [ دوره13, شماره 50 - تابستان سال 1402]
  • انرجان.نویده اثر پوشش¬های خوراکی مبتنی کربوکسی متیل سلولز حاوی نانولیپوزوم¬ و فرم آزاد اسانس رزماری بر ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در طول دوره نگهداری [ دوره13, شماره 52 - زمستان سال 1402]
  • انصاریان بارزی.اکبر بررسی شیوع، تنوع ژنتیکی و مقاومت آنتی‌بیوتیکی کلستریدیوم دیفیسیل در گوشت مرغ و بوقلمون بومی و صنعتی مراکز فروش استان چهارمحال‌وبختیاری [ دوره13, شماره 51 - پاییز سال 1402]
  • ایازی.نادیا شیوع آلودگی ساندویچ‌های عرضه شده به میکروارگانیسم‌های پاتوژن و مقاومت آنتی‌بیوتیکی جدایه‌ها در شهرستان کرمانشاه، ایران [ دوره13, شماره 51 - پاییز سال 1402]

آ

  • آریایی.پیمان تولید فیلم خوراکی نانوکیتوزان-صمغ کتیرای ایرانی حاوي اسانس گياهي زولنگ و تأثیر آن بر کیفیت میکروبی در گوشت بز [ دوره13, شماره 52 - زمستان سال 1402]
  • آریایی.پیمان بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی بیوسورفکتانت‌های مشتق شده از لاکتوباسیلوس پلانتاروم، لاکتوباسیلوس پنتوزوس و لاکتوباسیلوس کازئی [ دوره13, شماره 49 - بهار سال 1402]
  • آریایی.پیمان بررسی ویژگی ضدمیکروبی فیلم خوراکی پلی لاکتیک اسید- صمغ کتیرای ایرانی به همراه اسانس گیاه قیچ کاشانی (Zygophyllum eichwaldii) بر فساد میکروبی گوشت ران شترمرغ در دمای یخچال [ دوره13, شماره 51 - پاییز سال 1402]

ب

  • باقری.رویا تولید فیلم خوراکی نانوکیتوزان-صمغ کتیرای ایرانی حاوي اسانس گياهي زولنگ و تأثیر آن بر کیفیت میکروبی در گوشت بز [ دوره13, شماره 52 - زمستان سال 1402]
  • باقری.رویا بررسی ویژگی ضدمیکروبی فیلم خوراکی پلی لاکتیک اسید- صمغ کتیرای ایرانی به همراه اسانس گیاه قیچ کاشانی (Zygophyllum eichwaldii) بر فساد میکروبی گوشت ران شترمرغ در دمای یخچال [ دوره13, شماره 51 - پاییز سال 1402]
  • باقری.رویا بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی بیوسورفکتانت‌های مشتق شده از لاکتوباسیلوس پلانتاروم، لاکتوباسیلوس پنتوزوس و لاکتوباسیلوس کازئی [ دوره13, شماره 49 - بهار سال 1402]
  • باقری.محبوبه تعیین بار میکروبی کلی، آلودگی کلی‌فرمی و الگوی مقاومت آنتي‌بیوتیکي سویه‌های اشريشیاکلي در میگوی عرضه‌شده در شهر کرمان [ دوره13, شماره 52 - زمستان سال 1402]
  • بهنژادی.محمدعلی اثر پوشش¬های خوراکی مبتنی کربوکسی متیل سلولز حاوی نانولیپوزوم¬ و فرم آزاد اسانس رزماری بر ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در طول دوره نگهداری [ دوره13, شماره 52 - زمستان سال 1402]

پ

  • پوزشی میاب.بهنام فیلم‌ فعال ضدمیکروب بر پایه آگار و کربوکسی متیل سلولز حاوی سوربات پتاسیم [ دوره13, شماره 52 - زمستان سال 1402]

ج

  • جعفری.مهدی بررسی برخی ویژگی‌های شیمیایی و ضد‌میکروبی اسانس روغنی برگ بو [ دوره13, شماره 51 - پاییز سال 1402]
  • جوادی.افشین اثر پوشش¬های خوراکی مبتنی کربوکسی متیل سلولز حاوی نانولیپوزوم¬ و فرم آزاد اسانس رزماری بر ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در طول دوره نگهداری [ دوره13, شماره 52 - زمستان سال 1402]

ح

  • حاجی پور.ناصر مطالعه گذشته‌نگر بر روی میزان شیوع کیست‌هیداتید، گونه‌های فاسیولا و دیکروسلیوم‌دندریتیکوم در کبد گوسفند و بزهای کشتار شده در کشتارگاه ساوه، استان مرکزی و برآورد خسارت‌های اقتصادی ناشی از ضبط کبد از سال 1394 تا 1400 [ دوره13, شماره 49 - بهار سال 1402]
  • حسینی نسب. سید عرفان بررسی شیوع پاتوژن‌های غذازاد در ساندویچ‌های عرضه‌شده در شهرستان قم و مقاومت آنتی‌بیوتیکی جدایه‌ها [ دوره13, شماره 51 - پاییز سال 1402]
  • حقیقت.آذر توسعه روش کچرز تلفیق‌شده با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی برای شناسایی برخی از آفت‌کش‌ها در نمونه‌های خیار به‌وسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [ دوره13, شماره 50 - تابستان سال 1402]
  • حیدرزادی.محمدامین شیوع آلودگی ساندویچ‌های عرضه شده به میکروارگانیسم‌های پاتوژن و مقاومت آنتی‌بیوتیکی جدایه‌ها در شهرستان کرمانشاه، ایران [ دوره13, شماره 51 - پاییز سال 1402]

خ

  • خندقی.جلیل شناسایی انتروسین‌ها و بررسی برون-تنی فعالیت ضدمیکروبی و ضدسرطانی آن‌ها در سویه‌های انتروکوک جداشده از محصولات تخمیری سنتی [ دوره13, شماره 50 - تابستان سال 1402]
  • خندقی.جلیل توسعه روش کچرز تلفیق‌شده با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی برای شناسایی برخی از آفت‌کش‌ها در نمونه‌های خیار به‌وسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [ دوره13, شماره 50 - تابستان سال 1402]
  • خیاطی.سمیرا فیلم‌ فعال ضدمیکروب بر پایه آگار و کربوکسی متیل سلولز حاوی سوربات پتاسیم [ دوره13, شماره 52 - زمستان سال 1402]

ر

  • رحیمی.ابراهیم بررسی میزان شیوع استافیلوکوکوس اورئوس حاوی انتروتوکسین¬های A و B در لبنیات سنتی، سالاد و ناگت¬های عرضه‌شده در شهرستان شهرکرد و مقاومت آنتی¬بیوتیکی جدایه¬ها [ دوره13, شماره 52 - زمستان سال 1402]
  • رحیمی.ابراهیم مطالعه میزان آلودگی‌ قارچ دکمه‌ای (Agaricus bisporus) با فلزات سنگین و برخی پاتوژن‌ها در شهر اصفهان [ دوره13, شماره 50 - تابستان سال 1402]
  • رحیمی.ابراهیم تعیین ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی میگوهای عرضه شده در شهرستان آبادان [ دوره13, شماره 49 - بهار سال 1402]
  • رحیمی.ابراهیم بررسی برخی ویژگی‌های شیمیایی و ضد‌میکروبی اسانس روغنی برگ بو [ دوره13, شماره 51 - پاییز سال 1402]
  • رحیمی.ابراهیم بررسی شیوع پاتوژن‌های غذازاد در ساندویچ‌های عرضه‌شده در شهرستان قم و مقاومت آنتی‌بیوتیکی جدایه‌ها [ دوره13, شماره 51 - پاییز سال 1402]
  • رحیمی.ابراهیم بررسی شیوع، تنوع ژنتیکی و مقاومت آنتی‌بیوتیکی کلستریدیوم دیفیسیل در گوشت مرغ و بوقلمون بومی و صنعتی مراکز فروش استان چهارمحال‌وبختیاری [ دوره13, شماره 51 - پاییز سال 1402]

س

  • سالک.فائزه شناسایی انتروسین‌ها و بررسی برون-تنی فعالیت ضدمیکروبی و ضدسرطانی آن‌ها در سویه‌های انتروکوک جداشده از محصولات تخمیری سنتی [ دوره13, شماره 50 - تابستان سال 1402]
  • ستاری.امیر تعیین بار میکروبی کلی، آلودگی کلی‌فرمی و الگوی مقاومت آنتي‌بیوتیکي سویه‌های اشريشیاکلي در میگوی عرضه‌شده در شهر کرمان [ دوره13, شماره 52 - زمستان سال 1402]
  • سهیلی ملکی.ندا تاثیر فرایند شستشو در کاهش بقایای آفت‌کش‌های کلرپیریفوس و دیازینون در میوه‌های سیب و انگور [ دوره13, شماره 52 - زمستان سال 1402]

ش

  • شادجو.جعفر تعیین باقی‌مانده اکسی‌تتراسایکلین در فرآورده‌های گوشتی توزیعی در شهر تبریز به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [ دوره13, شماره 49 - بهار سال 1402]
  • شاکریان.امیر بررسی شیوع، تنوع ژنتیکی و مقاومت آنتی‌بیوتیکی کلستریدیوم دیفیسیل در گوشت مرغ و بوقلمون بومی و صنعتی مراکز فروش استان چهارمحال‌وبختیاری [ دوره13, شماره 51 - پاییز سال 1402]
  • شاکریان.امیر مطالعه میزان آلودگی‌ قارچ دکمه‌ای (Agaricus bisporus) با فلزات سنگین و برخی پاتوژن‌ها در شهر اصفهان [ دوره13, شماره 50 - تابستان سال 1402]
  • شاکریان.امیر بررسی برخی ویژگی‌های شیمیایی و ضد‌میکروبی اسانس روغنی برگ بو [ دوره13, شماره 51 - پاییز سال 1402]

ص

  • صانعی.سید جواد القای پاسخ‌های دفاعی و کنترل بیماری کپک آبی میوه سیب توسط عصاره آویشن شیرازی (Zataria multiflora) [ دوره13, شماره 50 - تابستان سال 1402]
  • صفری.غلامحسین تاثیر فرایند شستشو در کاهش بقایای آفت‌کش‌های کلرپیریفوس و دیازینون در میوه‌های سیب و انگور [ دوره13, شماره 52 - زمستان سال 1402]

ض

  • ضیاء.نوشا بررسی میزان شیوع استافیلوکوکوس اورئوس حاوی انتروتوکسین¬های A و B در لبنیات سنتی، سالاد و ناگت¬های عرضه‌شده در شهرستان شهرکرد و مقاومت آنتی¬بیوتیکی جدایه¬ها [ دوره13, شماره 52 - زمستان سال 1402]

ط

  • طاهری.عبدالحسین القای پاسخ‌های دفاعی و کنترل بیماری کپک آبی میوه سیب توسط عصاره آویشن شیرازی (Zataria multiflora) [ دوره13, شماره 50 - تابستان سال 1402]

ع

  • عباس زاده.لیلا تاثیر فرایند شستشو در کاهش بقایای آفت‌کش‌های کلرپیریفوس و دیازینون در میوه‌های سیب و انگور [ دوره13, شماره 52 - زمستان سال 1402]
  • عباسی.هاجر ارزیابی تاثیر نوع حلال و شرایط استخراج بر ویژگی‌های کیفی و آنتی‌میکروبی عصاره فاوانیا (Paeonia officinalis L.) [ دوره13, شماره 50 - تابستان سال 1402]
  • علی موسی زاده.پدرام القای پاسخ‌های دفاعی و کنترل بیماری کپک آبی میوه سیب توسط عصاره آویشن شیرازی (Zataria multiflora) [ دوره13, شماره 50 - تابستان سال 1402]
  • عمیدی فضلی.فرید فیلم‌ فعال ضدمیکروب بر پایه آگار و کربوکسی متیل سلولز حاوی سوربات پتاسیم [ دوره13, شماره 52 - زمستان سال 1402]

غ

  • غفاری.الهام تولید فیلم خوراکی نانوکیتوزان-صمغ کتیرای ایرانی حاوي اسانس گياهي زولنگ و تأثیر آن بر کیفیت میکروبی در گوشت بز [ دوره13, شماره 52 - زمستان سال 1402]

ف

  • فاتحی.فائزه تعیین بار میکروبی کلی، آلودگی کلی‌فرمی و الگوی مقاومت آنتي‌بیوتیکي سویه‌های اشريشیاکلي در میگوی عرضه‌شده در شهر کرمان [ دوره13, شماره 52 - زمستان سال 1402]

ق

  • قادری.فریده بررسی برخی ویژگی‌های شیمیایی و ضد‌میکروبی اسانس روغنی برگ بو [ دوره13, شماره 51 - پاییز سال 1402]
  • قاسمیان یادگاری.رامین بررسی میزان سرب و کادمیوم در عسل‌های بهاره و پاییزه شهرستان دلفان لرستان [ دوره13, شماره 49 - بهار سال 1402]

ک

  • کرمی بناری.امیررضا بررسی میزان سرب و کادمیوم در عسل‌های بهاره و پاییزه شهرستان دلفان لرستان [ دوره13, شماره 49 - بهار سال 1402]
  • کرمی.محسن شیوع آلودگی ساندویچ‌های عرضه شده به میکروارگانیسم‌های پاتوژن و مقاومت آنتی‌بیوتیکی جدایه‌ها در شهرستان کرمانشاه، ایران [ دوره13, شماره 51 - پاییز سال 1402]
  • کیاکجوری.آذین بررسی ویژگی ضدمیکروبی فیلم خوراکی پلی لاکتیک اسید- صمغ کتیرای ایرانی به همراه اسانس گیاه قیچ کاشانی (Zygophyllum eichwaldii) بر فساد میکروبی گوشت ران شترمرغ در دمای یخچال [ دوره13, شماره 51 - پاییز سال 1402]

گ

  • گورانی.یاسمن مروری بر پتانسیل غذایی و دارویی فیکوبیلی‌پروتئین‌های مستخرج از سیانوباکتری‌ها [ دوره13, شماره 50 - تابستان سال 1402]

م

  • محمدی خانقاهی.بهزاد تاثیر فرایند شستشو در کاهش بقایای آفت‌کش‌های کلرپیریفوس و دیازینون در میوه‌های سیب و انگور [ دوره13, شماره 52 - زمستان سال 1402]
  • مشاک.زهره بررسی برخی ویژگی‌های شیمیایی و ضد‌میکروبی اسانس روغنی برگ بو [ دوره13, شماره 51 - پاییز سال 1402]
  • موثق.محمدحسین بررسی میزان سرب و کادمیوم در عسل‌های بهاره و پاییزه شهرستان دلفان لرستان [ دوره13, شماره 49 - بهار سال 1402]
  • موثق.محمدحسین تعیین باقی‌مانده اکسی‌تتراسایکلین در فرآورده‌های گوشتی توزیعی در شهر تبریز به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [ دوره13, شماره 49 - بهار سال 1402]
  • میرزایی.حمید اثر پوشش¬های خوراکی مبتنی کربوکسی متیل سلولز حاوی نانولیپوزوم¬ و فرم آزاد اسانس رزماری بر ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در طول دوره نگهداری [ دوره13, شماره 52 - زمستان سال 1402]
  • میرزایی.حمید شناسایی انتروسین‌ها و بررسی برون-تنی فعالیت ضدمیکروبی و ضدسرطانی آن‌ها در سویه‌های انتروکوک جداشده از محصولات تخمیری سنتی [ دوره13, شماره 50 - تابستان سال 1402]

ن

  • نامی.یوسف شناسایی انتروسین‌ها و بررسی برون-تنی فعالیت ضدمیکروبی و ضدسرطانی آن‌ها در سویه‌های انتروکوک جداشده از محصولات تخمیری سنتی [ دوره13, شماره 50 - تابستان سال 1402]
  • نری میسا.محمد تعیین ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی میگوهای عرضه شده در شهرستان آبادان [ دوره13, شماره 49 - بهار سال 1402]
  • نصیری.فاطمه توسعه روش کچرز تلفیق‌شده با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی برای شناسایی برخی از آفت‌کش‌ها در نمونه‌های خیار به‌وسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [ دوره13, شماره 50 - تابستان سال 1402]
  • نوروزی.بهاره مروری بر پتانسیل غذایی و دارویی فیکوبیلی‌پروتئین‌های مستخرج از سیانوباکتری‌ها [ دوره13, شماره 50 - تابستان سال 1402]
  • نوروزی.بهاره مروری بر پیشرفت‌های اخیر در کاربرد سیانوباکتری‌ها و ریزجلبک‌ها در بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری محصولات غذایی دریایی [ دوره13, شماره 49 - بهار سال 1402]
  • نوعی.فرزاد اثر پوشش¬های خوراکی مبتنی کربوکسی متیل سلولز حاوی نانولیپوزوم¬ و فرم آزاد اسانس رزماری بر ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در طول دوره نگهداری [ دوره13, شماره 52 - زمستان سال 1402]

و

  • واحد دهکردی.نجمه بررسی میزان شیوع استافیلوکوکوس اورئوس حاوی انتروتوکسین¬های A و B در لبنیات سنتی، سالاد و ناگت¬های عرضه‌شده در شهرستان شهرکرد و مقاومت آنتی¬بیوتیکی جدایه¬ها [ دوره13, شماره 52 - زمستان سال 1402]
  • واحد دهکردی.نجمه بررسی شیوع پاتوژن‌های غذازاد در ساندویچ‌های عرضه‌شده در شهرستان قم و مقاومت آنتی‌بیوتیکی جدایه‌ها [ دوره13, شماره 51 - پاییز سال 1402]
  • واحد دهکردی.نجمه شیوع آلودگی ساندویچ‌های عرضه شده به میکروارگانیسم‌های پاتوژن و مقاومت آنتی‌بیوتیکی جدایه‌ها در شهرستان کرمانشاه، ایران [ دوره13, شماره 51 - پاییز سال 1402]

ی

  • یعقوبی کوپایی.Zahra ارزیابی تاثیر نوع حلال و شرایط استخراج بر ویژگی‌های کیفی و آنتی‌میکروبی عصاره فاوانیا (Paeonia officinalis L.) [ دوره13, شماره 50 - تابستان سال 1402]
  • یغما.الهام مطالعه مقایسه‌ای خاصیت ضدمیکروبی نایسین و ناتامایسین در سفیده تخم‌مرغ مایع پاستوریزه و افزایش زمان ماندگاری آن [ دوره13, شماره 51 - پاییز سال 1402]