ارباب.علی
تأثیر سطوح کود دامی و زمان برداشت بر عملکرد کمی و کیفی شوید تحت سطوح تنش خشکی در مناطق خشک (مطالعه موردی: منطقه سیستان)
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
ازادبخت.مسعود
مقایسه کمی و کیفی ترکیبات فرار گلاب گل محمدی در روش تقطیر با آب و بخار آب
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1404]
اسدی صنم.سمانه
اثر قارچ میکوریزی بر استقرار و ویژگیهای مورفولوژیک گیاه دارویی آویشن کوهی (Thymus kotschyanus Boiss. & Hohen.) در مزرعه
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
اقبالی.سمیرا
بررسی اثرات ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی عصاره تام و فرکشن های تهیه شده از برگ گیاه مریم گلی طبسی(Salvia tebesana Bunge)
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1404]
امام بخش.محمد
مقایسه کمی و کیفی ترکیبات فرار گلاب گل محمدی در روش تقطیر با آب و بخار آب
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1404]
ب
بلفیون.مهدی
بررسی ترکیبات شیمیایی، خواص آنتیاکسیدانی و آنتیباکتریال اسانس پسماند چهار نوع از مرکبات با هدف تولید اقتصادی فرآورده با ارزش افزوده بالا
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
بیابانگر.اسیه
سنتز نانوذرات اکسید روی با استفاده از عصاره گیاه مشکک و بررسی ویژگیهای ضدمیکروبی، آنتیاکسیدانی، فنولی و فلاونوئیدی علیه سالمونلاتیفی موریوم مقاوم به آنتیبیوتیک
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
پ
پورمعصومی.حسین
سنتز نانوذرات اکسید روی با استفاده از عصاره گیاه مشکک و بررسی ویژگیهای ضدمیکروبی، آنتیاکسیدانی، فنولی و فلاونوئیدی علیه سالمونلاتیفی موریوم مقاوم به آنتیبیوتیک
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
ح
حبیبی خاکی.مریم
مقایسه کمی و کیفی ترکیبات فرار گلاب گل محمدی در روش تقطیر با آب و بخار آب
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1404]
حبیبی کوتنایی.شهروز
ارزیابی ترکیبات فیتوشیمیایی و خواص آنتی اکسیدانی گزنه سفید(Lamium album L) بومی استان مازندران
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1404]
خ
خسروی.ملیحه
بررسی خواص آنتی اکسیدانی و تاثیر عصاره اتانولی ریزجلبک Cyanothece sp. بر ساختار و فعالیت آنزیم کاتالاز
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
خمری.عیسی
تأثیر سطوح کود دامی و زمان برداشت بر عملکرد کمی و کیفی شوید تحت سطوح تنش خشکی در مناطق خشک (مطالعه موردی: منطقه سیستان)
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
ر
رحیمی.محمد
بررسی اثرات ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی عصاره تام و فرکشن های تهیه شده از برگ گیاه مریم گلی طبسی(Salvia tebesana Bunge)
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1404]
رنجبر. امین
ارزیابی ترکیبات فیتوشیمیایی و خواص آنتی اکسیدانی گزنه سفید(Lamium album L) بومی استان مازندران
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1404]
روانبخش.عاطفه
بررسی اثر استفاده از حلال¬های مختلف در فرایند عصاره¬گیری گونه کور صخره¬ای (Capparis parviflora (Boiss)) بر میزان ترکیبات فیتوشیمیایی و فعالیت زیستی آن
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1404]
رهباریان.راهله
بررسی فیتوشیمی گیاه Dorema kopetdaghense Pimenov از استان خراسان رضوی
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1404]
ز
زینلی.زینب
تحلیل فعالیتهای آنزیمی، پتانسیل آنتیاکسیدانی و محتوای اسانس گونه¬های مختلف درمنه در طی مراحل مختلف رشدی
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
س
ساراني راد.محمد
بررسی اثر استفاده از حلال¬های مختلف در فرایند عصاره¬گیری گونه کور صخره¬ای (Capparis parviflora (Boiss)) بر میزان ترکیبات فیتوشیمیایی و فعالیت زیستی آن
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1404]
سعیدی.سعیده
سنتز نانوذرات اکسید روی با استفاده از عصاره گیاه مشکک و بررسی ویژگیهای ضدمیکروبی، آنتیاکسیدانی، فنولی و فلاونوئیدی علیه سالمونلاتیفی موریوم مقاوم به آنتیبیوتیک
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
سلمانی قهفرخی.اکرم
ارزیابی شاخصهای فیتوشیمیایی و پتانسیل کیفی زیتون (Olea europaea L.) تحت تأثیر ژنوتیپ و مکان جغرافیایی
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
سهرابی.محمد
همبستگی شیموتایپهای Ramalina farinacea با عوامل اکولوژیکی در ایران با استفاده از LC-ESI-MS/MS
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1404]
سیپمن.هری
همبستگی شیموتایپهای Ramalina farinacea با عوامل اکولوژیکی در ایران با استفاده از LC-ESI-MS/MS
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1404]
سیروس مهر.علیرضا
تأثیر سطوح کود دامی و زمان برداشت بر عملکرد کمی و کیفی شوید تحت سطوح تنش خشکی در مناطق خشک (مطالعه موردی: منطقه سیستان)
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
ش
شریفی راد.مجید
بررسی اثر استفاده از حلال¬های مختلف در فرایند عصاره¬گیری گونه کور صخره¬ای (Capparis parviflora (Boiss)) بر میزان ترکیبات فیتوشیمیایی و فعالیت زیستی آن
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1404]
شریفی. مریم
همبستگی شیموتایپهای Ramalina farinacea با عوامل اکولوژیکی در ایران با استفاده از LC-ESI-MS/MS
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1404]
شهرکی.سمیه
بررسی خواص آنتی اکسیدانی و تاثیر عصاره اتانولی ریزجلبک Cyanothece sp. بر ساختار و فعالیت آنزیم کاتالاز
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
شهرکی.طاهره
بررسی خواص آنتی اکسیدانی و تاثیر عصاره اتانولی ریزجلبک Cyanothece sp. بر ساختار و فعالیت آنزیم کاتالاز
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
ط
طغرانگار.زهره
ارزیابی تاثیر شرایط محیطی بر ویژگیهای مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و فیتوشیمیایی در دو جمعیت گیاه چای کوهی (Stachys lavandulifolia Vahl) در استان زنجان
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1404]
ع
عباس زاده.بهلول
اثر قارچ میکوریزی بر استقرار و ویژگیهای مورفولوژیک گیاه دارویی آویشن کوهی (Thymus kotschyanus Boiss. & Hohen.) در مزرعه
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
علیزاده.طاهره
اثر قارچ میکوریزی بر استقرار و ویژگیهای مورفولوژیک گیاه دارویی آویشن کوهی (Thymus kotschyanus Boiss. & Hohen.) در مزرعه
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
ف
فرجزاده معماری.الناز
ارزیابی میدانی نهاده های مشتق از جلبک برای تولید محصول پایدار در گیاه دارویی رازیانه (Foeniculum vulgare)ارزیابی میدانی نهاده های مشتق از جلبک برای تولید محصول پایدار در گیاه دارویی رازیانه (Foeniculum vulgare)
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
فرخ زاد.یوسف
اثر تابش نور LED و محلول¬پاشی با سلنیوم و ید بر صفات رشدی و خصوصیات کیفی گیاه ریحان دارچینی (Ocimum basilicum var. cinnamon)
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1404]
فریدونی.حسین
ارزیابی شاخصهای فیتوشیمیایی و پتانسیل کیفی زیتون (Olea europaea L.) تحت تأثیر ژنوتیپ و مکان جغرافیایی
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
ک
کاظمی زاده.زهرا
بررسی ترکیبات شیمیایی، خواص آنتیاکسیدانی و آنتیباکتریال اسانس پسماند چهار نوع از مرکبات با هدف تولید اقتصادی فرآورده با ارزش افزوده بالا
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
کریمی لنجی.زهره
ارزیابی شاخصهای فیتوشیمیایی و پتانسیل کیفی زیتون (Olea europaea L.) تحت تأثیر ژنوتیپ و مکان جغرافیایی
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
م
مازندرانی.معصومه
تحلیل فعالیتهای آنزیمی، پتانسیل آنتیاکسیدانی و محتوای اسانس گونه¬های مختلف درمنه در طی مراحل مختلف رشدی
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
متینی زاده.محمد
اثر قارچ میکوریزی بر استقرار و ویژگیهای مورفولوژیک گیاه دارویی آویشن کوهی (Thymus kotschyanus Boiss. & Hohen.) در مزرعه
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
محکمی.زینب
اثر تابش نور LED و محلول¬پاشی با سلنیوم و ید بر صفات رشدی و خصوصیات کیفی گیاه ریحان دارچینی (Ocimum basilicum var. cinnamon)
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1404]
محکمی.زینب
تأثیر سطوح کود دامی و زمان برداشت بر عملکرد کمی و کیفی شوید تحت سطوح تنش خشکی در مناطق خشک (مطالعه موردی: منطقه سیستان)
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
محمد خانی.شیما
سنتز نانوذرات اکسید روی با استفاده از عصاره گیاه مشکک و بررسی ویژگیهای ضدمیکروبی، آنتیاکسیدانی، فنولی و فلاونوئیدی علیه سالمونلاتیفی موریوم مقاوم به آنتیبیوتیک
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
محمدزاده شبستری. زهرا
بررسی فیتوشیمی گیاه Dorema kopetdaghense Pimenov از استان خراسان رضوی
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1404]
محمدی.سید مصطفی
ارزیابی تاثیر شرایط محیطی بر ویژگیهای مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و فیتوشیمیایی در دو جمعیت گیاه چای کوهی (Stachys lavandulifolia Vahl) در استان زنجان
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1404]
مرادقلی.ابوالقاسم
بررسی خواص آنتی اکسیدانی و تاثیر عصاره اتانولی ریزجلبک Cyanothece sp. بر ساختار و فعالیت آنزیم کاتالاز
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
مهرگان.ایرج
همبستگی شیموتایپهای Ramalina farinacea با عوامل اکولوژیکی در ایران با استفاده از LC-ESI-MS/MS
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1404]
ن
نظری.فاطمه
بررسی ترکیبات شیمیایی، خواص آنتیاکسیدانی و آنتیباکتریال اسانس پسماند چهار نوع از مرکبات با هدف تولید اقتصادی فرآورده با ارزش افزوده بالا
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
نورزایی.افسانه
اثر تابش نور LED و محلول¬پاشی با سلنیوم و ید بر صفات رشدی و خصوصیات کیفی گیاه ریحان دارچینی (Ocimum basilicum var. cinnamon)
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1404]
نوری.الهام
اثر قارچ میکوریزی بر استقرار و ویژگیهای مورفولوژیک گیاه دارویی آویشن کوهی (Thymus kotschyanus Boiss. & Hohen.) در مزرعه
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
و
وطن خواه.الهه
ارزیابی تاثیر شرایط محیطی بر ویژگیهای مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و فیتوشیمیایی در دو جمعیت گیاه چای کوهی (Stachys lavandulifolia Vahl) در استان زنجان
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1404]
وفادار. مهناز
ارزیابی تاثیر شرایط محیطی بر ویژگیهای مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و فیتوشیمیایی در دو جمعیت گیاه چای کوهی (Stachys lavandulifolia Vahl) در استان زنجان
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1404]
ه
همتی.خدایار
تحلیل فعالیتهای آنزیمی، پتانسیل آنتیاکسیدانی و محتوای اسانس گونه¬های مختلف درمنه در طی مراحل مختلف رشدی
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
ی
یوسف پور.افسانه
ارزیابی میدانی نهاده های مشتق از جلبک برای تولید محصول پایدار در گیاه دارویی رازیانه (Foeniculum vulgare)ارزیابی میدانی نهاده های مشتق از جلبک برای تولید محصول پایدار در گیاه دارویی رازیانه (Foeniculum vulgare)
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
یوسفی.مسعود
بررسی اثرات ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی عصاره تام و فرکشن های تهیه شده از برگ گیاه مریم گلی طبسی(Salvia tebesana Bunge)
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1404]