ا

  • احمدی.هیوا وضعیت آلودگی شیر گاو به مایکوباکتریوم اویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیس در گاوداری‌های سنتی منطقه مغان [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1390]
  • اختلاط.مریم بررسی بستنی‌های سنتی مصرفی شهر اهواز از نظر میزان آلودگی به استافیلوکوکوس آرئوس، کلی‌فرم و اشریشیاکولای [ دوره1, شماره 3 - پاییز سال 1390]

آ

  • آخوندزاده.افشین اثر ضد میکروبی آویشن شیرازی بر روی E.coli O157:H7 درگوشت چرخ‌کرده گوساله در طی نگهداری در یخچال (سردخانه) [ دوره1, شماره 1 - بهار سال 1390]
  • آخوندزاده.افشین بررسی اثر چیلر بر روی لاشه‌های طیور از نظر آلودگی به باکتری لیستریا مونوسایتوژنز در سطح کشتارگاه‌های استان آذربایجان‌غربی [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1390]
  • آصفی.نارملا تأثیر پیش فرآیند اسمز بر دانسیته هویج خشک شده با هوای گرم [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1390]
  • آصفی.نارملا اثر فرآیند اسمز بر خواص کیفی پیاز خشک‌شده با هوای گرم [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1390]
  • آصفی.نارملا اثر فرآیند اسمز بر خواص کیفی پیاز خشک‌شده با هوای گرم [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1390]

ت

  • تاری نژاد.علیرضا مطالعه تأثیر اسانس گیاه آویشن شیرازی بر باکتری Escherichia coli O157:H7 در پنیر سفید آب ‌نمکی طی فرآیند تولید و نگهداری [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1390]
  • تربتی.محمدعلی مطالعه اثر روش‌های پخت مایکروویو و سرخ کردن بر روی ویژگی‌های میکروبی همبرگر [ دوره1, شماره 3 - پاییز سال 1390]
  • تربتی.محمدعلی بررسی بقایای آنتی‌بیوتیکی در بافت‌های خوراکی گاوهای کشتاری تبریز به روش FPT [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1390]
  • توریان.فهیمه اثر ضد میکروبی آویشن شیرازی بر روی E.coli O157:H7 درگوشت چرخ‌کرده گوساله در طی نگهداری در یخچال (سردخانه) [ دوره1, شماره 1 - بهار سال 1390]
  • توکلی.فرزانه مطالعه اثر روش‌های پخت مایکروویو و سرخ کردن بر روی ویژگی‌های میکروبی همبرگر [ دوره1, شماره 3 - پاییز سال 1390]

ج

  • جعفریان.پریسا اثر فرآیند اسمز بر خواص کیفی پیاز خشک‌شده با هوای گرم [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1390]

چ

  • چوبکار.نسرین مطالعه تأثیر غلظت‌های مختلف نمک بر رفتار رشدی باکتری‌های استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) شور [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1390]

ح

  • حنیفیان.شهرام اثر اسپری اسیدهای سیتریک، استیک و پروپیونیک بر برخی پارامترهای میکروبی، شیمیایی و ظاهری گوشت بسته‌بندی‌شده گاو [ دوره1, شماره 1 - بهار سال 1390]
  • حنیفیان.شهرام جداسازی، شناسایی و تعیین بیوتیپ یرسینیا انتروکولیتیکای بیماری‌زا از شیرهای پاستوریزه [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1390]
  • حنیفیان.شهرام مطالعه تأثیر اسانس گیاه آویشن شیرازی بر باکتری Escherichia coli O157:H7 در پنیر سفید آب ‌نمکی طی فرآیند تولید و نگهداری [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1390]

خ

  • خاکپور.منصور تعیین عوامل باکتریایی موجود در پوسته و زرده تخم‌مرغ‌های با پوسته آلوده و تمیز عرضه‌شده در تبریز [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1390]
  • خاکپور.منصور وضعیت آلودگی شیر گاو به مایکوباکتریوم اویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیس در گاوداری‌های سنتی منطقه مغان [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1390]
  • خاکپور.منصور تعیین عوامل باکتریایی جداشده از آبسه‌های کبدی گاوهای کشتاری در کشتارگاه صنعتی تبریز [ دوره1, شماره 3 - پاییز سال 1390]

ر

  • رادمهر.بهراد بررسی اثر ضدمیکروبی اسانس سماق روی باکتری سالمونلاتیفی‌موریوم و تعیین اجزای آن [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1390]
  • رحیمی.ابراهیم بررسی غلظت آرسنیک در ماهی‌های شوریده (Otolithes ruber) و کفشک (Psettodes erumei) عرضه شده در بازار اصفهان به روش اسپکترومتری جذب اتمی [ دوره1, شماره 3 - پاییز سال 1390]
  • رحیمی.ابراهیم فراوانی و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه‌های کمپیلوباکتر جدا شده از مراحل مختلف خط کشتار گوسفندی [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1390]
  • رکنی.نوردهر آلودگی شیر به بقایای آنتی‌بیوتیک‌ها طی چهل سال اخیر در ایران [ دوره1, شماره 1 - بهار سال 1390]
  • رکنی.نوردهر اثر ضد میکروبی آویشن شیرازی بر روی E.coli O157:H7 درگوشت چرخ‌کرده گوساله در طی نگهداری در یخچال (سردخانه) [ دوره1, شماره 1 - بهار سال 1390]
  • رومیانی.لاله مطالعه تأثیر غلظت‌های مختلف نمک بر رفتار رشدی باکتری‌های استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) شور [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1390]
  • رئیسی.مهدی بررسی غلظت آرسنیک در ماهی‌های شوریده (Otolithes ruber) و کفشک (Psettodes erumei) عرضه شده در بازار اصفهان به روش اسپکترومتری جذب اتمی [ دوره1, شماره 3 - پاییز سال 1390]

س

  • ساری.عباسعلی مطالعه تأثیر غلظت‌های مختلف نمک بر رفتار رشدی باکتری‌های استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) شور [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1390]
  • سعیدی اصل.محمد رضا تاثیر نایسین A و بنزوات سدیم بر رفتار لیستریامونوسیتوژنز و برخی از پارامترهای میکروبی و شیمیایی در فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophtalmichtysmolitrix) نگه‌داری شده در دمای 4 درجه سلسیوس [ دوره1, شماره 3 - پاییز سال 1390]
  • سلطانی.مهدی مطالعه تأثیر غلظت‌های مختلف نمک بر رفتار رشدی باکتری‌های استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) شور [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1390]
  • سلیمانی.جابر تأثیر پیش فرآیند اسمز بر دانسیته هویج خشک شده با هوای گرم [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1390]
  • سلیمانی.جابر اثر فرآیند اسمز بر خواص کیفی پیاز خشک‌شده با هوای گرم [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1390]

ش

  • شاکریان.امیر بررسی غلظت آرسنیک در ماهی‌های شوریده (Otolithes ruber) و کفشک (Psettodes erumei) عرضه شده در بازار اصفهان به روش اسپکترومتری جذب اتمی [ دوره1, شماره 3 - پاییز سال 1390]
  • شاکریان.امیر بررسی آلودگی به یرسینیا انتروکولیتیکا در گوشت گاو، گوسفند و طیور عرضه‌شده در سوپرمارکت‌های شهرستان شهرکرد [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1390]
  • شاکریان.امیر فراوانی و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه‌های کمپیلوباکتر جدا شده از مراحل مختلف خط کشتار گوسفندی [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1390]
  • شریفی.مهدی بررسی میزان آفلاتوکسین M1 در شیر خام مراکز جمع آوری شیر شهر‌های چالوس و رامسر [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1390]
  • شهبازی.پریسا بررسی آلودگی گوسفندان و بزهای کشتاری کشتارگاه تبریز به انگل‌های خونی در سال 1388 [ دوره1, شماره 1 - بهار سال 1390]

ص

  • صادری اسکویی.حشمت مطالعه نسبت آلودگی کلی‌فرم‌های مدفوعی به انتروکوک‌ها در بستنی‌های سنتی عرضه‌شده در شهر تبریز [ دوره1, شماره 1 - بهار سال 1390]
  • صالحی.الهام بررسی آلودگی به یرسینیا انتروکولیتیکا در گوشت گاو، گوسفند و طیور عرضه‌شده در سوپرمارکت‌های شهرستان شهرکرد [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1390]
  • صالحی.مجتبی بررسی باقیمانده برخی از مواد افزودنی در شیر خام جمع‌آوری‌شده از منطقه پاکدشت در سال 1388 [ دوره1, شماره 1 - بهار سال 1390]
  • صفری.رضا تاثیر نایسین A و بنزوات سدیم بر رفتار لیستریامونوسیتوژنز و برخی از پارامترهای میکروبی و شیمیایی در فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophtalmichtysmolitrix) نگه‌داری شده در دمای 4 درجه سلسیوس [ دوره1, شماره 3 - پاییز سال 1390]

ف

  • فردین.مسعود وضعیت آلودگی شیر گاو به مایکوباکتریوم اویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیس در گاوداری‌های سنتی منطقه مغان [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1390]

ق

  • قائنی.منصوره مطالعه تأثیر غلظت‌های مختلف نمک بر رفتار رشدی باکتری‌های استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) شور [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1390]
  • قره‌داغی.یعقوب بررسی میزان آلودگی به کرم‌های انگلی در بین کارکنان رستوران‌های شهرستان تبریز [ دوره1, شماره 1 - بهار سال 1390]

ک

  • کریم.گیتی آلودگی شیر به بقایای آنتی‌بیوتیک‌ها طی چهل سال اخیر در ایران [ دوره1, شماره 1 - بهار سال 1390]
  • کریم.گیتی مطالعه تأثیر اسانس گیاه آویشن شیرازی بر باکتری Escherichia coli O157:H7 در پنیر سفید آب ‌نمکی طی فرآیند تولید و نگهداری [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1390]
  • کریمی دره ابی.هیوا بررسی اثر چیلر بر روی لاشه‌های طیور از نظر آلودگی به باکتری لیستریا مونوسایتوژنز در سطح کشتارگاه‌های استان آذربایجان‌غربی [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1390]
  • کریمی دره‌آبی.هیوا مطالعه تأثیر اینولین، مقدار تلقیح و دماهای مختلف بر سرعت رشد و متابولیسم لاکتوباسیلوس اسیدو فیلوس La5 در شیر [ دوره1, شماره 1 - بهار سال 1390]

م

  • محمدی.خسرو مطالعه تأثیر اسانس گیاه آویشن شیرازی بر باکتری Escherichia coli O157:H7 در پنیر سفید آب ‌نمکی طی فرآیند تولید و نگهداری [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1390]
  • مرادی.بهروز بررسی میزان هیستامین در ماهی‌های قزل‌آلای رنگین‌کمان (اونکورینچوس مایکیس) خریداری‌شده از مراکز فروش ماهی در تهران [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1390]
  • مرادی.بیژن بررسی میزان هیستامین در ماهی‌های قزل‌آلای رنگین‌کمان (اونکورینچوس مایکیس) خریداری‌شده از مراکز فروش ماهی در تهران [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1390]
  • مرادی.مهران اثرات ضد باکتریایی ترکیبی نیسین و اسانس پیاز تحت غلظت‌های مختلف نمک و pH بر باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در شرایط آزمایشگاهی [ دوره1, شماره 3 - پاییز سال 1390]
  • مشاک.زهره بررسی میزان هیستامین در ماهی‌های قزل‌آلای رنگین‌کمان (اونکورینچوس مایکیس) خریداری‌شده از مراکز فروش ماهی در تهران [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1390]
  • موثق.محمد حسین تخمین میزان آلودگی شیر خام گاو با بروسلا آبورتوس به روش آزمون حلقه‌ای شیر در منطقه پارس آباد مغان [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1390]
  • موسوی.طناز بررسی باقیمانده برخی از مواد افزودنی در شیر خام جمع‌آوری‌شده از منطقه پاکدشت در سال 1388 [ دوره1, شماره 1 - بهار سال 1390]
  • مهدی زاده.تورج اثرات ضد باکتریایی ترکیبی نیسین و اسانس پیاز تحت غلظت‌های مختلف نمک و pH بر باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در شرایط آزمایشگاهی [ دوره1, شماره 3 - پاییز سال 1390]
  • میردامادی.سعید شناسایی، جداسازی، تخلیص و بررسی طیف اثر باکتریوسین‌های چند سویه لاکتوباسیلوس بومی جدا شده از محصولات لبنی ایران [ دوره1, شماره 3 - پاییز سال 1390]
  • میردامادی.سعید تولید نیمه صنعتی اسید لاکتیک بوسیله سویه Lactobacillus casei subsp. casei [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1390]
  • میرزایی.حمید مطالعه میزان آلودگی پنیرهای سنتی عرضه شده در بازار تبریز به کلی‌فرم‌ها و اشریشیا کولای بیماری‌زا [ دوره1, شماره 3 - پاییز سال 1390]

ن

  • نوری.نگین اثر ضد میکروبی آویشن شیرازی بر روی E.coli O157:H7 درگوشت چرخ‌کرده گوساله در طی نگهداری در یخچال (سردخانه) [ دوره1, شماره 1 - بهار سال 1390]

ه

  • هاشم زاده فرهنگ.حسین بررسی آلودگی گوسفندان و بزهای کشتاری کشتارگاه تبریز به انگل‌های خونی در سال 1388 [ دوره1, شماره 1 - بهار سال 1390]