ا

  • ارباب.علی تأثیر سطوح کود دامی و زمان برداشت بر عملکرد کمی و کیفی شوید تحت سطوح تنش خشکی در مناطق خشک (مطالعه موردی: منطقه سیستان) [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • ازادبخت.مسعود مقایسه کمی و کیفی ترکیبات فرار گلاب گل محمدی در روش تقطیر با آب و بخار آب [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • اسدی صنم.سمانه اثر قارچ میکوریزی بر استقرار و ویژگی‌های مورفولوژیک گیاه دارویی آویشن کوهی (Thymus kotschyanus Boiss. & Hohen.) در مزرعه [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • اقبالی.سمیرا بررسی اثرات ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی عصاره تام و فرکشن های تهیه شده از برگ گیاه مریم گلی طبسی(Salvia tebesana Bunge) [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • امام بخش.محمد مقایسه کمی و کیفی ترکیبات فرار گلاب گل محمدی در روش تقطیر با آب و بخار آب [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1404]

ب

  • بلفیون.مهدی بررسی ترکیبات شیمیایی، خواص آنتی‌اکسیدانی و آنتی‌باکتریال اسانس پسماند چهار نوع از مرکبات با هدف تولید اقتصادی فرآورده با ارزش افزوده بالا [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • بیابانگر.اسیه سنتز نانوذرات اکسید روی با استفاده از عصاره گیاه مشکک و بررسی ویژگی‌های ضدمیکروبی، آنتی‌اکسیدانی، فنولی و فلاونوئیدی علیه سالمونلاتیفی موریوم مقاوم به آنتی‌بیوتیک [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1404]

پ

  • پورمعصومی.حسین سنتز نانوذرات اکسید روی با استفاده از عصاره گیاه مشکک و بررسی ویژگی‌های ضدمیکروبی، آنتی‌اکسیدانی، فنولی و فلاونوئیدی علیه سالمونلاتیفی موریوم مقاوم به آنتی‌بیوتیک [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1404]

ح

  • حبیبی خاکی.مریم مقایسه کمی و کیفی ترکیبات فرار گلاب گل محمدی در روش تقطیر با آب و بخار آب [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • حبیبی کوتنایی.شهروز ارزیابی ترکیبات فیتوشیمیایی و خواص آنتی اکسیدانی گزنه سفید(Lamium album L) بومی استان مازندران [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1404]

خ

  • خسروی.ملیحه بررسی خواص آنتی اکسیدانی و تاثیر عصاره اتانولی ریزجلبک Cyanothece sp. بر ساختار و فعالیت آنزیم کاتالاز [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • خمری.عیسی تأثیر سطوح کود دامی و زمان برداشت بر عملکرد کمی و کیفی شوید تحت سطوح تنش خشکی در مناطق خشک (مطالعه موردی: منطقه سیستان) [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1404]

ر

  • رحیمی.محمد بررسی اثرات ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی عصاره تام و فرکشن های تهیه شده از برگ گیاه مریم گلی طبسی(Salvia tebesana Bunge) [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • رنجبر. امین ارزیابی ترکیبات فیتوشیمیایی و خواص آنتی اکسیدانی گزنه سفید(Lamium album L) بومی استان مازندران [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • روانبخش.عاطفه بررسی اثر استفاده از حلال¬های مختلف در فرایند عصاره¬گیری گونه کور صخره¬ای (Capparis parviflora (Boiss)) بر میزان ترکیبات فیتوشیمیایی و فعالیت زیستی آن [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • رهباریان.راهله بررسی فیتوشیمی گیاه Dorema kopetdaghense Pimenov از استان خراسان رضوی [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1404]

ز

  • زینلی.زینب تحلیل فعالیت‌های آنزیمی، پتانسیل آنتی‌اکسیدانی و محتوای اسانس گونه¬های مختلف درمنه در طی مراحل مختلف رشدی [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1404]

س

  • ساراني راد.محمد بررسی اثر استفاده از حلال¬های مختلف در فرایند عصاره¬گیری گونه کور صخره¬ای (Capparis parviflora (Boiss)) بر میزان ترکیبات فیتوشیمیایی و فعالیت زیستی آن [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • سعیدی.سعیده سنتز نانوذرات اکسید روی با استفاده از عصاره گیاه مشکک و بررسی ویژگی‌های ضدمیکروبی، آنتی‌اکسیدانی، فنولی و فلاونوئیدی علیه سالمونلاتیفی موریوم مقاوم به آنتی‌بیوتیک [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • سلمانی قهفرخی.اکرم ارزیابی شاخص‌های فیتوشیمیایی و پتانسیل کیفی زیتون (Olea europaea L.) تحت تأثیر ژنوتیپ و مکان جغرافیایی [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • سهرابی.محمد همبستگی شیموتایپ‌های Ramalina farinacea با عوامل اکولوژیکی در ایران با استفاده از LC-ESI-MS/MS [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • سیپمن.هری همبستگی شیموتایپ‌های Ramalina farinacea با عوامل اکولوژیکی در ایران با استفاده از LC-ESI-MS/MS [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • سیروس مهر.علیرضا تأثیر سطوح کود دامی و زمان برداشت بر عملکرد کمی و کیفی شوید تحت سطوح تنش خشکی در مناطق خشک (مطالعه موردی: منطقه سیستان) [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1404]

ش

  • شریفی راد.مجید بررسی اثر استفاده از حلال¬های مختلف در فرایند عصاره¬گیری گونه کور صخره¬ای (Capparis parviflora (Boiss)) بر میزان ترکیبات فیتوشیمیایی و فعالیت زیستی آن [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • شریفی. مریم همبستگی شیموتایپ‌های Ramalina farinacea با عوامل اکولوژیکی در ایران با استفاده از LC-ESI-MS/MS [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • شهرکی.سمیه بررسی خواص آنتی اکسیدانی و تاثیر عصاره اتانولی ریزجلبک Cyanothece sp. بر ساختار و فعالیت آنزیم کاتالاز [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • شهرکی.طاهره بررسی خواص آنتی اکسیدانی و تاثیر عصاره اتانولی ریزجلبک Cyanothece sp. بر ساختار و فعالیت آنزیم کاتالاز [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1404]

ط

  • طغرانگار.زهره ارزیابی تاثیر شرایط محیطی بر ویژگی‌های مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و فیتوشیمیایی در دو جمعیت گیاه چای کوهی (Stachys lavandulifolia Vahl) در استان زنجان [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1404]

ع

  • عباس زاده.بهلول اثر قارچ میکوریزی بر استقرار و ویژگی‌های مورفولوژیک گیاه دارویی آویشن کوهی (Thymus kotschyanus Boiss. & Hohen.) در مزرعه [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • علی‌زاده.طاهره اثر قارچ میکوریزی بر استقرار و ویژگی‌های مورفولوژیک گیاه دارویی آویشن کوهی (Thymus kotschyanus Boiss. & Hohen.) در مزرعه [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1404]

ف

  • فرجزاده معماری.الناز ارزیابی میدانی نهاده های مشتق از جلبک برای تولید محصول پایدار در گیاه دارویی رازیانه (Foeniculum vulgare)ارزیابی میدانی نهاده های مشتق از جلبک برای تولید محصول پایدار در گیاه دارویی رازیانه (Foeniculum vulgare) [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • فرخ زاد.یوسف اثر تابش نور LED و محلول¬پاشی با سلنیوم و ید بر صفات رشدی و خصوصیات کیفی گیاه ریحان دارچینی (Ocimum basilicum var. cinnamon) [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • فریدونی.حسین ارزیابی شاخص‌های فیتوشیمیایی و پتانسیل کیفی زیتون (Olea europaea L.) تحت تأثیر ژنوتیپ و مکان جغرافیایی [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1404]

ک

  • کاظمی زاده.زهرا بررسی ترکیبات شیمیایی، خواص آنتی‌اکسیدانی و آنتی‌باکتریال اسانس پسماند چهار نوع از مرکبات با هدف تولید اقتصادی فرآورده با ارزش افزوده بالا [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • کریمی لنجی.زهره ارزیابی شاخص‌های فیتوشیمیایی و پتانسیل کیفی زیتون (Olea europaea L.) تحت تأثیر ژنوتیپ و مکان جغرافیایی [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1404]

م

  • مازندرانی.معصومه تحلیل فعالیت‌های آنزیمی، پتانسیل آنتی‌اکسیدانی و محتوای اسانس گونه¬های مختلف درمنه در طی مراحل مختلف رشدی [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • متینی زاده.محمد اثر قارچ میکوریزی بر استقرار و ویژگی‌های مورفولوژیک گیاه دارویی آویشن کوهی (Thymus kotschyanus Boiss. & Hohen.) در مزرعه [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • محکمی.زینب اثر تابش نور LED و محلول¬پاشی با سلنیوم و ید بر صفات رشدی و خصوصیات کیفی گیاه ریحان دارچینی (Ocimum basilicum var. cinnamon) [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • محکمی.زینب تأثیر سطوح کود دامی و زمان برداشت بر عملکرد کمی و کیفی شوید تحت سطوح تنش خشکی در مناطق خشک (مطالعه موردی: منطقه سیستان) [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • محمد خانی.شیما سنتز نانوذرات اکسید روی با استفاده از عصاره گیاه مشکک و بررسی ویژگی‌های ضدمیکروبی، آنتی‌اکسیدانی، فنولی و فلاونوئیدی علیه سالمونلاتیفی موریوم مقاوم به آنتی‌بیوتیک [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • محمدزاده شبستری. زهرا بررسی فیتوشیمی گیاه Dorema kopetdaghense Pimenov از استان خراسان رضوی [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • محمدی.سید مصطفی ارزیابی تاثیر شرایط محیطی بر ویژگی‌های مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و فیتوشیمیایی در دو جمعیت گیاه چای کوهی (Stachys lavandulifolia Vahl) در استان زنجان [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • مرادقلی.ابوالقاسم بررسی خواص آنتی اکسیدانی و تاثیر عصاره اتانولی ریزجلبک Cyanothece sp. بر ساختار و فعالیت آنزیم کاتالاز [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • مهرگان.ایرج همبستگی شیموتایپ‌های Ramalina farinacea با عوامل اکولوژیکی در ایران با استفاده از LC-ESI-MS/MS [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1404]

ن

  • نظری.فاطمه بررسی ترکیبات شیمیایی، خواص آنتی‌اکسیدانی و آنتی‌باکتریال اسانس پسماند چهار نوع از مرکبات با هدف تولید اقتصادی فرآورده با ارزش افزوده بالا [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • نورزایی.افسانه اثر تابش نور LED و محلول¬پاشی با سلنیوم و ید بر صفات رشدی و خصوصیات کیفی گیاه ریحان دارچینی (Ocimum basilicum var. cinnamon) [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • نوری.الهام اثر قارچ میکوریزی بر استقرار و ویژگی‌های مورفولوژیک گیاه دارویی آویشن کوهی (Thymus kotschyanus Boiss. & Hohen.) در مزرعه [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1404]

و

  • وطن خواه.الهه ارزیابی تاثیر شرایط محیطی بر ویژگی‌های مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و فیتوشیمیایی در دو جمعیت گیاه چای کوهی (Stachys lavandulifolia Vahl) در استان زنجان [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • وفادار. مهناز ارزیابی تاثیر شرایط محیطی بر ویژگی‌های مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و فیتوشیمیایی در دو جمعیت گیاه چای کوهی (Stachys lavandulifolia Vahl) در استان زنجان [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1404]

ه

  • همتی.خدایار تحلیل فعالیت‌های آنزیمی، پتانسیل آنتی‌اکسیدانی و محتوای اسانس گونه¬های مختلف درمنه در طی مراحل مختلف رشدی [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1404]

ی

  • یوسف پور.افسانه ارزیابی میدانی نهاده های مشتق از جلبک برای تولید محصول پایدار در گیاه دارویی رازیانه (Foeniculum vulgare)ارزیابی میدانی نهاده های مشتق از جلبک برای تولید محصول پایدار در گیاه دارویی رازیانه (Foeniculum vulgare) [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • یوسفی.مسعود بررسی اثرات ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی عصاره تام و فرکشن های تهیه شده از برگ گیاه مریم گلی طبسی(Salvia tebesana Bunge) [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1404]