فهرست مقالات مهدی ترکیان بلداجی


  • مقاله

    1 - بازیافت روغن پسماند خوراکی به صورت سوخت بیودیزل و بهینه سازیبرخی از خواص فیزیکی آن
    علوم و تکنولوژی محیط زیست , شماره 4 , سال 14 , تابستان 1391
    بیودیزل آلکیل استر اسیدهای چربی است که از منابع طبیعی مانند روغ نهای گیاهی و یا چرب یهای حیوانی تولید میشود. اینسوخت در مقایسه با گازوئیل متعارف فاقد ترکیبات گوگرد و آروماتیک بوده و در ساختمان مولکولی خود 10 % اکسیژن دارد که باعثکاهش آلایندهای خروجی از اگزوز موتور م یگ چکیده کامل
    بیودیزل آلکیل استر اسیدهای چربی است که از منابع طبیعی مانند روغ نهای گیاهی و یا چرب یهای حیوانی تولید میشود. اینسوخت در مقایسه با گازوئیل متعارف فاقد ترکیبات گوگرد و آروماتیک بوده و در ساختمان مولکولی خود 10 % اکسیژن دارد که باعثکاهش آلایندهای خروجی از اگزوز موتور م یگردد. در این تحقیق بیودیزل از روغن پسماند حاصل از پخت و پز به روشتران ساستریفیکاسیون و در حضور کاتالیزور سدیمهیدروکسید ( 5/ درصد وزنی روغن) و متانول با نسبت مولی الکل به روغن 6 به 1 تولیدشد. از روش کریستالیز هکردن استر در حلال هگزان نرمال برای بهبود برخی از خواص فیزیکی بیودیزل نظیر نقاط ابر یشدن و ریزش80 و 90 درصد حجمی) و گازوئیل تهیه شده و از ،70 ،60 ،50 ،40 ،30 ،20 ، استفاده گردید. نمون ههای مختلفی از مخلو ط بیودیزل ( 10بیودیزل خالص و گازوئیل خالص نیز به عنوان سوخت شاهد استفاده گردید. سپس خواص فیزیکی هر یک مانند چگالی، ویسکوزیته، نقطهابری شدن، نقطه ریزش و ارزش حرارتی نسبت به گازوئیل مورد مقایسه قرارگرفت. نتایج نشان داد که با افزایش درصد بیودیزل در نمون ههاچگالی، ویسکوزیته، نقطه ابر یشدن و نقطه ریزش در مقایسه با گازوئیل متعارف افزایش یافت پرونده مقاله

  • مقاله

    2 - مدل سازی ریاضی کاهش رطوبت رب گوجه فرنگی تحت گرمایش اهمیک
    فرآوری و ایمنی مواد غذایی , شماره 4 , سال 2 , پاییز 1401
    گرمایش اهمی یک روش جدید در فرآوری محصولات کشاورزی می باشد که با عبور جریان متناوب از میان ماده غذایی تولید گرما در داخل آن نموده و باعث گرم شدن آن می شود. در این مقاله به مدل سازی ریاضی گرمایش اهمیک رب گوجه فرنگی تحت چهار گرادیان ولتاژ 5، 7، 9 و V/cm11 پرداخت شده است. ا چکیده کامل
    گرمایش اهمی یک روش جدید در فرآوری محصولات کشاورزی می باشد که با عبور جریان متناوب از میان ماده غذایی تولید گرما در داخل آن نموده و باعث گرم شدن آن می شود. در این مقاله به مدل سازی ریاضی گرمایش اهمیک رب گوجه فرنگی تحت چهار گرادیان ولتاژ 5، 7، 9 و V/cm11 پرداخت شده است. الکترود به کار رفته در این تحقیق از نوع استیل زنگ نزن می باشد. نتایج نشان داد که در همه گرادیان های ولتاژی با توجه به مدلسازی انجام شده و بررسی نتایج مدل هندرسون و پیج بهترین مدلهای ارزیابی شده برای سنتیک کاهش رطوبت رب گوجه فرنگی تحت سیستم گرمایش اهمی می باشند. و با توجه به ضریب R2 مدل پیج میتوان از این مدل جهت مدل سازی سنیتک خشک کردن رب گوجه فرنگی نحت فرایند گرمایش اهمیک استفاده کرد. پرونده مقاله

  • مقاله

    3 - اثر گرادیان ولتاژ بر هدایت الکتریکی رب گوجه فرنگی تحت گرمایش اهمیک
    فرآوری و ایمنی مواد غذایی , شماره 5 , سال 2 , زمستان 1401
    گرمایش اهمی روشی نوین در فرآوری محصولات کشاورزی می باشد که با عبور جریان متناوب از میان ماده غذایی تولید گرما در داخل محصول نموده و باعث گرم شدن آن می شود. هدایت الکتریکی محصول غذایی یکی از عوامل تاثیر گذار در راندمان این سیستم می باشد. در این مقاله به بررسی اثر گرادیان چکیده کامل
    گرمایش اهمی روشی نوین در فرآوری محصولات کشاورزی می باشد که با عبور جریان متناوب از میان ماده غذایی تولید گرما در داخل محصول نموده و باعث گرم شدن آن می شود. هدایت الکتریکی محصول غذایی یکی از عوامل تاثیر گذار در راندمان این سیستم می باشد. در این مقاله به بررسی اثر گرادیان ولتاژ بر هدایت الکتریکی رب گوجه فرنگی در فرآوری به روش گرمایش اهمیک پرداخته می شود. به این منظور چهار گرادیان ولتاژ 5، 7، 9 و V/cm11 در نظر گرفته شد. الکترود به کار رفته در این تحقیق از نوع استیل زنگ نزن و غلظت نمک طعام 2% وزنی می باشد. نتایج نشان داد اثر گرادیان ولتاژ بر شیب هدایت الکتریکی در سطح احتمال 1% معنی دار می باشد و با افزایش دما و گذشت زمان هدایت الکتریکی افزایش می یابد هرچند با افزایش گرادیان ولتاژ هدایت الکتریکی کاهش یافت. پرونده مقاله