ساراني راد.محمد
بررسی اثر استفاده از حلال¬های مختلف در فرایند عصاره¬گیری گونه کور صخره¬ای (Capparis parviflora (Boiss)) بر میزان ترکیبات فیتوشیمیایی و فعالیت زیستی آن
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1404]
سعیدی.سعیده
سنتز نانوذرات اکسید روی با استفاده از عصاره گیاه مشکک و بررسی ویژگیهای ضدمیکروبی، آنتیاکسیدانی، فنولی و فلاونوئیدی علیه سالمونلاتیفی موریوم مقاوم به آنتیبیوتیک
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
سلمانی قهفرخی.اکرم
ارزیابی شاخصهای فیتوشیمیایی و پتانسیل کیفی زیتون (Olea europaea L.) تحت تأثیر ژنوتیپ و مکان جغرافیایی
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
سهرابی.محمد
همبستگی شیموتایپهای Ramalina farinacea با عوامل اکولوژیکی در ایران با استفاده از LC-ESI-MS/MS
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1404]
سیپمن.هری
همبستگی شیموتایپهای Ramalina farinacea با عوامل اکولوژیکی در ایران با استفاده از LC-ESI-MS/MS
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1404]
سیروس مهر.علیرضا
تأثیر سطوح کود دامی و زمان برداشت بر عملکرد کمی و کیفی شوید تحت سطوح تنش خشکی در مناطق خشک (مطالعه موردی: منطقه سیستان)
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1404]