ا

  • ابراهیمی.سهیلا تعیین ارزش غذایی خیار دریایی فراوری شده گونه (Stichopus herrmanni) از جزیره قشم (خلیج فارس) [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • احمدی.الهام بهینه‌سازی فرایند استخراج ترکیبات فنولی برگ درخت بنه (Pistica atlantica.sub.sp.mutica)با استفاده از دستگاه اولتراسوند [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • استیری.سید حسین سینتیک انتقال جرم با استفاده از تیمار فراصوت-اسمز دراسلایس های پیاز زرد [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • اشرفی یورقانلو.رقیه بررسی خصوصیات ساختاری وآنتی اکسیدانی فیلم زیست تخریب پذیر هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی صمغ آلژینات و اسانس چوبک و تأثیرآن برمقاومت اکسیداتیو روغن کره محلی [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • اصغری پور.سحر بهینه‌سازی فرآیند آبگیری اسمزی شلیل و مدل‌سازی پارامترهای آبگیری با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • اطهری.مهدی بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه انجدان رومی (Levisticum officinale) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • افتخارالدین.ملیکا اثر سبوس برنج بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و زمان ماندگاری کیک اسفنجی خرمایی [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • اکبرپناه بیلندی.فرزانه استفاده از نشاسته اصلاح‌شده هیدروکسی پروپیل دی استارچ فسفات (E1442) به‌عنوان جایگزین چربی در تولید کیک کم‌کالری [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • اکبری.احسان بررسی تأثیر دما بر سینتیک خشک‌کردن و میزان بتاکاروتن تفاله هویج با استفاده از آون جابجایی هوای داغ [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • الهامی راد.امیر حسین بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه انجدان رومی (Levisticum officinale) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • انصاری.سارا استفاده از روش توموگرافی کامپیوتری برای شناسایی ذرات استخوان و پوست در همبرگر معمولی [ دوره12, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • انصاری.سارا غنی سازی ماست با عصاره برگ گردو و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]

آ

  • آذرپژوه.الهام سینتیک انتقال جرم با استفاده از تیمار فراصوت-اسمز دراسلایس های پیاز زرد [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • آذرپژوه.الهام تاثیر نفوذ اسمزی ترکیبات موثره پسماند انگور بر خصوصیات کمی و کیفی ژل آلوئه ورا [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • آذرپژوه.الهام بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارةآزاد و ریزپوشانی شدة گیاه پونه‌سای بینالودی (Nepeta Binaludensis) [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • آرمین.محمد مطالعه ی اثر شرایط کاراملیزاسیون و نوع قند بر شدت قهوه ای شدن و ویژگی های احیاءکنندگی و آنتی اکسیدانی کارامل تولیدی [ دوره12, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • آریان فر.اکرم اثر پوشش خوراکی کیتوزان و زمان ماندگاری بر خصوصیات فیزیکوشیمایی و حسی انگور دم‌خروسی [ دوره12, شماره 3 - پاییز سال 1399]

ب

  • بخش آبادی.حمید بهینه‌سازی فرآیند آبگیری اسمزی شلیل و مدل‌سازی پارامترهای آبگیری با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • بشیریان.آرش استفاده از نشاسته اصلاح‌شده هیدروکسی پروپیل دی استارچ فسفات (E1442) به‌عنوان جایگزین چربی در تولید کیک کم‌کالری [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • بهمدی.هما ارزیابی عناصر معدنی، نیترات و نیتریت در اندام‌های مختلف گیاه سالیکورنیا (Salicornia persica L.) کشت شده در استان تهران [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • بی مکر.ماندانا بهینه‌سازی استخراج ترکیبات زیست فعال از سیر (Allium sativum L.) به کمک امواج فراصوت و بررسی فعالیت ضد اکسایشی آن [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]

پ

  • پدرام نیا.احمد بهینه‌سازی فرمولاسیون کیک روغنی حاوی عصاره بره موم و صمغ گوار با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • پدرام نیا.احمد سینتیک انتقال جرم با استفاده از تیمار فراصوت-اسمز دراسلایس های پیاز زرد [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • پورعاشوری.پرستو تاثیر کیتوزان روی شکل‏گیری ترکیبات هتروسایکلیک آروماتیک آمین در فیله فیل‌ماهی(Huso huso) سرخ شده [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • پیروتی.شیرین ارزیابی اثر هم‏افزایی آرد دانه کینوآ و پروتئین آب پنیر به‏عنوان جایگزین گلوتن در تولید کیک یزدی بر پایه آرد برنج [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]

ت

  • توکلی پور.حمید تاثیرعصارة اتانولی پودر زرد چوبه بر پایداری اکسایشی روغن سویا [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]

ج

  • جلایر.حامد اثر صمغ زانتان و آنزیم ترانس گلوتامینازدر بهبود کیفیت و کاهش بیاتی نان جو [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • جمالپور.علیرضا استفاده از روش توموگرافی کامپیوتری برای شناسایی ذرات استخوان و پوست در همبرگر معمولی [ دوره12, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • جنت صادقی.مظاهر عوامل موثر بر انتخاب اولویت های استراتژیک در شرکت های صنایع غذایی ایران [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]

ح

  • حداد خداپرست.محمد حسن بررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • حسن پور.یگانه بررسی امکان افزایش ماندگاری نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد جودوسر با استفاده از صمغ دانه بالنگوشیرازی [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • حسینی قابوس.سید حسین اثر سبوس برنج بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و زمان ماندگاری کیک اسفنجی خرمایی [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • حسینی.فرشته بررسی تاثیر استفاده از رنگ طبیعی کورکومین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی حسی و میکروبی دراژه اسنک [ دوره12, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • حصاری.جواد تاثیرامواج فراصوت بر شمارش میکروبی و خواص فیزیکو‌شیمیایی آب آلبالو [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • حکیم زاده.وحید بررسی قدرت پروتئولیتیکی عصاره حاصل از پوست و گوشت پرتقال تامسون [ دوره12, شماره 3 - پاییز سال 1399]

خ

  • خدابنده.فرشته تغییرات فاکتورهای شیمیایی، میکروبی و حسی کیلکای معمولی ( Clupeonella cultriventris) روکش شده خام و پخته با لعاب تمپورا طی نگهداری در سردخانه [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • خسروی.الهام فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره آبی و بافری ژله رویال تازه و خشک شده به روش انجمادی و اثرات ضد ‌باکتریایی آنها بر باکتری‌های دهانی و روده‌ای انسان [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • خواجه علی.الهه تاثیر کاربرد آب الکترولیز خنثی بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی ماهی قزل‌آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) در شرایط نگهداری سرد(1±4 درجه سانتی گراد) [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]

د

  • دلیری.رقیه بهینه‌سازی فرایند استخراج ترکیبات فنولی برگ درخت بنه (Pistica atlantica.sub.sp.mutica)با استفاده از دستگاه اولتراسوند [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • دولت آبادی.زهرا بهینه‌سازی فرآیند آبگیری اسمزی شلیل و مدل‌سازی پارامترهای آبگیری با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • دولت آبادی.زهرا بهینه‌سازی فرمولاسیون کیک روغنی حاوی عصاره بره موم و صمغ گوار با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]

ر

  • رحیمی.نرگس بهینه‌سازی فرایند استخراج ترکیبات فنولی برگ درخت بنه (Pistica atlantica.sub.sp.mutica)با استفاده از دستگاه اولتراسوند [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • رستم زاد.هانیه تقویت خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست ‌تخریب‌پذیر کاراژینان با استفاده از نانورس [ دوره12, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • رستم زاد.هانیه تولید و ارزیابی فیلم زیست‌تخریب‌پذیر کیتوزان حاوی عصاره شیرین بیان (Glycyrrhiza glabra) به منظور بسته‌بندی فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) [ دوره12, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • رشیدی نژاد.علی بررسی خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی امولسیون روغن آفتابگردان تحت تاثیر آلبومین تخم مرغ [ دوره12, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • رضایی.راحله بررسی خواص عملکردی پروتئین آبکافتی گاوماهی دریای خزر (Neogobius Caspius) توسط آنزیم فلاورزایم و تاثیر آن بر کیفیت ماست کم‌چرب [ دوره12, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • رفتنی امیری.زینب بررسی خواص عملکردی پروتئین آبکافتی گاوماهی دریای خزر (Neogobius Caspius) توسط آنزیم فلاورزایم و تاثیر آن بر کیفیت ماست کم‌چرب [ دوره12, شماره 3 - پاییز سال 1399]

ز

  • زکی پور رحیم آبادی.اسحق تولید و ارزیابی فیلم زیست‌تخریب‌پذیر کیتوزان حاوی عصاره شیرین بیان (Glycyrrhiza glabra) به منظور بسته‌بندی فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) [ دوره12, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • زکی پور رحیم آبادی.اسحق تقویت خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست ‌تخریب‌پذیر کاراژینان با استفاده از نانورس [ دوره12, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • زمردی.شهین ارزیابی عناصر معدنی، نیترات و نیتریت در اندام‌های مختلف گیاه سالیکورنیا (Salicornia persica L.) کشت شده در استان تهران [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]

س

  • سانکهن.زهرا تاثیرپری بیوتیک فروکتوالیگوساکارید بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده پروبیوتیک شیرگاومیش [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • سعیدی اصل.محمد رضا بهینه‌سازی فرایند استخراج ترکیبات فنولی برگ درخت بنه (Pistica atlantica.sub.sp.mutica)با استفاده از دستگاه اولتراسوند [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • سعیدی اصل.محمد رضا بهینه‌سازی فرمولاسیون کیک روغنی حاوی عصاره بره موم و صمغ گوار با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • سلطانی.زهرا بررسی امکان سنجی تولید نان تست چاودار غنی شده با کلسیم، ویتامین D3 و منیزیم [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • سلیمی.آزاده تقویت خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست ‌تخریب‌پذیر کاراژینان با استفاده از نانورس [ دوره12, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • سیف زاده.مینا تغییرات فاکتورهای شیمیایی، میکروبی و حسی کیلکای معمولی ( Clupeonella cultriventris) روکش شده خام و پخته با لعاب تمپورا طی نگهداری در سردخانه [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]

ش

  • شرایعی.پروین تاثیر نفوذ اسمزی ترکیبات موثره پسماند انگور بر خصوصیات کمی و کیفی ژل آلوئه ورا [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • شرایعی.پروین بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارةآزاد و ریزپوشانی شدة گیاه پونه‌سای بینالودی (Nepeta Binaludensis) [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • شریفی.فاطمه بررسی قدرت پروتئولیتیکی عصاره حاصل از پوست و گوشت پرتقال تامسون [ دوره12, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • شنگول.ممنونه تاثیرامواج فراصوت بر شمارش میکروبی و خواص فیزیکو‌شیمیایی آب آلبالو [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • شواخی.فروغ ارزیابی عناصر معدنی، نیترات و نیتریت در اندام‌های مختلف گیاه سالیکورنیا (Salicornia persica L.) کشت شده در استان تهران [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • شهاب لواسانی.علیرضا تاثیرپری بیوتیک فروکتوالیگوساکارید بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده پروبیوتیک شیرگاومیش [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • شیروانی.معصومه غنی سازی ماست با عصاره برگ گردو و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]

ص

  • صالحی فر.مانیا بررسی قابلیت تولید نان بروتچن فاقد گلوتن با استفاده از آرد گندم سیاه و پودر هسته خرما [ دوره12, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • صفری.رضا بررسی خواص عملکردی پروتئین آبکافتی گاوماهی دریای خزر (Neogobius Caspius) توسط آنزیم فلاورزایم و تاثیر آن بر کیفیت ماست کم‌چرب [ دوره12, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • صفری.سعیده تولید و ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی خامه صبحانه طعم دار کم چرب با استفاده از شهد خرما و صمغ اینولین [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • صفوی.نساء بهینه‌سازی فرمولاسیون نان حجیم بدون گلوتن ذرت حاوی کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی [ دوره12, شماره 3 - پاییز سال 1399]

ع

  • عالیشاهی.علیرضا تاثیر کیتوزان روی شکل‏گیری ترکیبات هتروسایکلیک آروماتیک آمین در فیله فیل‌ماهی(Huso huso) سرخ شده [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • عباسی.پریسا بررسی تأثیر افزودن آرد کنجاله کنجد و صمغ لوبیای لوکاست بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت مرغ [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • عبداله زاده.ابوالقاسم اثر صمغ زانتان و آنزیم ترانس گلوتامینازدر بهبود کیفیت و کاهش بیاتی نان جو [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • عطای صالحی.اسماعیل ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک روغنی غنی شده با اینولین و آرد نخود [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • عظیمی.نصرت تاثیر نفوذ اسمزی ترکیبات موثره پسماند انگور بر خصوصیات کمی و کیفی ژل آلوئه ورا [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • علیزاده.آیناز بهینه‌سازی فرایند ازن زنی خرمای ربی جهت افزایش ماندگاری محصول [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • علیزاده.عطیه تاثیرعصارة اتانولی پودر زرد چوبه بر پایداری اکسایشی روغن سویا [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • عین افشار.سودابه استخراج آبی- آنزیمی روغن و ترکیبات آنتی اکسیدانی از ارقام کنجد [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]

غ

  • غریبی تهرانی.مهرانوش سینتیک انتقال جرم با استفاده از تیمار فراصوت-اسمز دراسلایس های پیاز زرد [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • غیبی.فرزاد تاثیر نفوذ اسمزی ترکیبات موثره پسماند انگور بر خصوصیات کمی و کیفی ژل آلوئه ورا [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]

ف

  • فرخ.اتوسا مقایسه روند تغییرات اسیدلینولئیک کونژوگه و زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی در خامه استریل تخمیری و غیر تخمیری سین بیوتیک طی زمان نگهداری [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • فرخ.آتوسا مقایسه روند تغییرات اسیدلینولئیک کونژوگه و زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی در خامه استریل تخمیری و غیر تخمیری سین بیوتیک طی زمان نگهداری [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • فلاح شجاعی.رویا تعیین ارزش غذایی خیار دریایی فراوری شده گونه (Stichopus herrmanni) از جزیره قشم (خلیج فارس) [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]

ق

  • قدس روحانی.محسن بررسی تاثیر افزودن موسیلاژ دانه به، بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه صبحانه [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • قره خانی.مریم ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک روغنی غنی شده با اینولین و آرد نخود [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • قره خانی.مهدی بهینه‌سازی فرمولاسیون نان حجیم بدون گلوتن ذرت حاوی کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی [ دوره12, شماره 3 - پاییز سال 1399]

ک

  • کریمی.مهدی اثر صمغ زانتان و آنزیم ترانس گلوتامینازدر بهبود کیفیت و کاهش بیاتی نان جو [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • کوشکی.نفیسه بررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • کوهی.شکوفه بررسی خواص رئولوژیکی و شیمیایی نان حجیم بدون گلوتن بروتچن حاصل از آردهای چیا (مریم‌گلی)، تف و دانه ماش [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]

گ

  • گلی موحد.غلامعلی بررسی تاثیر استفاده از رنگ طبیعی کورکومین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی حسی و میکروبی دراژه اسنک [ دوره12, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • گلی.محمد فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره آبی و بافری ژله رویال تازه و خشک شده به روش انجمادی و اثرات ضد ‌باکتریایی آنها بر باکتری‌های دهانی و روده‌ای انسان [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • گنجلو.علی بهینه‌سازی استخراج ترکیبات زیست فعال از سیر (Allium sativum L.) به کمک امواج فراصوت و بررسی فعالیت ضد اکسایشی آن [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]

ل

  • لسانی.ساجده تقویت خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست ‌تخریب‌پذیر کاراژینان با استفاده از نانورس [ دوره12, شماره 3 - پاییز سال 1399]

م

  • مالکی.مرسده فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره آبی و بافری ژله رویال تازه و خشک شده به روش انجمادی و اثرات ضد ‌باکتریایی آنها بر باکتری‌های دهانی و روده‌ای انسان [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • متعمدزادگان.علی بررسی خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی امولسیون روغن آفتابگردان تحت تاثیر آلبومین تخم مرغ [ دوره12, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • محمدی.مرتضی عوامل موثر بر انتخاب اولویت های استراتژیک در شرکت های صنایع غذایی ایران [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • مرتضوی.سید علی بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارةآزاد و ریزپوشانی شدة گیاه پونه‌سای بینالودی (Nepeta Binaludensis) [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • معدنی.صغری ارزیابی عناصر معدنی، نیترات و نیتریت در اندام‌های مختلف گیاه سالیکورنیا (Salicornia persica L.) کشت شده در استان تهران [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • مقیمی.معصومه بهینه‌سازی فرآیند آبگیری اسمزی شلیل و مدل‌سازی پارامترهای آبگیری با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • ملک زاده.جمال تاثیر کاربرد آب الکترولیز خنثی بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی ماهی قزل‌آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) در شرایط نگهداری سرد(1±4 درجه سانتی گراد) [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • مولوی.هومان بررسی خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه نشاسته سیب‌زمینی و گندم/ ژلاتین [ دوره12, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • مهدیان.روح الامین بررسی خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه نشاسته سیب‌زمینی و گندم/ ژلاتین [ دوره12, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • مهدیخانی.شادی بررسی تأثیر افزودن آرد کنجاله کنجد و صمغ لوبیای لوکاست بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت مرغ [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • میرعرب رضی.سعید بررسی خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی امولسیون روغن آفتابگردان تحت تاثیر آلبومین تخم مرغ [ دوره12, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • میلانی.الناز بررسی تاثیر استفاده از رنگ طبیعی کورکومین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی حسی و میکروبی دراژه اسنک [ دوره12, شماره 3 - پاییز سال 1399]

ن

  • ناجی طبسی.سارا بررسی تأثیر دما بر سینتیک خشک‌کردن و میزان بتاکاروتن تفاله هویج با استفاده از آون جابجایی هوای داغ [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • ناطق.لیلا تاثیرپری بیوتیک فروکتوالیگوساکارید بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده پروبیوتیک شیرگاومیش [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • ناطق.لیلا تاثیر استفاده از صمغ دانه ریحان و زانتان بر خواص فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر سفید کم چرب ایرانی [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • ناظمی.ملیکا تعیین ارزش غذایی خیار دریایی فراوری شده گونه (Stichopus herrmanni) از جزیره قشم (خلیج فارس) [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • نجف نجفی.مسعود بررسی تاثیر افزودن موسیلاژ دانه به، بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه صبحانه [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • نجفی میرک.توحید بررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • نجفیان.لیلا تولید و ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی خامه صبحانه طعم دار کم چرب با استفاده از شهد خرما و صمغ اینولین [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • نعمت شاهی.محمد مهدی بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه انجدان رومی (Levisticum officinale) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • نقی پور.فریبا ارزیابی اثر هم‏افزایی آرد دانه کینوآ و پروتئین آب پنیر به‏عنوان جایگزین گلوتن در تولید کیک یزدی بر پایه آرد برنج [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • نقی پور.فریبا بررسی امکان افزایش ماندگاری نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد جودوسر با استفاده از صمغ دانه بالنگوشیرازی [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • نقی پور.فریبا بررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • نیازمند.راضیه بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارةآزاد و ریزپوشانی شدة گیاه پونه‌سای بینالودی (Nepeta Binaludensis) [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]

و

  • وظیفه دوست.محسن بررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]

ه

  • همتی.هاله بررسی خصوصیات ساختاری وآنتی اکسیدانی فیلم زیست تخریب پذیر هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی صمغ آلژینات و اسانس چوبک و تأثیرآن برمقاومت اکسیداتیو روغن کره محلی [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • هوشیار.لیلا تاثیرامواج فراصوت بر شمارش میکروبی و خواص فیزیکو‌شیمیایی آب آلبالو [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]