س

  • ساراني راد.محمد بررسی اثر استفاده از حلال¬های مختلف در فرایند عصاره¬گیری گونه کور صخره¬ای (Capparis parviflora (Boiss)) بر میزان ترکیبات فیتوشیمیایی و فعالیت زیستی آن [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • سعیدی.سعیده سنتز نانوذرات اکسید روی با استفاده از عصاره گیاه مشکک و بررسی ویژگی‌های ضدمیکروبی، آنتی‌اکسیدانی، فنولی و فلاونوئیدی علیه سالمونلاتیفی موریوم مقاوم به آنتی‌بیوتیک [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • سلمانی قهفرخی.اکرم ارزیابی شاخص‌های فیتوشیمیایی و پتانسیل کیفی زیتون (Olea europaea L.) تحت تأثیر ژنوتیپ و مکان جغرافیایی [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • سهرابی.محمد همبستگی شیموتایپ‌های Ramalina farinacea با عوامل اکولوژیکی در ایران با استفاده از LC-ESI-MS/MS [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • سیپمن.هری همبستگی شیموتایپ‌های Ramalina farinacea با عوامل اکولوژیکی در ایران با استفاده از LC-ESI-MS/MS [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • سیروس مهر.علیرضا تأثیر سطوح کود دامی و زمان برداشت بر عملکرد کمی و کیفی شوید تحت سطوح تنش خشکی در مناطق خشک (مطالعه موردی: منطقه سیستان) [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1404]